• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dana gibi yiyorum

fındık ve kuru üzümü alıyorum ama çikolata draje olanından :KK53:

54 kiloyum şuan aslında çok zayıf durmuyorum boyum da kısa. ideal kilomun 48-49 olması lazım.

ahaha süpersin ya :70: bende muz yiyorum ama pastanın içindeyse :27:
ama şişman değilsin, demek ki yakıyorsun yediklerini bu iyi en azından :)

Ya herşeyi geç de sağlıksız be güzelim. Kilo almıyor da olabilirsin ama o kadar ağırlığı miğdene sokma bence.
İlerde her türlü hastalık çıkabilir sende. Çok yemek iyi bişey değil.

Afiyet olsun da Tv de TLC isimli bi kanal var agir yaşamları izlemeni tavsiye ediyorum hemen hemen hergün var bi göz atın sonra yine yiyebilecekmisin o kadar
+1

Kesinlikle katılıyorum. Bu iş böyle başlıyor malesef. Önüne geçemezseniz kötü sonuçlar doğurabilir.

Afiyet olsun da Tv de TLC isimli bi kanal var agir yaşamları izlemeni tavsiye ediyorum hemen hemen hergün var bi göz atın sonra yine yiyebilecekmisin o kadar
Ay o insanlar ne cidden yani hepsi 300 kilo üstü insanlar ben şoklar içinde izliyorum hatta bir bölümünde bir kadın 3 büyük boy pizza yedi üstüne de 6 büyük dilim browni kek yedi abartısız söylüyorum karnima ağrılar girdi :KK43:

ciddiyim normalden biraz daha küçük lahmacunlardan 4 tane yedim bugün,15 dk ara verip 2 de iskender. mide bulandırıcı olduysa kusura bakmayın ama baya yiyorum yani. işin garip tarafı kilo almıyorum ama sağlıksız hissediyorum.

kilo da almadığınıza göre midenizde sizin yediklerinizi yiyen bişeyler mi var acaba :( parazit veya kurt gibi. bi tahlil mi yaptırsanız acaba

Ama zayifmis işte
Ama metabolizmasının her zaman böyle hızlı çalışacağı ne malum? eğer ki ileride yavaş çalışırsa çok zorlanır
Normal yemekleri geçtim,diğer yediği şeyler çok sağlıksız, şuan olmasa bile ileride hem bırakmakta zorluk çeker, hem de bu sağlıksız besinlerin acısı mutlaka çıkar diye düşünüyorum ben. o_O

Ay o insanlar ne cidden yani hepsi 300 kilo üstü insanlar ben şoklar içinde izliyorum hatta bir bölümünde bir kadın 3 büyük boy pizza yedi üstüne de 6 büyük dilim browni kek yedi abartısız söylüyorum karnima ağrılar girdi :KK43:
Bende izliyorum kanalı hic kacirmiyorum nasıl o hale gelmişler hayret ediyorum izlerken

Yasindan kaynakli diye dusunuyorum
Univ zamani bende senin gibiydim , dal gibi inceydim ama mcdonaldsta oturur 2 bigmac menu yer de kalkardim
Kilo almadigim icin de yer de yerdim :kızgın:
Cok sagliksiz oldugunun farkindasin zaten , sabah mutlaka az da olsa evde kahvalti yapip cik
Cantandan pringlesi at , elma , muz kraker vs tasi
Bir de bi kan tahlili yaptir bi bak neyin eksik diye , ona gore beslenme programi yap kendine kuzum yoksa ileride hepsi sagliksiz kilolar olarak donecek sana

+1

Kesinlikle katılıyorum. Bu iş böyle başlıyor malesef. Önüne geçemezseniz kötü sonuçlar doğurabilir.

off evet kendimi çok sağlıksız hissediyorum zaten hani yazdım ya sanki böyle iç organlarım yağ bağlamış gibi saçma geliyor ama öyle yani. Sürekli yağlı şeyler falan başkasında görsem midem bulanır ama löp löp yiyorum.

sevgilim uyardı geçen gün,ona da trip attım :dondurma:

Dana gibi yiyorum nedir ya:)))))afiyet olsun şekerim ye gitsinnn:))​

Ama metabolizmasının her zaman böyle hızlı çalışacağı ne malum? eğer ki ileride yavaş çalışırsa çok zorlanır
Normal yemekleri geçtim,diğer yediği şeyler çok sağlıksız, şuan olmasa bile ileride hem bırakmakta zorluk çeker, hem de bu sağlıksız besinlerin acısı mutlaka çıkar diye düşünüyorum ben. o_O
Evet ilerki yaşlar da tehlikeye zemin hazırlamak gibi

Bende izliyorum kanalı hic kacirmiyorum nasıl o hale gelmişler hayret ediyorum izlerken
Evet yani insan üzülüyor yani sonuçta birde bu insanların hayatları çocukken mahvolmus özellikle kadınlar tacize ve tecavüze uğramışlar kendilerini korumak için yemek yemeye odaklanmislar etten duvar misali kilolarının onları koruyacağını düşünmüşler hep :(

Konu sahibi S sassyassyy acaba yemeniz psikolojik olabilir mi yani böyle içinizde yaşadığınız manevi yada maddi bir problem bu şekilde yemek yemeyi tetikleyebilir.

Yasindan kaynakli diye dusunuyorum
Univ zamani bende senin gibiydim , dal gibi inceydim ama mcdonaldsta oturur 2 bigmac menu yer de kalkardim
Kilo almadigim icin de yer de yerdim :kızgın:
Cok sagliksiz oldugunun farkindasin zaten , sabah mutlaka az da olsa evde kahvalti yapip cik
Cantandan pringlesi at , elma , muz kraker vs tasi
Bir de bi kan tahlili yaptir bi bak neyin eksik diye , ona gore beslenme programi yap kendine kuzum yoksa ileride hepsi sagliksiz kilolar olarak donecek sana

abla babamın dikkatini çekti "kızım sen ne yapıyorsun" falan dedi hastaneye çağırdı gittim bi kan falan aldılar hiçbir şey yok. şimdi yoğunum çok ama gitmeden baktırcam tekrar.

ya bi gece eve geldim o kadar yemiştim ki yanlış hatırlamıyosam 3 çeyrek kokoreç üstüne 10 dan fazla midye. Gece babamı aradım ben ölücem beni hastaneye götür diye. Kendimi durduramıyorum:kızgın:

Şu an tempon yoğun, yaş da genç olunca yakılıyor. Ben senin kadar olmasa da iyi yerdim. Ama yaş ne zaman 27 oldu, o zaman 50 kilonun üstüne çıktım. Aynı şekilde yediğim, aynı egzersizi yaptığım halde. O nedenle dikkatli olmak lazım, bir anda 5-6 kilo almış bulabiliyor insan kendisini.

Tahlil yaptırdım demesen şeker, tiroid, parazit gibi durumlara baktır diyecektim ama sağlıklıymışsın. Duygusal açlıktan da çok yenebiliyor ama psikolojin nasıl şu an bilmiyorum.

Okula yemek gider, neden gitmesin. Menüye bakıyorum, mantı tarzı şeyler varsa evden götürüyorum ben işe. Çantamda çiğ fındık ve ceviz, elma, mandalina oluyor hep. Kahvenin kalorisini acil azaltmalısın.

Gece yatmadan kahvaltı tabağı yap kendine. Streçle, sabah kalkınca yersin. Arada sandviç yapabilirsin. Ama kahvaltı çok önemli, atlama.

Evet yani insan üzülüyor yani sonuçta birde bu insanların hayatları çocukken mahvolmus özellikle kadınlar tacize ve tecavüze uğramışlar kendilerini korumak için yemek yemeye odaklanmislar etten duvar misali kilolarının onları koruyacağını düşünmüşler hep :KK43:

Konu sahibi S sassyassyy acaba yemeniz psikolojik olabilir mi yani böyle içinizde yaşadığınız manevi yada maddi bir problem bu şekilde yemek yemeyi tetikleyebilir.

aile hayatım sıkıntılı ama kafama takmıyorum ki artık. bir ara baya takıyordum ama o zaman da iştahım kesildi.

yemek yerken dünyanın en mutlu insanıyım ya. iyi bir haber alınca direkt "yemeğe gidelimmmm kutlayalııımmm" diye deliriyorum. benim için mutluluk=yemek. yani mutlu olmak için de yiyorum,mutlu olduğum için de :KK48:

Back