Dans Ederek Kilo Verme Deneyimlerimiz

Bencede Zumba ve Kolbastii acayip kilo verdirir geri almamak en önemlisi gerci dans ederek zayiflamak eglenceli olmali deneyip görelim :KK1:

ben 158 boyla 73tüm bi aralar :KK1:
herşey isteyince oluyor yeter ki birşeyler yapmaya başla :KK71:

Benin boyumda 158:KK17: kilom su an 65 :KK53:
Nasıl kızıyorum kendine anlatamam :KK19:
Yarın bende sallamaya başlıyorum o zaman :KK8:
Diyetisyenimin verdigi programa devam etmeyi düşünüyorum hem alışkinim denedimde :KK76:
Herkese basarılar arkadaslar En Büyük KK
Peki bayram tatlıları ve çikolatalarını nasıl tüketeceğiz :KK9::KK9::KK55:

Bencede Zumba ve Kolbastii acayip kilo verdirir geri almamak en önemlisi gerci dans ederek zayiflamak eglenceli olmali deneyip görelim :KK1:

evet ilk günler her yerim ağrımıştı benim ama eylenmiştim :KK1:
Diyetisyenimin verdigi programa devam etmeyi düşünüyorum hem alışkinim denedimde :KK76:

önümüze gelen herşeyi sonuna kadar yemek zorunda değiliz
kendimizi frenlemeliyiz bence
ben kendimden örnek vereyim bayram günü kıtlıktan çıkmış gibi yiyip
akşamına midesini bozan biriyim :KK1:
o yüzden ben dikkat edeceğim herşeyin ucundan ucundan sadece tadına bakacağım ..
çerezlere dikkat edeceğim özellkle ..
:KK1: eğer yapabilirsem tabiiii

evet ilk günler her yerim ağrımıştı benim ama eylenmiştim :KK1:

önümüze gelen herşeyi sonuna kadar yemek zorunda değiliz
kendimizi frenlemeliyiz bence
ben kendimden örnek vereyim bayram günü kıtlıktan çıkmış gibi yiyip
akşamına midesini bozan biriyim :KK1:
o yüzden ben dikkat edeceğim herşeyin ucundan ucundan sadece tadına bakacağım ..
çerezlere dikkat edeceğim özellkle ..
:KK1: eğer yapabilirsem tabiiii

Cok zor olucak benim icinde :KK39:
En cokta koladan uzak durmak gerekiyor resmen selulitim çıktı çıldırıcam :KK20:
Nasıl yedim o kadar neden kendimi tutmadım bilmiyorum parcalicam şimdi kendimi :KK47:
Doktoruma gitmeyi düşünüyordum tekrar beni görünce tepkisini kestirmiyorum bari biraz zayifliyayip gideyim :KK9:

Son düzenleme:
Cok zor olucak benim icinde :KK39:
En cokta koladan uzak durmak gerekiyor resmen selulitim çıktı çıldırıcam :KK20:
Nasıl yedim o kadar neden kendimi tutmadım bilmiyorum parcalicam şimdi kendimi :KK47:
Doktoruma gitmeyi düşünüyordum tekrar beni görünce tepkisini kestirmiyorum bari biraz zayifliyayip gideyim :KK9:

haha :KK1:
doktor kontrolünde olman iyi ama doktor seni kontrol edemiyor sanırım :KK1:
asitli şeylerden vazgeç. hayatından şekeri tamamen çıkart bence.
eczanelerde aspartam içermeyen tatlandırıcılar var onlar diğerleri gibi zararlı da değil biraz pahalılar ama.
mesela maden suyu al içine biraz limon sık biraz da tatlandırıcı ekle. ohh mis gibi. sağlıklı bi içecek sana.

merhaba kizlar. az once okudum mesajlari vauuuu baya bi artmisiz ha??? evet kizlar nasil gidiyo? ben su an dans ederek yaziyorum,gorseniz bu kiz cildirmis diyeceksiniz,o derece...
iremcim nasilsin?
dansdans hos geldin,kaytariyomusun yoksa???

a canim niye oyle diyosun ki? bu arada hos geldin aramiza.
tatlim benim de boyum 1.58 kilomsa 63.2
dansla ve saglikli beslenerek aticaz kilolari merak etme.
kendine de kizma canim onemli olan bundan sonrasi.
cikolata gunde 1parmak boyunda ve kalinliginda tuketirsek sorun olmaz,tatliysa kessek daha iyi ama yavas-yavas azaltarak tabii ki.

Selamlar kizlarrrr....

Konunuzu okudum hosuma gitdi ve bir öneri getirdim....

Sizin bir haftaniz doldu ne tür bir dans yaptiniz ? Yarin bakalim kac kilo vermissiniz :)

Zumba diye bir dans var hem spor hem dans hem eglence ben oyun bozanlik olmasin diye Sali günü baslamayi düsünüyorum...

Ama o Zumba dansiyla... Bir video ekliyorum sadece dans türünü görün diye...

Secret Dance Lyss in Murten (Zumba) - YouTube

Bu arada utanmadan sikilmadan yaziyorum boyumu kilomu :KK1::26::KK17::KK1:

Boy 1.68
Kilo 64 :KK17:

Bakalim haftaya kadar ne diyisecek haydi hayirlisi :)

merhaba canim.. evet baktim yuklediyin videona. biz de o tarz danslar ediyoruz canim ama tabii ki bunlar gibi profosionalca diyil,salliyoruz anliycagin.

kizlar bugun sali.... gelsin bakalim kilolar. kac kilo atdiniz?
ben hatirliyosaniz sizden 2 gun sonra tartilip yazmisdim onun icin INSAALLAH 2 gun sonra yazcam. acaba gitdimi kilolar??? evde tartim olmadigi icin bakamiyorum da ama evde olmamasi iyi bence cunki kendimi gunde 5 defa tarti ustunde buluyodum :KK1:

kizlar az once netde zayiflama icin faydali seyler buldum,sizinle de paylasayim dedim.

Güne sağlam bir kahvaltıyla başlayın. Gün boyu toplamda daha az kalori almanıza yardımcı olur.

Düşünmeden atıştırmayın. Ne zaman bir şey yiyecek olsanız, onu soyun, dilimleyin, tabağa koyun ve oturun. Bedeninizi besleme zevkine tüm duyu organlarınızı katın.

Asla porsiyonlarınızı büyütmeyin – tabii, beden ölçünüzü büyütmek istemiyorsanız.

Meyve suları da gazozlar kadar kalorilidir. Meyve suyu yerine taze meyve yiyin.

Yemek Günlüğü tutun. Gerçekten de çok işe yarıyor. (INSAALLAH bugunden ben de tutucam ve her gun yediklerimi oraya yazicam ve kilo vermediyimde cok yediklerime bakip utanicam :KK1:)

Akşamları yemek yeme faslının bittiğini kendinize anımsatmak için yemekten hemen sonra dişlerinizi fırçalayın.

Tatlı yiyin ama akıllıca yiyin! Diyetinizden her gün 150 kalori kadar en sevdiğiniz tatlı için ayırın. 150 kalori yarım fincan dondurma, ince bir dilim kekin yarısı, bir ufak çikolata yapar.

yemeklerden önce ayran içiniz ozaman yemek yiyemiyorsunuz.

Spor olmadan bu isin cozumu yok! Metabolizma baska turlu hizlanmiyor!

herkese ici ben karisik saglikli yasam dileyile arkadaslar. umarim isimize yarar bu bilgiler.

Son düzenleme:
merhaba kizlar. az once okudum mesajlari vauuuu baya bi artmisiz ha??? evet kizlar nasil gidiyo? ben su an dans ederek yaziyorum,gorseniz bu kiz cildirmis diyeceksiniz,o derece...
iremcim nasilsin?
dansdans hos geldin,kaytariyomusun yoksa???

iyi değilim canım ya.
şu ösym yüzünde yerleştirme sonuçlarını açıklamasını bekliyoruz ne zamandır.
sinirli ve stresliyim :KK50:
sen nasılsın ne var ne yok..

kızlar ben tartıldım.
60.9 çıktım. yani 900 gr gitmiş
1 kg bile değil :KK50:

ayla sen de bildirimini bugün yap değilse hep sen 2 gün sonra yazacaksın ve karışacak çünkü tablo yapacağız ..

kızlar ben tartıldım.
60.9 çıktım. yani 900 gr gitmiş
1 kg bile değil :KK50:

ayla sen de bildirimini bugün yap değilse hep sen 2 gün sonra yazacaksın ve karışacak çünkü tablo yapacağız ..

900 e üzülüyomusun canımya benden 600 gtmiş ben napim :KK43: 52.7 ydim . bu sabahta 52.1 çıktım . gene ii ya o yediğim bi dünya seye göre :KK70: mutluyummm. sende mutlu ol ;D

Selamlar kizlarrrr....

Konunuzu okudum hosuma gitdi ve bir öneri getirdim....

Sizin bir haftaniz doldu ne tür bir dans yaptiniz ? Yarin bakalim kac kilo vermissiniz :)

Zumba diye bir dans var hem spor hem dans hem eglence ben oyun bozanlik olmasin diye Sali günü baslamayi düsünüyorum...

Ama o Zumba dansiyla... Bir video ekliyorum sadece dans türünü görün diye...

Secret Dance Lyss in Murten (Zumba) - YouTube

Bu arada utanmadan sikilmadan yaziyorum boyumu kilomu :KK1::26::KK17::KK1:

Boy 1.68
Kilo 64 :KK17:

Bakalim haftaya kadar ne diyisecek haydi hayirlisi :)

aynı boydamışık canım ve benim bir yıl önceki kilomdasın fazla diilsin onlarıda verivercen dansla insşallah

X