Dans Ederek Kilo Verme Deneyimlerimiz

ben de yarım yamalak yapiyorum canım bi düzenimi oturtayım da öyle tam anlamıyla başlicam

cnm ceyhan merkeze uzaktır, sevmemen çok normal.. merkezde olsaydın çok severdin :KK34: ben ingilizce öğretmeniyim, atama bekliyorum cnm..

pazarlama mezunuyum canım. evet 40 dk kadar uzak. arada bi çıkalım gezelim şeğer görelim derdik ama yol uzun olunca ceyhana tıkılıp kalırdık. allah yardımcın olsun canım

ayy canim sikildinmi? nasilsin? nasil gidiyo diyet dans? ne yedin bugun?

Canim kimse gelmiyor buraya:KK19:
Ben reng oldum sancım vardi dans edemedim ama bugun yürüdüm :KK17:
Yarın cok isim var kocişim geliyor :KK16:
Sabahtan ona sevdiği yemekleri yapicam öğleden sonra Kuafor randevum var sanırım bı kac gun sadece diyet yapabilirim :KK17:
Salı gunu yola çıkıyoruz Samsun'a gidicez yine girerim ama kilo soyleyemeyebilirim yolda olucam çünkü :97:

kızlarrr :KK52:
nasılsınızz .. ben bu akşam tam 60dk dans ettim bunun 10 dksı bacak sıkılaştırma hareketleri ..
inanamıyorum kendime gelişme var nasıl mutlu oldum :KK1:
ama kaç gündür yapamıyordum dansı iyi oldu buu ..
sizlerde ne var ne yok kimse gelmiyor ..

kızlarrr :KK52:
nasılsınızz .. ben bu akşam tam 60dk dans ettim bunun 10 dksı bacak sıkılaştırma hareketleri ..
inanamıyorum kendime gelişme var nasıl mutlu oldum :KK1:
ama kaç gündür yapamıyordum dansı iyi oldu buu ..
sizlerde ne var ne yok kimse gelmiyor ..

harikasın :KK34: bugün de yap mutlaka canım.. ben bugün dans falan edemem temizlik yapmam lazım :KK43:

harikasın :KK34: bugün de yap mutlaka canım.. ben bugün dans falan edemem temizlik yapmam lazım :KK43:

bugün pc ile beraber yaşayacağım sanırım .. tercih sonuçlarını bekliyorum halaaa :KK47:
evet yapacağım yapmadığım günler kendimi kilo almış gibi hissediyorum :KK1:

kızlar ben bugünden sonra uğrayamayabilirim..
hepimizin bayramı mubarek olsun ..
kendinize çok iyi bakın ..
bayramda tatlılara aman ha dikkat edin çerezlere çikolatalara ..
tadımlık yiyelim doyumluk değil :KK1:
hepinii öptüm :KK16:

Ben burayı bizim bizim sohbet sayfası sandım bi an :KK1:
Olsun yinede bayramını burdan kutlamış olayım canım

Son düzenleme:
Kod:
Ben burayı bizim bizim sohbet sayfası sandım bi an :KK1:
Olsun yinede bayramını burdan kutlamış olayım canım

olsun tatlım kmse yok ya burda şimdiden yazayım dedim burası da bizim mekan boşver :KK1:
sağol canım seninkide kutlu olsun :KK71:
daha sohbet ederiz saat 17:00 ı bekliyorum :KK1:

[/Q

belki ben de. BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN Opuldunuz...
seni ozliycem tatlim. opdum.

Selamlar herkessin bayrami kutlu olsun....

En iyisiiiiiiiii.... Bu hafta benim sonucumu sormayin... :KK1: Ben bu salidan tam olarak basliycam :KK1::18:

cümleten bayramınız mübarek olsun kızlar .k.bakmayın ben bir haftaya yakındr giremiyorum ee telaşem büyük yarın aksam istemeye geliolaaarr :KK70: çok mutluyum yaa heycanlıyım birazda sinirliyim istem dışı .. sizinlede paylaşmak istedim mutluluğumu hadi kendinize ii bakın canlar ben uğrarım gene ;D öpüldünüüüüsssss

slm kızlar lısteyı ne zaman yapıyorsunuz ...bende yenı baslayacagım ilk baslangıc kılomu bıldırmek ısterım...:KK49:

kılo:67
hedef kılo:57
boy:170

cümleten bayramınız mübarek olsun kızlar .k.bakmayın ben bir haftaya yakındr giremiyorum ee telaşem büyük yarın aksam istemeye geliolaaarr :KK70: çok mutluyum yaa heycanlıyım birazda sinirliyim istem dışı .. sizinlede paylaşmak istedim mutluluğumu hadi kendinize ii bakın canlar ben uğrarım gene ;D öpüldünüüüüsssss

ayy tebrik ederim canım yaa ne heyecanlısındır şimdi :KK52:
allah tamamına erdirsin hayırlı olsun canım benm :KK71:
Selamlar herkessin bayrami kutlu olsun....

En iyisiiiiiiiii.... Bu hafta benim sonucumu sormayin... :KK1: Ben bu salidan tam olarak basliycam :KK1::18:

benim de diyet gitti :KK50:
geçen hafta verdiğim kiloyu aldım yaaa :KK50:
yedim de yedim.. gözüm doymadı ki..
hareket de etmedm . al sana hemen kilo oldu :KK50:
slm kızlar lısteyı ne zaman yapıyorsunuz ...bende yenı baslayacagım ilk baslangıc kılomu bıldırmek ısterım...:KK49:

kılo:67
hedef kılo:57
boy:170

mrb canım hoşgeldin..
salı günleri bildirim yapılıyo ona göre 1.mizi seçiyoruz ama bayramdan dolayı bi karışıklık oldu ..
boyun çok iyi maşallah :nazar:

mrb canım hoşgeldin..
salı günleri bildirim yapılıyo ona göre 1.mizi seçiyoruz ama bayramdan dolayı bi karışıklık oldu ..
boyun çok iyi maşallah :nazar:

saolasın canım ıdAre edıyor boyum su 8-9 aya kadar hiç bu kadar kilolu hatırlamıyorum kendımı. 57-58 'dim en fazla... sımdı nasıl başarırım bılemıyorum ama 55-57 olsam super olur. bende başlayacagım kesınlıkle beslenmeme zaten dıkkat edıyorum sonum hayır olsun...:KK34:

saolasın canım ıdAre edıyor boyum su 8-9 aya kadar hiç bu kadar kilolu hatırlamıyorum kendımı. 57-58 'dim en fazla... sımdı nasıl başarırım bılemıyorum ama 55-57 olsam super olur. bende başlayacagım kesınlıkle beslenmeme zaten dıkkat edıyorum sonum hayır olsun...:KK34:
canım bence 55 çok az olur ..
boyun var zaten ..
60 iyi olur bence :KK71:
ama sen bilirsin..

çocuk dusunuyorum bu yuzden bıraz daha fazla verırsem daha ıyı olur dıye tahmın edıyorum... :KK76:

sen bilirsin canım :KK71:

kızlaaaar duramıyorum yiyorum yiyorum doymuyorum çikolata vs :KK50:
61.8 gördüm bgn tartıda :KK50:
oysa bayramda herkez ne kadar çok beğenmişti :KK50:

Kızlar selam :KK3:
Samsun'a evime geldim yerleşmeye çalışıyorum bir kac gun cok yogunum salı gunüne kadar burdayim :KK16:
Herkese zayif günler :nazar:

X