- 22 Haziran 2007
- 3.523
- 2.320
-
- Konu Sahibi LimonluBahce
ben varım . bende dansla zayıflama çabasında olanlardanım 6 günde 2 kilo vermiştim hersabah bi saat dans ederek . ama bu aralar yemeği fazla kaçırdım bi kilo aldım sanırımo üzden yarın yine baslıyorum . benmle baslamak isteyen varmı acaba ?
canim merhaba. INSAALLAH ben de varim canim beraber baslayalimmi? ben 65 kilo olurum son zamanlar tartmadim kendimi. ne dersin benle varmisin?
annemde 3 günde 1.5 kg verdi mezdeke asena videolarına baka baka oynayarak :)
[ı]ben de yapmak istiyorum aslında ben de başklasam sizinle belki hırs yaparım şuan ortalama 62 kiloyum ve 55 olmak istiyorum. Dukan diyetiyle 10 kilo kadar verdim. Ramazanda da hiç ekmek yemiyorum 1 kio verdim şimdiye kadar ..
Ama şuan dukan diyeti bana yasaklandı annem tarafından ..
Açarım ben de müziği oynarım .. [/ı]
canım merhaba. Hep beraber baslayalımmı? Ben bugunden dıyete gırdım ve cok karalıyım. Benım ablam da dans edrek ve yemeyerek cok guzel gozle gorulur zayıfladı,benım de canım cektı yaa...
selamlar canlar
bnde dans ederek zayıflamak istiyorum bugun başladm bnde kb diyetine ama tek basına diyet ne kadar faydalı olur bilmiyorum her gün enekadar dans ediyosunuz banada söylermisiniz yaklaşık bi hafta evdeyim en azından bu süreyi iyi değerlendirmek istiyrm sabah bi tane kuru kayısı 5 bardak su bi fıcan sekersiz turk kahvesi bide haşlanmış yumurta yedim şimdide bi koca fıncan yeşil çay içicem sonrasında da bi tanecik biber dolması yiycem :)
canim merhaba. INSAALLAH ben de varim canim beraber baslayalimmi? ben 65 kilo olurum son zamanlar tartmadim kendimi. ne dersin benle varmisin?
hem en onemlisi nisanlim da zayiflamami istiyor. aslinda sakin sismanlama diyor da ben zayiflasam bence hayir demez. bugun kalktim ve cayla bir dilim ekmek ve azcik bal yedim ve su icdim henuz agzima obu cobur atmadim.
Bende bugün başlıyorum diyete yardımcı olarak dansaa
bende son 3-4 gündür dans ederek vücudumu sıkılaştırmaya ve şekile sokmaya çalışıyorum
inşallah faydasını görürüm
ben de yapmak istiyorum aslında ben de başklasam sizinle belki hırs yaparım şuan ortalama 62 kiloyum ve 55 olmak istiyorum. dukan diyetiyle 10 kilo kadar verdim. ramazanda da hiç ekmek yemiyorum 1 kio verdim şimdiye kadar ..
ama şuan dukan diyeti bana yasaklandı annem tarafından ..
açarım ben de müziği oynarım ..
dans derken mezdeke mi daha etkili ?
kizlar hep beraber zayiflamak cok guzel ya,kiz dayanismasi... kizlar benim ablam onceleri cok oturakti ama diyetdeyken hep kipir-kipirdi. televizyonda sarkilara ses verip de dans ediyordu,en cok kalcalarini oynatarak,mide ve karni baya belirgindi,zayiflayinca guzel eridiler. ben INSAALLAH aksamlari oyniycam,cunki 6-dan sonra yemiycez(siz de yemiceksiniz tabii ki-hep beraber) hem yemeyip he de oynarsak yaglarimiz daha guzel erir diye dusunuyom. dakikasini soyle ayarliyalimmi mesela en az yarim saat olsunmu? cok olursa daha guzel tabii. kaslarimizin yandigini hiss etmemiz lazim cunki.
mezdeke evet etkili .. ama kolbastı tarzı da çok etkili de yarım saat yapabilir miyiz o çılgın dansı bilmemdans derken mezdeke mi daha etkili ?
olur yarın kilo bildirimi yapalım çok geç kalmadan . her salı olsun bizim bildirimlerimiz debaslıyalım canm çok ii olur ya destek oluruz birbirimize . bayram sonu nişanı m var 2- 3kg versem cok ii olcak . yarın kilo bildirimi yapalım yediklerimizi sporda yaptıklarımızı felan yazalım . ve bakalım bakalım bi hafta sonra ne durumdayız . olur mu herkese uyar mı??
diyetle felan uğrasma zaten ya. ekmeğide tam kesme . ben sahurda bazen bir bazen 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum kızartıpta. yanındada domates salatalık yumurta çorba canm ne cektyse.kendimi kısmıyorum pek ama sahurdan sonra yatmıyorum çünkü malum yemekten sonra yatmak kilo aldıran 1. sebep. imkanın varsa böle yap.sonra saat 11 gibi yarımsaat dans ediyorum yabancı müzkte kop kop ter içinde kalıyorum . ben alıştığımdan heralde niyetli olduğum halde fazla zorlanmıyorum . duşumu alıp yatıyorum 1-2 gibi 2-3 saat . aksam 7 gibi yine yarım saat sporumu yapıyorum benm formülüm bu yani. 5-6 gün önce 54 lerde 55 lerde gezerdim dün aksam a doğru tartıldm 53 üm . iftarda ekmek yemiyorum yemeklerden yiyorum bol su içiyorum doyuyorum zaten aburcubura yer kalmıyo . oruç tutan varsa ramazanda bu sekilde kilo verebilir ama yiyip yatarsan olmass o işşş..