Dans Ederek Kilo Verme Deneyimlerimiz

bwtmv.jpg

Ay bu saatde internetde ne isimiz var ya :KK1:

Ayla hangi videolarla das etdin bizimlede paylasirmisin :KK20:

:KK1::KK1: yok yok kimseye aramiyoruz kismet fln bir burcu vardi onuda Ben :aldim gelin diye :KK1::KK1:

Gunaydinnnnn yol arkadaslarım :KK16:
Hep beraber oynaya oynaya mutlu olarak zayıflıcam :21:
Az yemeye başladım 2 gündür daha iyi hissediyorum kendimi enerji doluyum :KK76:

Ay bu saatde internetde ne isimiz var ya :KK1:

Ayla hangi videolarla das etdin bizimlede paylasirmisin :KK20:

:KK1::KK1: yok yok kimseye aramiyoruz kismet fln bir burcu vardi onuda Ben :aldim gelin diye :KK1::KK1:

canim ben ozel 1 videoda dans etmiyorum. son zamanlar zumba yapiyorum. kendimce bacak ve gobek kisimlarim icin 5-6 hareket uydurdum kendimden onlari ritme gore tekrarliyorum ve ortaya son derece guzel 1 dans cikiyo tatlim,sen de dene bence. daha cok hopluyorum ve 1 ayagim yerdeyken digerini havaya kaldiriyorum bu arada ellerimi havaya indirip kaldirinca baya nefes-nefese kaliyorum ama deyiyo cunki atdigim terleri gorseniz yaziiiik dersiniz,ustunden de su ictimmi ter ustune ter. gel keyfim gel :KK1:

Herkesse iyi aksamlarr

Dün ilk günümdü ve her verim agriyor birde cok yürüdùm o da yetmemis gibi isede gitdim bugün dans etmesem olurmu :KK17:

Bu arada bizim evdeki tarti Digital degil sorun olur mu sizce?

Herkesse iyi aksamlarr

Dün ilk günümdü ve her verim agriyor birde cok yürüdùm o da yetmemis gibi isede gitdim bugün dans etmesem olurmu :KK17:

Bu arada bizim evdeki tarti Digital degil sorun olur mu sizce?

iyi aksamlaaar :KK71:
senin için bi sorun yoksa bizim için neden sorun olsun ki ..
sadece bi hafta hiç kilo vermemiş görünebilrsin grlık şeylerle ilgili yani..

Canlarım müzik sıkıntısı çekiyorsanız fizy u açıyorsunuz arama yerine "dj onur" yazıyorsunuz sonra tek tek şarkılar çalıyor siz de kuduruyorsunuz

X