• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dana gibi yiyorum

Kac kilosun merak ettim:peger yemen kilona etki etmiyorsa ye gitsin yaaa...benim yerimede ye hatta :dondurma::kk77::-)

ciddiyim normalden biraz daha küçük lahmacunlardan 4 tane yedim bugün,15 dk ara verip 2 de iskender. mide bulandırıcı olduysa kusura bakmayın ama baya yiyorum yani. işin garip tarafı kilo almıyorum ama sağlıksız hissediyorum.
canm yukarda bahsettigin seyleri sanki bende yiyebirim okadarini ama ev yemekleri olunca okadar yiyemiyom.

canm yukarda bahsettigin seyleri sanki bende yiyebirim okadarini ama ev yemekleri olunca okadar yiyemiyom.

babaannemin evi bana cennet gibi yahu kadın ev yemeğinin her türlüsünü yapıyor deliriyorum yemeeeeaaakk diye cidden :halay:ev yemeği vs fark etmiyor hiç her türlü yiyorum.

30 uma kadar ben de öyleydim, 50 kiloyu da geçmezdm, 30 dan sonra bir de hamile kaldım 90 a çıktım, nasıl verdiğimi bir ben bilirim, şimdi hayatım çile, gönül lahmacun ister ben köfte salata kemiririm yağsız pilavsız :olamaz: ye ama sağlıklı ye, yoksa çok fena alışkanlık oluyor, kurtulamıyorsun :kızgın:

Face de gruplar var.Karatay diyeti olarak ben onlardan birine katıldım. İnsan motive oluyor .Yediğin yemeğin resmini koyuyorsun .Sorularla sohbet ediyoruz.Guzrl bir ortam katıl istersen.Reklam olurmu bilmiyorum o nedenle merak edersen özelden yazarım.

aile hayatım sıkıntılı ama kafama takmıyorum ki artık. bir ara baya takıyordum ama o zaman da iştahım kesildi.

yemek yerken dünyanın en mutlu insanıyım ya. iyi bir haber alınca direkt "yemeğe gidelimmmm kutlayalııımmm" diye deliriyorum. benim için mutluluk=yemek. yani mutlu olmak için de yiyorum,mutlu olduğum için de :KK48:
Bak şu yanılgıya asla düşme yemek yiyorum ama kilo almıyorum inan varya o barajı bir yikarsan kilonun önüne geçemezsin şimdi mutlu yapan yemek yeme halin ileride lanet etmelere dönüşebilir sağlıklı atistirmaliklar araştır derim inan çok lezzetli şeyler var herşeyi tadında bırak bence 1 tane de yesen aynı tat 4 tane de yesen aynı iradeni kaybetmeden yakala tut bi yerinden yolun başındayken toparla kendini :)

Face de gruplar var.Karatay diyeti olarak ben onlardan birine katıldım. İnsan motive oluyor .Yediğin yemeğin resmini koyuyorsun .Sorularla sohbet ediyoruz.Guzrl bir ortam katıl istersen.Reklam olurmu bilmiyorum o nedenle merak edersen özelden yazarım.

kilo verme amaçlı gruplar mı?

ben bir öğünümü atsam süresiz ban yerim herhalde orada :KK70:

evet başlıkta da okuduğunuz gibi tabiri caizse dana gibi yiyorum.bendeki bu iştahın cidden sonu yok. etraftan utanıyorum artık.

millet "yassy çantanda yiyecek bişey yok mu ya,çıkar da yiyelim" diyor. :oha:

sürekli abur cubur bir şeyler atıştırıyorum. yemekte de çok yiyorum.

bir insan 4 lahmacun+2 porsiyon iskender yer mi? ben yiyorum. sevgilimin tabağında kalanları da yiyorum hatta.:KK14:

yemekten sonra kotumun düğmesini falan açıyorum o derece şişmiş oluyorum.

sabahları evden 8 de çıkıyorum haftaiçi her gün. eve gelmem 11i falan buluyor. yani evde yemek yiyemiyorum hiç. çok sağlıksız besleniyorum cidden. çantamdan çikolata hatta küçük boy pringles eksik olmuyor cidden kendime hakim olamıyorum. o_O

sabah kahvaltı yok,derse giderken kahve alıyorum o bile en kalorili olanından. aralarda sürekli abur cubur. öğle yemeğinde 2 kişilik yiyorum. dersten çıkıp proje grubuna giderken tekrar yiyorum. eve gelince bi daha yiyorum. ve hep sağlıksız cidden düşününce kendime çok zarar veriyorum.

Size sormak istediğim,aynı durumda olan var mı? nasıl baş edeceğim bu durumla? yanımda okula bir şeyler götürmek mantıklı olur mu ve bunun için ne yapabilirim yani sürekli de sandviç yiyemem sanırım.

okuyan herkese teşekkürler. sabote edilmemesi dileğiyle açılmış masum bir konudur. Sevgiler.

Aaaa bu ben, öküz gibi yiyorum ben de

Back