- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
- 548
- Konu Sahibi sassyassyy
-
Keşke bende de kurt olsaKurt vardır bağırsaklarda.
O kadar yesem benim herif beni boşar be ajdjajfjsjjxs
Bende izliyorum, aklima tam bu yorumu yapmak geldi ama siz yazmissinizAfiyet olsun da Tv de TLC isimli bi kanal var agir yaşamları izlemeni tavsiye ediyorum hemen hemen hergün var bi göz atın sonra yine yiyebilecekmisin o kadar
Allah senin iyiliğini versin emii daha gencsin herhalde yersin o kadar yakiyorsun çünkü21 yaşındayım
Sabah kahvaltı olmazsa tabiki açıkırsınız bol proteinli kahvaltı yapın abur cubur yerinede çiğ kuruyemiş tüketinevet başlıkta da okuduğunuz gibi tabiri caizse dana gibi yiyorum.bendeki bu iştahın cidden sonu yok. etraftan utanıyorum artık.
millet "yassy çantanda yiyecek bişey yok mu ya,çıkar da yiyelim" diyor.
sürekli abur cubur bir şeyler atıştırıyorum. yemekte de çok yiyorum.
bir insan 4 lahmacun+2 porsiyon iskender yer mi? ben yiyorum. sevgilimin tabağında kalanları da yiyorum hatta.
yemekten sonra kotumun düğmesini falan açıyorum o derece şişmiş oluyorum.
sabahları evden 8 de çıkıyorum haftaiçi her gün. eve gelmem 11i falan buluyor. yani evde yemek yiyemiyorum hiç. çok sağlıksız besleniyorum cidden. çantamdan çikolata hatta küçük boy pringles eksik olmuyor cidden kendime hakim olamıyorum.
sabah kahvaltı yok,derse giderken kahve alıyorum o bile en kalorili olanından. aralarda sürekli abur cubur. öğle yemeğinde 2 kişilik yiyorum. dersten çıkıp proje grubuna giderken tekrar yiyorum. eve gelince bi daha yiyorum. ve hep sağlıksız cidden düşününce kendime çok zarar veriyorum.
Size sormak istediğim,aynı durumda olan var mı? nasıl baş edeceğim bu durumla? yanımda okula bir şeyler götürmek mantıklı olur mu ve bunun için ne yapabilirim yani sürekli de sandviç yiyemem sanırım.
okuyan herkese teşekkürler. sabote edilmemesi dileğiyle açılmış masum bir konudur. Sevgiler.
54 müsün ne şanslısın ya ben sadece 2 lahmacun yerim bi oturuşta ama 80 kiloyum metabolizmam çok yavaşfındık ve kuru üzümü alıyorum ama çikolata draje olanından
54 kiloyum şuan aslında çok zayıf durmuyorum boyum da kısa. ideal kilomun 48-49 olması lazım.
Yaklasik 10 senedir aksamlari yemek yemiyorum.Sirf kilo almayim diye.Cok mecbur kalirsam belki davet ederlerse yerim .Hep yiyip kilo almayanlara ozeniyorum .Su an kilo veriyorum ama gram gram cok yavas.Sizin gibi yesem yerimden kalkamazdim.Ben bir ogunde en fazla 1 ,5 lahmacun yerim ne guzel olurdu kalan omrumu, sizin gibi yiyip, kilo almadan gecirsem.Kilo almiyorsniz sorun yapmayin ama tabi saglikli beslenin.sevgilim hep hesabı ödemek istiyor,başta ödüyordu şimdi diyorum "nolur ben ödeyeyim dünyayı yedim" diye. birkaç kez itiraz etti "nolacak sanki" diye. şimdi "sen beni iflas ettirdin" diye takılıyor utanıyorum evlensek cidden iflas eder sanırım
Gelecegin icin kendine hakim olman lazim be kuzumabla babamın dikkatini çekti "kızım sen ne yapıyorsun" falan dedi hastaneye çağırdı gittim bi kan falan aldılar hiçbir şey yok. şimdi yoğunum çok ama gitmeden baktırcam tekrar.
ya bi gece eve geldim o kadar yemiştim ki yanlış hatırlamıyosam 3 çeyrek kokoreç üstüne 10 dan fazla midye. Gece babamı aradım ben ölücem beni hastaneye götür diye. Kendimi durduramıyorum
evet başlıkta da okuduğunuz gibi tabiri caizse dana gibi yiyorum.bendeki bu iştahın cidden sonu yok. etraftan utanıyorum artık.
millet "yassy çantanda yiyecek bişey yok mu ya,çıkar da yiyelim" diyor.
sürekli abur cubur bir şeyler atıştırıyorum. yemekte de çok yiyorum.
bir insan 4 lahmacun+2 porsiyon iskender yer mi? ben yiyorum. sevgilimin tabağında kalanları da yiyorum hatta.
yemekten sonra kotumun düğmesini falan açıyorum o derece şişmiş oluyorum.
sabahları evden 8 de çıkıyorum haftaiçi her gün. eve gelmem 11i falan buluyor. yani evde yemek yiyemiyorum hiç. çok sağlıksız besleniyorum cidden. çantamdan çikolata hatta küçük boy pringles eksik olmuyor cidden kendime hakim olamıyorum.
sabah kahvaltı yok,derse giderken kahve alıyorum o bile en kalorili olanından. aralarda sürekli abur cubur. öğle yemeğinde 2 kişilik yiyorum. dersten çıkıp proje grubuna giderken tekrar yiyorum. eve gelince bi daha yiyorum. ve hep sağlıksız cidden düşününce kendime çok zarar veriyorum.
Size sormak istediğim,aynı durumda olan var mı? nasıl baş edeceğim bu durumla? yanımda okula bir şeyler götürmek mantıklı olur mu ve bunun için ne yapabilirim yani sürekli de sandviç yiyemem sanırım.
okuyan herkese teşekkürler. sabote edilmemesi dileğiyle açılmış masum bir konudur. Sevgiler.
Yaklasik 10 senedir aksamlari yemek yemiyorum.Sirf kilo almayim diye.Cok mecbur kalirsam belki davet ederlerse yerim .Hep yiyip kilo almayanlara ozeniyorum .Su an kilo veriyorum ama gram gram cok yavas.Sizin gibi yesem yerimden kalkamazdim.Ben bir ogunde en fazla 1 ,5 lahmacun yerim ne guzel olurdu kalan omrumu, sizin gibi yiyip, kilo almadan gecirsem.Kilo almiyorsniz sorun yapmayin ama tabi saglikli beslenin.sevgilim hep hesabı ödemek istiyor,başta ödüyordu şimdi diyorum "nolur ben ödeyeyim dünyayı yedim" diye. birkaç kez itiraz etti "nolacak sanki" diye. şimdi "sen beni iflas ettirdin" diye takılıyor utanıyorum evlensek cidden iflas eder sanırım
Bende de olsa , fena olmazdi.Gerci ben az yedigim halde veremiyorum.Artik cok sikildim bu kilolardan .Keşke bende de kurt olsa
Gelecegin icin kendine hakim olman lazim be kuzum
Gencken sorun olmuyo ama yas ilerledikce cok sagliksiz kilolar olarak yapisacak onlar sana
Bilemedim nasil vazgecersin yemekten ama tutman lazim kendini
Bi psikologa falan mi gitsen acaba?
Çok saçma ama bu kurtlar nasıl oluşur acabaYaklasik 10 senedir aksamlari yemek yemiyorum.Sirf kilo almayim diye.Cok mecbur kalirsam belki davet ederlerse yerim .Hep yiyip kilo almayanlara ozeniyorum .Su an kilo veriyorum ama gram gram cok yavas.Sizin gibi yesem yerimden kalkamazdim.Ben bir ogunde en fazla 1 ,5 lahmacun yerim ne guzel olurdu kalan omrumu, sizin gibi yiyip, kilo almadan gecirsem.Kilo almiyorsniz sorun yapmayin ama tabi saglikli beslenin.
Bende de olsa , fena olmazdi.Gerci ben az yedigim halde veremiyorum.Artik cok sikildim bu kilolardan .
Eskiden yani bu yaşlar aralığında 30 40 olmayacağımı düşünmez iken öğle yemeğine 15 dakika kala 1 kakaolu topkek ve muzlu süt gömerdim.21 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?