• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dana gibi yiyorum

Eskiden yani bu yaşlar aralığında 30 40 olmayacağımı düşünmez iken öğle yemeğine 15 dakika kala 1 kakaolu topkek ve muzlu süt gömerdim.
Önlüğümün cebinde her daim meyveli sakız gibi şekerlerden akide şekeri bilumum çocuk sevindirecek türden zerzavat olurdu.
Makarnayı ekmekle yemeye bayılırdım mesela
Buna rağmen çok çok kilolu değildim.Balık etliydim :p
Ama yaş 30 u geçince otomatikman ufaktan alışkanlıklarımı bıraktım.
Annemin şeker hastası olması da büyük etken tabi
Ama siz protein ağırlıklı besleniyorsunuz.
Gut falan olmayın mazallah :KK66:

ayy umarım olmam yahu çok yiyorum cidden bakın yine aklıma geldi bugün yediklerim kendimi tokatliycam şimdi :(

Şu an metabolizman hızlı olabilir yediğini yakıyor olabilirsin ama ileriki yaşlarda metabolizman yavaşladığında miden yine aynı genişlikte olacak ve yediğini de yakamayacaksın. Belki sonu obezitede bitecek. İş biraz otokontrolde bitiyor yani iradede. Çevrendeki obez insanları düşün ve her aklına yemek geldikçe onlar gibi olacağını düşün. Yeme alışkanlıklarını yavaş yavaş değiştirmeye çalış. Kebapçıya gideceğine Subway'e giderek başla mesela sandviç ye. Yanında ara öğünler taşı ama Pringles yerine badem, ceviz, kuru üzüm, yulaflı kurabiye gibi. Ama aslolan senin iradene hakim olabilmendir.

irade işte bende hiç yok :/

subwayde 3 hotdog yemiş insanım :oha:

ayy umarım olmam yahu çok yiyorum cidden bakın yine aklıma geldi bugün yediklerim kendimi tokatliycam şimdi :KK43:
Şekerine,tiroitlerine bakıldı mı hiç,ayrıca 4 lahmacun eger fındık lahmacunsa 4 tane bile doyurmaz küçük oldukları için.:)

irade işte bende hiç yok :/

subwayde 3 hotdog yemiş insanım :oha:

Böyle başlamaman lazım ama. Kafadan "İradem yok" dersen olmaz, her insanın iradesi vardır. Allah korusun bu konuyla ilgili ciddi bir rahatsızlığın çıksaydı ya da diyet yapmanı gerektiren bir zorunluluk olsaydı ne yapacaktın? Hayat sana bunu zorunluluk haline getirmeden kendi sağlığın için bu yeme alışkanlığını değiştirmelisin.

Şekerine,tiroitlerine bakıldı mı hiç,ayrıca 4 lahmacun eger fındık lahmacunsa 4 tane bile doyurmaz küçük oldukları için.:)

kan tahlili verdim sonra sonucu almadım ama babam bir şey yok dedi iyi dedim işte çok üstüne düşmedim.

fındık lahmacundan büyük normal porsiyondan küçüktü 4 tane gömdüm:KK14:

Valla bukemedigin bilegi opeceksin ben tek oturusta 2 lahmacunu bitiremiyorum bilem helal olsun. Az yememe ragmen suan kilo vermeye ugrasiyorum acaba cok yersem zayiflarmiyim :D

evet başlıkta da okuduğunuz gibi tabiri caizse dana gibi yiyorum.bendeki bu iştahın cidden sonu yok. etraftan utanıyorum artık.

millet "yassy çantanda yiyecek bişey yok mu ya,çıkar da yiyelim" diyor. :oha:

sürekli abur cubur bir şeyler atıştırıyorum. yemekte de çok yiyorum.

bir insan 4 lahmacun+2 porsiyon iskender yer mi? ben yiyorum. sevgilimin tabağında kalanları da yiyorum hatta.:KK14:

yemekten sonra kotumun düğmesini falan açıyorum o derece şişmiş oluyorum.

sabahları evden 8 de çıkıyorum haftaiçi her gün. eve gelmem 11i falan buluyor. yani evde yemek yiyemiyorum hiç. çok sağlıksız besleniyorum cidden. çantamdan çikolata hatta küçük boy pringles eksik olmuyor cidden kendime hakim olamıyorum. o_O

sabah kahvaltı yok,derse giderken kahve alıyorum o bile en kalorili olanından. aralarda sürekli abur cubur. öğle yemeğinde 2 kişilik yiyorum. dersten çıkıp proje grubuna giderken tekrar yiyorum. eve gelince bi daha yiyorum. ve hep sağlıksız cidden düşününce kendime çok zarar veriyorum.

Size sormak istediğim,aynı durumda olan var mı? nasıl baş edeceğim bu durumla? yanımda okula bir şeyler götürmek mantıklı olur mu ve bunun için ne yapabilirim yani sürekli de sandviç yiyemem sanırım.

okuyan herkese teşekkürler. sabote edilmemesi dileğiyle açılmış masum bir konudur. Sevgiler.

Uzulme hic bosver bende dana gibi yiyiyorum :olamaz:

Benden beteri de varmis dedim.

Ama ben kahvalti ederim.
Kizarmis ekmek uzerine avokadi ve fume somon
3 yumurta
Peynir zeytin
Salatalik

Kahvem sutlu filtre kahvedir. Oyle kremali suruplu falan icmem.

Asciyim. Yemeklerin sunumu olmadan saat 11 gibi tadimini yapmam lazim. Bu da 6 cesit corba 3 farkli soslu makarna, bulgur, pirinc ve bugdaydan yapilan pilavlar, 3 et yemegi 3 bakliyat yemegi ve 3 sebze yemeginden 1er kasik yemem demek oluyor.

Oglen servisi bitiyor 14.00da ben yine acikiyorum. Butun ekmek doner veya butun ekmek kofte yiyorum.
Sonra tatlilara basliyorum. Yedigim kekin ganajin petitfourun haddi hesabi yok...

Aksam da yemek...
Ustune kuruyemis cips meyve ne varsa hergun tatli da getiriyorum

Bazen gece acikip 1 paket makarnayi yiyoruz esimle.

4 lahmacun 2 iskender yiyemem sanirim.
Ama 3 ceyrek koko uzerine 10 midye yerim.

Yalniz ben tum gun ayakta ve baya yorucu sekilde asiri aktif calisiyorum.

Benden beteri de varmis dedim.

Ama ben kahvalti ederim.
Kizarmis ekmek uzerine avokadi ve fume somon
3 yumurta
Peynir zeytin
Salatalik

Kahvem sutlu filtre kahvedir. Oyle kremali suruplu falan icmem.

Asciyim. Yemeklerin sunumu olmadan saat 11 gibi tadimini yapmam lazim. Bu da 6 cesit corba 3 farkli soslu makarna, bulgur, pirinc ve bugdaydan yapilan pilavlar, 3 et yemegi 3 bakliyat yemegi ve 3 sebze yemeginden 1er kasik yemem demek oluyor.

Oglen servisi bitiyor 14.00da ben yine acikiyorum. Butun ekmek doner veya butun ekmek kofte yiyorum.
Sonra tatlilara basliyorum. Yedigim kekin ganajin petitfourun haddi hesabi yok...

Aksam da yemek...
Ustune kuruyemis cips meyve ne varsa hergun tatli da getiriyorum

Bazen gece acikip 1 paket makarnayi yiyoruz esimle.

4 lahmacun 2 iskender yiyemem sanirim.
Ama 3 ceyrek koko uzerine 10 midye yerim.

Yalniz ben tum gun ayakta ve baya yorucu sekilde asiri aktif calisiyorum.

ayy ben küçükken hep aşçılar yaptıkları yemeği yiyor sürekli sanardım bir bakıma doğru muymuş :)

ben de gün içinde çok hareket ediyorum zaten derslerde genelde asistan olduğum için hep ayaktayım,okulda hep bi koşturmaca halindeyim sanırım o yüzden yakıyorum.

siz füme somon dediniz benim canım füme et istedi yanında kaliteli bir peynir,güzel bi şarap öfff cidden acıktım yine :kk77:

Kaç kilosun peki sonuç olarak? :eğlence: ağzımı dikmek istiyorum bende bazen.

Su konudan bildirim geldikce karnim acikiyor konu sahibinin yerinde olmak istiyorum en iyisi yatayim bari :D

Kaç kilosun peki sonuç olarak? :eğlence: ağzımı dikmek istiyorum bende bazen.

konu sahibi kilo almasam ben de senin kadar yerdim valla amaaan ye gitsin :KK48:

Back