-
- Konu Sahibi LimonluBahce
Kızlar selam
Samsun'a evime geldim yerleşmeye çalışıyorum bir kac gun cok yogunum salı gunüne kadar burdayim
Herkese zayif günler
ben de hem diyet hem pilates hem de dans ederek zayiflama surecine girdim burdan da takip edeyim forumu hadi hepimize zayif zayif gunler:)
Internetten buldum bu bilgiyi, dogrulugundan ben de emin degilim ama bence az degil. Tabii daha tempolu dans edersek kan ter icinde kalirsak daha fazla artar kalori.selam kızlar ben de geldim dijital tartımı aldım da geldim
sadece 1 kez yarım saatlik dans ettim sonrası malum bıraktım işte bayramdı seyrandı falan...
haftaya salı ben de listede yarışmak istiyorum:)))
bu arada saatte dans ederek 150 kcal az geldi bana???
merhaba bende aranıza katılmak isteyenlerdenim.... hepimiz eğlenerek zayıflarız umarım... :)
Of bir turlu duzenli olarak devam ettiremedim dans isini.. Bayram tatil derken kaynadi arada. Ben de bundan sonra kesin olarak basliyorum insallah :) Her gun 30 dk dans : 75 kalori, 1 saat : 150 kaloriye denk geliyormus. 1 saat ara vermeden yaparsam etkili olur heralde.
selam kızlar ben de geldim dijital tartımı aldım da geldim
sadece 1 kez yarım saatlik dans ettim sonrası malum bıraktım işte bayramdı seyrandı falan...
haftaya salı ben de listede yarışmak istiyorum:)))
bu arada saatte dans ederek 150 kcal az geldi bana???
Bir de yabanci muzikle dans edenler varsa su listeyi paylasayim, cok motive ediyor ve yorulsaniz da pek hissetmiyorsunuz :)
- Britney Spears (Me Against The Music/Toxic/Womanizer/Slave 4 U)
- Jennifer Lopez (Let's Get Loud/On The Floor/Dance Again)
- Rihanna (Umbrella/Only Girl/Roc Me Out/Turn Up The Music -Chris Brown ile-)
- Nicki Minaj ft. David Guetta - Turn Me On
- Pitbull (Beat On My Drum/Back in Time)
Simdilik aklima gelenler bunlar. Cok hareketli parcalar cogu, dans ederken yerinizde duramiyorsunuz.
ben de bu ahali nerde diyorum
birini istemeye gelirler biri evine yerleşir ayla nerelerde bilmiyorum ..
kolay gelsin canım
sana da zayıf günler ..
kilo da verirsin yerleşirken
hoşgeldin canım
plates ben de düşündüm ama artık vaktim kalamdı ..
dansı bıraktım ben bayramda filan .. bugün başlarım inşallah ..
kolay gele
Selam kizlaaar... nasilsiniz bakalim? ben baya bi suredir yazamiyorum,mesajlar emailime gelmiyodu ben de kimse yazmiyo diye dusunduyumden girmiyodum. ha bi de ustunuze saglik bazi saglik problemlerim yuzunden diyeti durdurdum dans edemiyom,yani sisdim bu aralar. Ama sizleri cok ozlemisim ya.
Iremcim nasilsin tatlim? dansdans nerelerde?
yeni gelen arkadaslar HOSGELDINIZ...
sağol canım iyiyim merak ettim ben de seni..
pek giremiyorum artık bende nete ..
sürekli biyerlere gidiyoruz geliyoruz artık
buraya da pek uğrayamıyorum ..
ben artık dans edemeyeceğim sanırım yani aklıma estikçe olur..
2 hafta sonra üni için kayda filan gideceğim
artık beni de böyle beğensinler ya
ama takip ederim arada edebildiğim kadar ..
pc götürmeyecğim çünkü ..
sen nasılsın,hayırdır neyin var çok geömiş olsun
TEBRIKLER canim senin adina cok sevindim ben mastri bu yil yeni bitirdim ama univ.mi coook ozledim... INSAALLAH guzelce diplomani eline alirsin hayirlisiyla. Evet ya cok da takilmadan birazcik az yiyerek zayiflariz biz de napalim.
Sagol canim soguk alginligi bi grip falan oldum hala gecmiyo bakalim ilaclar iyneler derken simdi daha iyiyim duzeliyo.
slm kızlar lısteyı ne zaman yapıyorsunuz ...bende yenı baslayacagım ilk baslangıc kılomu bıldırmek ısterım...
kılo:67
hedef kılo:57
boy:170
canim merhaba. INSAALLAH ben de varim canim beraber baslayalimmi? ben 65 kilo olurum son zamanlar tartmadim kendimi. ne dersin benle varmisin?