- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 38
- Konu Sahibi LimonluBahce
ekleyeyim canım bildirimler tamamlansın hepsini birden yapayım..
Hedefim 53 tatlim tahmini olarak 4-5 ay icinde ulaşmayı umuyorum:97:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekleyeyim canım bildirimler tamamlansın hepsini birden yapayım..
Hedefim 53 tatlim tahmini olarak 4-5 ay icinde ulaşmayı umuyorum:97:
tamam canım resim olarak ekliyorum o yüzden genel olarak tamamlansın bugün öyle ekleyeyim.
Boy da ekleyelim deniliyor ..
Arkadaşlar bildirimleri şu şekilde yaparsak bana da yardım etmiş olursunuz
Boy:
Başlangıç kilo:
Hedef kilo:
böylece bu haftanın sonunda daha net görmüş oluruz..
Ögreniriz Canim ne olcakmerhaba canim.. evet baktim yuklediyin videona. biz de o tarz danslar ediyoruz canim ama tabii ki bunlar gibi profosionalca diyil,salliyoruz anliycagin.
aynı boydamışık canım ve benim bir yıl önceki kilomdasın fazla diilsin onlarıda verivercen dansla insşallah
videoyu izledim simdi bende canım süperyaa hareketleride basit duruyo aslında öğrenip yapılabilcek gibi yani öğrensek cok faydası olur
kızlar siz kilo bildirimlerinizi tamamlayın böyle bi liste yapıyorum. ismini listeye yazdırmak isteyen ve listedeki isimlerde bilgileri bulunmayan
arkadaşlar bildirim yaparlarsa mutlu olurum
iyi değilim canım ya.
şu ösym yüzünde yerleştirme sonuçlarını açıklamasını bekliyoruz ne zamandır.
sinirli ve stresliyim
sen nasılsın ne var ne yok..
kızlar ben tartıldım.
60.9 çıktım. yani 900 gr gitmiş
1 kg bile değil
ayla sen de bildirimini bugün yap değilse hep sen 2 gün sonra yazacaksın ve karışacak çünkü tablo yapacağız ..
Hepinizin kandili mübarek olsun arkadaslar .hayırlı bir gün gecirmeniz dileğiyle...
kızlar siz kilo bildirimlerinizi tamamlayın böyle bi liste yapıyorum. ismini listeye yazdırmak isteyen ve listedeki isimlerde bilgileri bulunmayan
arkadaşlar bildirim yaparlarsa mutlu olurum
ayyy kiyamam ya INSAALLAH iyi haberini duyariz canim,sinirlenme guzel olucak merak etme. takma kafana.
Ay inanmiyorum adim yaziyor o listedeben yine 62 olmak istiyorum ama 60 yapalim bu sefer simdiden tsk ederim i
Bu arada hepinizin kandilini kutluyorum allah dualarinizi kabul etsin amin
Hepinizin kandili mübarek olsun arkadaslar .hayırlı bir gün gecirmeniz dileğiyle...
tamam tatlım hiç sorun değilyuvarlak saysak 1 kilo iste niye uzuluyon ki tatlim.
iremcim ben bugun evden cikamadim diye tartilamadim ama sen beni 63 olarak yaz canim tabloya INSAALLAH gelen hafta vaktinde tartilip soyliycem,tamammi?
boy 1.58
baslangic kilo 63.2
hedef kilo 55
hadi INSAALLAH
tablo süper düşünülmüş ben de katılmak istiyorum şimdi yapmam gerekenleri bana kısaca sölerseniz de sevinirim bir de benim evimde dijital tartı yoköyle gram falan olcemiyorum yine de listeye girebilir miyim?
kızlar sizle bikaç video paylaşıcam doktorum programından hareketler çok kolay müzikte coşturuyo ben bu aksam bunları uygulıcam cok eğlenceliye benziyo ;D
doktorum.kanald.com.tr/.../kilolarinizdan-zumba-dansiyla-kurtulun ( kızlar bide bu videoda baya bi kilolu olan sarısın bayan doktor var bundan sonraki videolarda o bayana dikkat edin nasıl zayıflamıs dans etmek baya bi yaramış anlıyacagınız . pes etmeyelm bizde kopalım incecik olalım ;D )
Zumba with Didem - Zumba Toning - Doktorum 03.10.11 - YouTube Zumba With Didem - Doktorum 26.09.11 - YouTube Zumba With Didem - Doktorum 09.09.11 - YouTube
teşekkürler sevdim bu topiği yalnız dijital tartı edinmek en mantıklısı ben en iyisi tablonuza haftaya katılayım o zaman,haftaya salıya bilgilerimi daha düzgün bi biçimde söyleyebilirim:))ama gelişmelerin takipçisiyim... herkesin kandili mübarek olsun:))))
sağol tatlım seninkide mubarek olsun ..
ama sorun olmaz sen de katılabilirsin yani çok kişi değiliz nasıl olsa ..
ama kendin bilirsin yinedeee
kızlar bizim misafirimiz var bugün..
sanırım akşam geç bi saatte yada sabah girerim
kandilimiz mubarek olsun ..
öpüyorum hepinizi
AMIN canim hep beraber INSAALLAH.
bu arada kutlarim 600gr vermisin.
bu hafta 1.irem 2.sen 3.ben oldu. sonuncu olmak ne kotu yaaaa