Dans Ederek Kilo Verme Deneyimlerimiz

[SUP][/SUP]

Ay insallah insallah sen ne tür dans ediyorsun? ne komik bir soru oldu

yok canım neden komik olsun ki. ben mezdeke, roman havası falan açıp kuduruyorum cnm.. darbuka havasına bayılırım mesela.. yabancı remixler fln dinliyorum bi de ..

yok canım neden komik olsun ki. ben mezdeke, roman havası falan açıp kuduruyorum cnm.. darbuka havasına bayılırım mesela.. yabancı remixler fln dinliyorum bi de ..

Oh. Mis bosver derdi tasayi ac muzigi unut kilolari

Adanada mi kaliyorsunuz ? O diger konuda bici bici yemek yazmissin :da merak etdim

Oh. Mis bosver derdi tasayi ac muzigi unut kilolari

Adanada mi kaliyorsunuz ? O diger konuda bici bici yemek yazmissin :da merak etdim

evet cnm adanalıyım, 25 senedir de adanadan çıkmadım, bu sene inşallah atanıp gidecem ama memleketimden =) sen nerdesin ?

dùsunsene gercekte olye birsey oluyormus kuzenime istiyelim seni saka bir yana bir bici bicidan nerelrre geldik sòzde dans edip kilo vercektik

dans da ederiz kilo da veririz kısmet de buluruz hehhe =) canımm çok memnun oldum benim adım burcu,yatıyorum şimdi, allaha emanetin, yarın devam ederiz, öpüyorum seni

merhaba kizlar....
kiz kismetmi buluyonuz???
ne guzel canlandi buralar...
kizlar dun o kadar zumba yaptim ki inanamazsiniz,annem zor zaptetdi havada beni hoplayip zipliyodum
terler icinde kalmistim resmen. bi 2oo gr. gitmisdiir INSAALLAH.
sizlerde vaziyyet nasil? kop-kop durumlarimi?
Ireeeeeeeem tablomuzun son hali nerdeeeeee???

aa adanalısın demek ben balıkesirliyim ama 2008 - 2010 arası ceyhanda üni okudum . vaybe özledim ama adanayı pek sevmemiş olsamda güzel anılarım gecti (

cnm ceyhan merkeze uzaktır, sevmemen çok normal.. merkezde olsaydın çok severdin ben ingilizce öğretmeniyim, atama bekliyorum cnm..

hehehe evet hem zayıflıyoruz, hem kısmet buluyoruz canım. ohhh ohhh tam gaz devam et canım, hiç bırakma. bugün ben de kuduracam baya , 2 gündür misafirim vardı dans edemedim. bugün ter atacam baya

Kızlar günaydıııınnn ben geldimm
nasıl moraller ..
ben dün kopamadım misafir vardı
tablomuz da hazir
burcu_01,mlk,gevezenk, birkaç arkadaş daha var bildirim yapmamışlar o yüzden eklemedim.
bildirimlerini yaptıklarında ekleyeceğim onları da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…