- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
- Konu Sahibi sassyassyy
Bir tür cips canım uzun silindir gibi bir kutusu varyaBu arada pringles ne?? Bir ben mi duymadım acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir tür cips canım uzun silindir gibi bir kutusu varyaBu arada pringles ne?? Bir ben mi duymadım acaba
İşe önce bi kan değerlerine baktırarak başlamalısın bence, şeker,insilün direnci, Demir eksikliği...
Sonra çantandaki abur cuburları çıkarıp ,aZar azar
Meyve
Kuru yemiş ,
Bol su koymalısın .
Acıktıkça su içmelisin.
Ve evden sağlam bir kahvaltı yapmadan çıkmamalısın.
Şeker çikolata yedikçe daha çok acıkırsın.
Bunun için de bir litre ılık suya bi tane çubuk tarçın atıp içmeli bittikçe doldurmalısın.
Bi de küçük not defterin olsun.
Yedikçe yediğin şeyleri not et.
Gün sonun dA bakınca ne kadar çok yediğini görmeni ve vazgeçmeni sağlar.
Herşeyden önce sağlığını düşün .
Kk nün forumlarda zayıflama takımları var haftalık tartılıyoruz yediklerimizi yazıyoruz.
İstersen oralara bi göz at. Güzel motive ediyor..
Allah kolaylıklar versin
zayıflama canım da Sağlıklı beslenmeyle zayıflama aynı yoldan geçiyor sadece .ayy ben zayıflamak istemiyorum ki
sağlıklı beslenemiyorum sadece
probleminizi farketmeniz güzel. eğer psikolojik ya da duygusal ise bir uzman desteği alın değilse yemeyin sadece şunu söylemek istiyorum "yedikçe yiyesiniz yemedikçe yemeyesiniz gelir'. yemeyin şekeri unu yemeyin. transı paketliyi yemeyin. yiyeceğiniz tek masum paketli şey çiğ kuruyemiş ve süt ürünleri olsun. kahveyi filtre kahve veya türk kahvesi ile değiştirin. ve kahvaltı etmeye başlayın. henüz gençsiniz 10 yıl sonra çok daha acı konularınız olur burada..91 kiloya ulaşmıştım bir zamanlar ve boy da çok olmayınca kötü görünüyordu bir kat merdiven çıkamıyordum kimse facebookdaki üniversite fotoğraflarıma inanmıyordu o zaman daha çok yememe rağmen. şu an 74 kiloyum karatay beslenmesine başladım aç kalmadan güzel güzel gidiyor. şifa hazımdadır hazmetmeyi bekleyin..sevgiler
Bir tanidigimiz da böyleydi. 10 orta boy lahmacunu yerdi, bir 5 tane daha mı yesem derdi. Kız en sonunda gastrolojide buldu kendini. İleri derecede gastrit çıktı. Sen de bir görün istersen?
Aynen bide iki kere dogum yaptim toplamda 4 hamilelik hicbir rejim fayda etmiyor , ben tamamen grnclikteki beslenme hatalarima bagliyorum bu durumuYaş ve hormonlar çok etkiliyor yeme alışkanlığı da bozuk olunca hiç çıkılmıyor işin içinden. 42 bedenden bir cm aşağı inemiyorum, vazgeçtim artık
Canim troitlerine sekerine baktirdinmi yada duygusal aclikta yapio olabilir bence uzman birinden yardim alman gerek bu plartfonda istedigine ulasamazsin cunki normal degilevet başlıkta da okuduğunuz gibi tabiri caizse dana gibi yiyorum.bendeki bu iştahın cidden sonu yok. etraftan utanıyorum artık.
millet "yassy çantanda yiyecek bişey yok mu ya,çıkar da yiyelim" diyor.
sürekli abur cubur bir şeyler atıştırıyorum. yemekte de çok yiyorum.
bir insan 4 lahmacun+2 porsiyon iskender yer mi? ben yiyorum. sevgilimin tabağında kalanları da yiyorum hatta.
yemekten sonra kotumun düğmesini falan açıyorum o derece şişmiş oluyorum.
sabahları evden 8 de çıkıyorum haftaiçi her gün. eve gelmem 11i falan buluyor. yani evde yemek yiyemiyorum hiç. çok sağlıksız besleniyorum cidden. çantamdan çikolata hatta küçük boy pringles eksik olmuyor cidden kendime hakim olamıyorum.
sabah kahvaltı yok,derse giderken kahve alıyorum o bile en kalorili olanından. aralarda sürekli abur cubur. öğle yemeğinde 2 kişilik yiyorum. dersten çıkıp proje grubuna giderken tekrar yiyorum. eve gelince bi daha yiyorum. ve hep sağlıksız cidden düşününce kendime çok zarar veriyorum.
Size sormak istediğim,aynı durumda olan var mı? nasıl baş edeceğim bu durumla? yanımda okula bir şeyler götürmek mantıklı olur mu ve bunun için ne yapabilirim yani sürekli de sandviç yiyemem sanırım.
okuyan herkese teşekkürler. sabote edilmemesi dileğiyle açılmış masum bir konudur. Sevgiler.
Canım mutsuz depresyonda filan mısın?evet başlıkta da okuduğunuz gibi tabiri caizse dana gibi yiyorum.bendeki bu iştahın cidden sonu yok. etraftan utanıyorum artık.
millet "yassy çantanda yiyecek bişey yok mu ya,çıkar da yiyelim" diyor.
sürekli abur cubur bir şeyler atıştırıyorum. yemekte de çok yiyorum.
bir insan 4 lahmacun+2 porsiyon iskender yer mi? ben yiyorum. sevgilimin tabağında kalanları da yiyorum hatta.
yemekten sonra kotumun düğmesini falan açıyorum o derece şişmiş oluyorum.
sabahları evden 8 de çıkıyorum haftaiçi her gün. eve gelmem 11i falan buluyor. yani evde yemek yiyemiyorum hiç. çok sağlıksız besleniyorum cidden. çantamdan çikolata hatta küçük boy pringles eksik olmuyor cidden kendime hakim olamıyorum.
sabah kahvaltı yok,derse giderken kahve alıyorum o bile en kalorili olanından. aralarda sürekli abur cubur. öğle yemeğinde 2 kişilik yiyorum. dersten çıkıp proje grubuna giderken tekrar yiyorum. eve gelince bi daha yiyorum. ve hep sağlıksız cidden düşününce kendime çok zarar veriyorum.
Size sormak istediğim,aynı durumda olan var mı? nasıl baş edeceğim bu durumla? yanımda okula bir şeyler götürmek mantıklı olur mu ve bunun için ne yapabilirim yani sürekli de sandviç yiyemem sanırım.
okuyan herkese teşekkürler. sabote edilmemesi dileğiyle açılmış masum bir konudur. Sevgiler.
Yeme düzeniniz ve kilo almayışınız bana bağırsak kurdunu düşündürdü diğer belirtileri gösteriyosanız (gece ağız akıntısı, boğazda kötü bir koku, anüste kaşınöa gibi) kesinlikle aynı evi paylaştığınız insanlarla birlikte doktora başvurun
Kımıl zararlısı gibi yediklerine para yetişmez senin hepde dışarda yiyomuşsun nasıl yetiriyosun
Burcun ne merak ettim? Boğa burcu bi arkadaşım var yemeye içmeye acaip düşkün. Boğaların hep böyle olduğunu iddia ediyo da