Dans Ederek Kilo Verme Deneyimlerimiz

Hedefim 53 tatlim tahmini olarak 4-5 ay icinde ulaşmayı umuyorum:97:

tamam canım resim olarak ekliyorum o yüzden genel olarak tamamlansın bugün öyle ekleyeyim.
Boy da ekleyelim deniliyor ..

Arkadaşlar bildirimleri şu şekilde yaparsak bana da yardım etmiş olursunuz
Boy:
Başlangıç kilo:
Hedef kilo:

böylece bu haftanın sonunda daha net görmüş oluruz..

Evet tatlim daha net sonuc alırız ellerine saglik bizimde tablomuz olucak ne guZel her hafta zayıflıcaz sabirsizlandim

merhaba canim.. evet baktim yuklediyin videona. biz de o tarz danslar ediyoruz canim ama tabii ki bunlar gibi profosionalca diyil,salliyoruz anliycagin.
Ögreniriz Canim ne olcak

aynı boydamışık canım ve benim bir yıl önceki kilomdasın fazla diilsin onlarıda verivercen dansla insşallah

Ah ah bir zamanlar 62 idim Insallah yine olurum

videoyu izledim simdi bende canım süperyaa hareketleride basit duruyo aslında öğrenip yapılabilcek gibi yani öğrensek cok faydası olur

Evet Ben bu danslari yaparak zayiflamak istiyorum bakalim haftaya nasil bir sonuc alicaz

kızlar siz kilo bildirimlerinizi tamamlayın böyle bi liste yapıyorum. ismini listeye yazdırmak isteyen ve listedeki isimlerde bilgileri bulunmayan
arkadaşlar bildirim yaparlarsa mutlu olurum

Ay inanmiyorum adim yaziyor o listedeben yine 62 olmak istiyorum ama 60 yapalim bu sefer simdiden tsk ederim i

Bu arada hepinizin kandilini kutluyorum allah dualarinizi kabul etsin amin

iyi değilim canım ya.
şu ösym yüzünde yerleştirme sonuçlarını açıklamasını bekliyoruz ne zamandır.
sinirli ve stresliyim
sen nasılsın ne var ne yok..

ayyy kiyamam ya INSAALLAH iyi haberini duyariz canim,sinirlenme guzel olucak merak etme. takma kafana.

kızlar ben tartıldım.
60.9 çıktım. yani 900 gr gitmiş
1 kg bile değil

ayla sen de bildirimini bugün yap değilse hep sen 2 gün sonra yazacaksın ve karışacak çünkü tablo yapacağız ..

yuvarlak saysak 1 kilo iste niye uzuluyon ki tatlim.
iremcim ben bugun evden cikamadim diye tartilamadim ama sen beni 63 olarak yaz canim tabloya INSAALLAH gelen hafta vaktinde tartilip soyliycem,tamammi?

boy 1.58
baslangic kilo 63.2
hedef kilo 55

hadi INSAALLAH

Son düzenleme:

kızlar siz kilo bildirimlerinizi tamamlayın böyle bi liste yapıyorum. ismini listeye yazdırmak isteyen ve listedeki isimlerde bilgileri bulunmayan
arkadaşlar bildirim yaparlarsa mutlu olurum

tablo süper düşünülmüş ben de katılmak istiyorum şimdi yapmam gerekenleri bana kısaca sölerseniz de sevinirim bir de benim evimde dijital tartı yoköyle gram falan olcemiyorum yine de listeye girebilir miyim?

ayyy kiyamam ya INSAALLAH iyi haberini duyariz canim,sinirlenme guzel olucak merak etme. takma kafana.

insallah canım ..
ruh hastası bi nesil yetiştiriyorlar valla
çok sağol

Ay inanmiyorum adim yaziyor o listedeben yine 62 olmak istiyorum ama 60 yapalim bu sefer simdiden tsk ederim i

Bu arada hepinizin kandilini kutluyorum allah dualarinizi kabul etsin amin

tamam canım akşama kadar herkez bildirimini yapar toplu olarak düzenlerin ben de
amin canım senin kandilin de kutlu olsun

Hepinizin kandili mübarek olsun arkadaslar .hayırlı bir gün gecirmeniz dileğiyle...

sağol tatlım seninkide mubarek olsun

tamam tatlım hiç sorun değil
tablo süper düşünülmüş ben de katılmak istiyorum şimdi yapmam gerekenleri bana kısaca sölerseniz de sevinirim bir de benim evimde dijital tartı yoköyle gram falan olcemiyorum yine de listeye girebilir miyim?

öncelikle hoşgeldin tatlım..
evinde tartı olmayan arkadaslarımız da var
tartı olduktan sonra sorun değil bence ..
başlarda 20-30 dk dans ediyoruz bu kadar basit mezdeke,darbuka,roman havası, kolbastı,pop,zumba
her tarzda olabilir. yani..
aç müziği geç aynanın karsısına çok sevkli oluyo
diyetde yaptığımız bi diyet yok sadece sağlıklı beslenme yapmaya çalışıyoruz
k hidrat değeri yüksek besinleri dikkatli kullanıyoruz ..
insallah dans dksı artınca kilo vermemiz de kolaylaşacak
tabi sen de bildirimlerini yap seni de yazayım tatlım :124:

valla izledim ya süpermiş hakikaten hareketin zayıflamadaki etkisi büyük

öncelikle hoşgeldin tatlım..
evinde tartı olmayan arkadaslarımız da var
tartı olduktan sonra sorun değil bence ..
başlarda 20-30 dk dans ediyoruz bu kadar basit mezdeke,darbuka,roman havası, kolbastı,pop,zumba
her tarzda olabilir. yani..
aç müziği geç aynanın karsısına çok sevkli oluyo
diyetde yaptığımız bi diyet yok sadece sağlıklı beslenme yapmaya çalışıyoruz
k hidrat değeri yüksek besinleri dikkatli kullanıyoruz ..
insallah dans dksı artınca kilo vermemiz de kolaylaşacak
tabi sen de bildirimlerini yap seni de yazayım tatlım :124:
[/QUOTE]

teşekkürler sevdim bu topiği yalnız dijital tartı edinmek en mantıklısı ben en iyisi tablonuza haftaya katılayım o zaman,haftaya salıya bilgilerimi daha düzgün bi biçimde söyleyebilirim:))ama gelişmelerin takipçisiyim... herkesin kandili mübarek olsun:))))

sağol tatlım seninkide mubarek olsun ..
ama sorun olmaz sen de katılabilirsin yani çok kişi değiliz nasıl olsa ..
ama kendin bilirsin yinedeee

kızlar bizim misafirimiz var bugün..
sanırım akşam geç bi saatte yada sabah girerim
kandilimiz mubarek olsun ..
öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…