- 21 Mart 2009
- 1.288
- 43
- 38
-
- Konu Sahibi LimonluBahce
olacaz olacaz inşallahhh göbüşler popişler eriyecek
[SUP][/SUP]
Ay insallah insallah sen ne tür dans ediyorsun?ne komik bir soru oldu
yok canım neden komik olsun ki. ben mezdeke, roman havası falan açıp kuduruyorum cnm.. darbuka havasına bayılırım mesela.. yabancı remixler fln dinliyorum bi de ..
Oh. Mis bosver derdi tasayi ac muzigi unut kilolari
Adanada mi kaliyorsunuz ? O diger konuda bici bici yemek yazmissin :da merak etdim
evet cnm adanalıyım, 25 senedir de adanadan çıkmadım, bu sene inşallah atanıp gidecem ama memleketimden =) sen nerdesin ?
Tunceliliyimbende nasilda bildim caktrma ip ucu vermistin
vayyyyyyyyyyy ben acayip ama acayip severim tuncelilileri.. çok öğrencim var oralı.. hepsi bitanedir.. dua et kız oraya atanayım
Dogrudur bizimkiler cok mersin tarafindaInsallah gönlüne gòre versin allah hatta bizim gelinimiz ol gitsin
hehe hayırlısı olsun canım, neden olmasın, belki kısmetim oralardadır
dùsunsene gercekte olye birsey oluyormus kuzenime istiyelim seni saka bir yana bir bici bicidan nerelrre geldik sòzde dans edip kilo vercektik
dans da ederiz kilo da veririz kısmet de buluruz hehhe =) canımm çok memnun oldum benim adım burcu,yatıyorum şimdi, allaha emanetin, yarın devam ederiz, öpüyorum seni
Insan kendini acayip kaptiriyor yaben manken olcam mankennnnnn
evet cnm adanalıyım, 25 senedir de adanadan çıkmadım, bu sene inşallah atanıp gidecem ama memleketimden =) sen nerdesin ?
Tunceliliyimbende nasilda bildim caktrma ip ucu vermistin
aa adanalısın demek ben balıkesirliyim ama 2008 - 2010 arası ceyhanda üni okudum . vaybe özledim ama adanayı pek sevmemiş olsamda güzel anılarım gecti(
merhaba kizlar....
kiz kismetmi buluyonuz???
ne guzel canlandi buralar...
kizlar dun o kadar zumba yaptim ki inanamazsiniz,annem zor zaptetdi havada benihoplayip zipliyodum
terler icinde kalmistim resmen. bi 2oo gr. gitmisdiir INSAALLAH.
sizlerde vaziyyet nasil? kop-kop durumlarimi?
Ireeeeeeeem tablomuzun son hali nerdeeeeee???