Dans Ederek Kilo Verme Deneyimlerimiz

Ay bu saatde internetde ne isimiz var ya

Ayla hangi videolarla das etdin bizimlede paylasirmisin

yok yok kimseye aramiyoruz kismet fln bir burcu vardi onuda Ben :aldim gelin diye

Gunaydinnnnn yol arkadaslarım
Hep beraber oynaya oynaya mutlu olarak zayıflıcam
Az yemeye başladım 2 gündür daha iyi hissediyorum kendimi enerji doluyum

Ay bu saatde internetde ne isimiz var ya

Ayla hangi videolarla das etdin bizimlede paylasirmisin

yok yok kimseye aramiyoruz kismet fln bir burcu vardi onuda Ben :aldim gelin diye

canim ben ozel 1 videoda dans etmiyorum. son zamanlar zumba yapiyorum. kendimce bacak ve gobek kisimlarim icin 5-6 hareket uydurdum kendimden onlari ritme gore tekrarliyorum ve ortaya son derece guzel 1 dans cikiyo tatlim,sen de dene bence. daha cok hopluyorum ve 1 ayagim yerdeyken digerini havaya kaldiriyorum bu arada ellerimi havaya indirip kaldirinca baya nefes-nefese kaliyorum ama deyiyo cunki atdigim terleri gorseniz yaziiiik dersiniz,ustunden de su ictimmi ter ustune ter. gel keyfim gel

Herkesse iyi aksamlarr

Dün ilk günümdü ve her verim agriyor birde cok yürüdùm o da yetmemis gibi isede gitdim bugün dans etmesem olurmu

Bu arada bizim evdeki tarti Digital degil sorun olur mu sizce?

Herkesse iyi aksamlarr

Dün ilk günümdü ve her verim agriyor birde cok yürüdùm o da yetmemis gibi isede gitdim bugün dans etmesem olurmu

Bu arada bizim evdeki tarti Digital degil sorun olur mu sizce?

iyi aksamlaaar
senin için bi sorun yoksa bizim için neden sorun olsun ki ..
sadece bi hafta hiç kilo vermemiş görünebilrsin grlık şeylerle ilgili yani..

Canlarım müzik sıkıntısı çekiyorsanız fizy u açıyorsunuz arama yerine "dj onur" yazıyorsunuz sonra tek tek şarkılar çalıyor siz de kuduruyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…