dana gibi yiyorum

Ben 4 lahmacun 2 iskender yesem ertesi gün +2 kiloyum net

O kadar yesem benim herif beni boşar be ajdjajfjsjjxs

sevgilim hep hesabı ödemek istiyor,başta ödüyordu şimdi diyorum "nolur ben ödeyeyim dünyayı yedim" diye. birkaç kez itiraz etti "nolacak sanki" diye. şimdi "sen beni iflas ettirdin" diye takılıyor utanıyorum evlensek cidden iflas eder sanırım

Sabah kahvaltı olmazsa tabiki açıkırsınız bol proteinli kahvaltı yapın abur cubur yerinede çiğ kuruyemiş tüketin

fındık ve kuru üzümü alıyorum ama çikolata draje olanından

54 kiloyum şuan aslında çok zayıf durmuyorum boyum da kısa. ideal kilomun 48-49 olması lazım.
54 müsün ne şanslısın ya ben sadece 2 lahmacun yerim bi oturuşta ama 80 kiloyum metabolizmam çok yavaş

Yaklasik 10 senedir aksamlari yemek yemiyorum.Sirf kilo almayim diye.Cok mecbur kalirsam belki davet ederlerse yerim .Hep yiyip kilo almayanlara ozeniyorum .Su an kilo veriyorum ama gram gram cok yavas.Sizin gibi yesem yerimden kalkamazdim.Ben bir ogunde en fazla 1 ,5 lahmacun yerim ne guzel olurdu kalan omrumu, sizin gibi yiyip, kilo almadan gecirsem.Kilo almiyorsniz sorun yapmayin ama tabi saglikli beslenin.

Gelecegin icin kendine hakim olman lazim be kuzum
Gencken sorun olmuyo ama yas ilerledikce cok sagliksiz kilolar olarak yapisacak onlar sana
Bilemedim nasil vazgecersin yemekten ama tutman lazim kendini
Bi psikologa falan mi gitsen acaba?

Yiyorumda yiyorum ye kiz ölumlu dunya nolcak

Yaklasik 10 senedir aksamlari yemek yemiyorum.Sirf kilo almayim diye.Cok mecbur kalirsam belki davet ederlerse yerim .Hep yiyip kilo almayanlara ozeniyorum .Su an kilo veriyorum ama gram gram cok yavas.Sizin gibi yesem yerimden kalkamazdim.Ben bir ogunde en fazla 1 ,5 lahmacun yerim ne guzel olurdu kalan omrumu, sizin gibi yiyip, kilo almadan gecirsem.Kilo almiyorsniz sorun yapmayin ama tabi saglikli beslenin.
Keşke bende de kurt olsa
Bende de olsa , fena olmazdi.Gerci ben az yedigim halde veremiyorum.Artik cok sikildim bu kilolardan .

Gelecegin icin kendine hakim olman lazim be kuzum
Gencken sorun olmuyo ama yas ilerledikce cok sagliksiz kilolar olarak yapisacak onlar sana
Bilemedim nasil vazgecersin yemekten ama tutman lazim kendini
Bi psikologa falan mi gitsen acaba?

babamla konuşcam da olmazsa hastaneye tekrar gidiyim önce diyetisyene baktım olmadı bir de psikoloğa giderim cidden şaka değil utanıyorum arkadaşlarımla yemek yerken falan

49 kiloydum baya zayıftım kendimi bildim bileli senin gibi yemek yiyordum kilo da almıyordum 23 yaşındayım şuan. 2 ay içinde 13 kilo aldım xd hala aynı şekil yiyorum tek dileğim daha fazla almamak zayıftım şimdi normalim artık memem filan var dlkfjdskfj + böyle yemek yemek çok kötü bir huy eni sonu kilo alınacak şimdi olmasa da bu yeme alışkanlığıyla 5 sene sonra .
ve bu şekilde alışınca diyet yapması da çok zor oluyor

Çok saçma ama bu kurtlar nasıl oluşur acaba

bende yerim ama sizi okuyunca hic bisey yemiyomusum.avantijli yonu ben kilo almiyorum.siz bu kadar yiyip kilo almiyosaniz bence doktora gorunun bi hastalik olabilir

21 yaşındayım
Eskiden yani bu yaşlar aralığında 30 40 olmayacağımı düşünmez iken öğle yemeğine 15 dakika kala 1 kakaolu topkek ve muzlu süt gömerdim.
Önlüğümün cebinde her daim meyveli sakız gibi şekerlerden akide şekeri bilumum çocuk sevindirecek türden zerzavat olurdu.
Makarnayı ekmekle yemeye bayılırdım mesela
Buna rağmen çok çok kilolu değildim.Balık etliydim
Ama yaş 30 u geçince otomatikman ufaktan alışkanlıklarımı bıraktım.
Annemin şeker hastası olması da büyük etken tabi
Ama siz protein ağırlıklı besleniyorsunuz.
Gut falan olmayın mazallah

Şu an metabolizman hızlı olabilir yediğini yakıyor olabilirsin ama ileriki yaşlarda metabolizman yavaşladığında miden yine aynı genişlikte olacak ve yediğini de yakamayacaksın. Belki sonu obezitede bitecek. İş biraz otokontrolde bitiyor yani iradede. Çevrendeki obez insanları düşün ve her aklına yemek geldikçe onlar gibi olacağını düşün. Yeme alışkanlıklarını yavaş yavaş değiştirmeye çalış. Kebapçıya gideceğine Subway'e giderek başla mesela sandviç ye. Yanında ara öğünler taşı ama Pringles yerine badem, ceviz, kuru üzüm, yulaflı kurabiye gibi. Ama aslolan senin iradene hakim olabilmendir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…