damla protez yaptıranlar yardim etsin lütfen!

Ben forumda damla protezi dönen birini okumuştum canım, tekrar ameliyat olmuştu ama adını hatırlayamadım.
Canim tahlil yaptirmaya gidince soracagim tekrar donme olayini.bi arkadasinkini gordum forumdan damla yapmis haldun bey o kadar begendimki cok dogal ve dolgun durmus.gerci arkadasin vucut yapisida cok duzgundu masallah.bende oyle durmayabilir.ama ustlerde cok dolgun muhtesem olmus.valla kafam karisik canim hayirlisi olsun umarim iyi olur

arkadaşın kim bende merak ettim benim göğüslerim sanırım kendi şekli yuvarlak aslında şeklindende memnunum fakat silikonda yuvarlak göğüs doğal durmuyor sanki bu yüzden bende damlaya daha yakınım ama ben ameliyat konusunda kararsızım. yaptıran arkadaşların nasıl oldu merak ediyorum.arkadaşının kullanıcı adı ne canım bende görmek istiyorumda

Bana daha cok var canim 1 bucuk ay var
olsun canım ya kışın hem pek anlaşılmaz ameliyat olduğun kolay saklarsın yaza kadarda memişlerin normal yumuşaklığına kavuşur sende gelecek yaza göğüslerini gere gere tatile gidersin belki kimbilir

Kızlar sizin beğeninize göre Dr karar verir damla ya da yuvarlak diye mesela benim hiç yok o yüzden yuvarlak daha uygunmuş üst taraf damla ile boş kalırmış. Damla da eğer işinin ehli ise doktor uygun cebi açarsa bence bişey olmaz büyük ya da küçük cep açılırsa dönüyormuş.. siz doktora ne istediğinizi söyleyin eğer güveniyorsanız kendinizi önce Allaha sonra doktorunuza emanet edin

kızlar meme dokum hiç yok demiştimya c cup olabilmem için kaç cc silikon konulması gerek sizce?deneyimli arkadaslar az çok tahmin edebilir diye düşünüyorum.yada hiç doku olmayan biri c cup olabilirmi?

kızlar meme dokum hiç yok demiştimya c cup olabilmem için kaç cc silikon konulması gerek sizce?deneyimli arkadaslar az çok tahmin edebilir diye düşünüyorum.yada hiç doku olmayan biri c cup olabilirmi?
valla benım sıfırdı bıldıgın dumduz ama 375 cc sılıkonla 85c kullanıyorum.
ama herkesın vucut yapısı farklı nasıl durur bılmem.
boy:174
kılo:68
capımda :12 ıdı doktor ölçüm yaptıgında

Slm kizlar. Ben de 350 cc mentor damla kullaniyorum 5 yildir. Cok dogal ve cok memnunum. Ancak silikon gibi ve daha iri dursun derseniz yuvarlak yaptirin. Dogal olsun derseniz damla derim.

Slm kizlar. Ben de 350 cc mentor damla kullaniyorum 5 yildir. Cok dogal ve cok memnunum. Ancak silikon gibi ve daha iri dursun derseniz yuvarlak yaptirin. Dogal olsun derseniz damla derim.

Yuvarlak da gayet doğal duruyor ve silikon gibi durmuyor. Yuvarlak protez hakkında çok yanlış yorumlar yapılıp forumda araştırma sürecinde olan arkadaşlar yanıltılmış oluyor ne yazık ki..

Yuvarlak da gayet doğal duruyor ve silikon gibi durmuyor. Yuvarlak protez hakkında çok yanlış yorumlar yapılıp forumda araştırma sürecinde olan arkadaşlar yanıltılmış oluyor ne yazık ki..
Evet yorumum biraz yanlis olmus. Silikon gibi derken cok yapay olmasini kastetmiyorum. Silikonlardaki o yuvarlak kusursuz gorunumden bahsetmek istemistim. Arkadasim yuvarlak yaptirmisti ve dekoltede top top cok guzel gorunuyorlar :) damla dekoltede top gorunmuyor daha dogal duruyor. Tabi bu kisiden kisiye degisir meme dokusuyla ve yapisiyla alakali. En dogru bilgiyi doktorlar zaten on muayenede veriyor.

Ben de ilk bu konuları araştırmaya başladığımda damla ve yuvarlak protez olduğunu öğrenince e tabi ki damla isterim demiştim ne de olsa doğal yani.. Sonra daha da araştırınca ve doktorumla konuşunca yuvarlağın benim için daha uygun olduğunu anladım. Zaten düzdü göğüslerim damla olsa tatmin olmazdım sanırım. Dediğiniz gibi kişinin yapısı ile alakalı..

soyle bısey de var canım sen alıp yuvarlak protezı hıc meme dokusu olmayan yada cok az meme dokusu olan bırıne kasustu yaparsan top top durur. bu kısının secımıdır. ha eger boyle bı goruntu ıstenılmıyosa dual plan yontemını kullanacak cerrah. ama hıc meme dokusu yoksa ve yuvarlak ıstıyosa vede bıraz buyuk bı protez ıstıyosa dedıgım gıbı dual plan yontemı o top goruntuyu olusturmaz.
bu konudada cogu cerrah uyarır zzaten en azından benım doktorum soylemıtı. portakal gıbı bı goruntumu ıstersın yada daha dogal bır gecısmı ıstersın dıye. doktorlar bu secımı hastasına sunar cogu zaman ve hastayla ortak karar verılır
meme dokun vardır yuvarlak yaptırırsın kasustunede koysan, kaszarıaltına da koysan ben sılıkonum dıye bagırmaz.
arkadasında dedıgı gıbı yuvarlak protez hakkında yanlıs bılgı cok fazla.
ben derım herzaman bı daha amelıyat olsam yıne secımımım yuvarlak olur.

Resimlerine baktim canim benimde aynen seninkine benziyo hatta sol memende biraz dokun varmis bende o da yok.sana 375 cc olduysa ve c cupsan bana 340 cc dedi ama tabi daha kesin bisey degil ancak b cup olur sanirim

benımde hhıc yoktukı. sadece bırınde 25 cc gıbı bı doku vardı dıgerı dumduzdu. sanırım senın damla olacak 340 cc dedıyse ama sana onerım yuvarlagı tercıh et.

benımde hhıc yoktukı. sadece bırınde 25 cc gıbı bı doku vardı dıgerı dumduzdu. sanırım senın damla olacak 340 cc dedıyse ama sana onerım yuvarlagı tercıh et.
evet ya öyle dedi doktorum damla dedi kesin bi dille.sonucta dr daha iyi bilir tecrübelerine dayanarak.bende güveniyorum dr.uma.ama tahliller için gittiğimde soracağım tekrar bana neden yuvarlağı uygun görmediniz diye

evet ya öyle dedi doktorum damla dedi kesin bi dille.sonucta dr daha iyi bilir tecrübelerine dayanarak.bende güveniyorum dr.uma.ama tahliller için gittiğimde soracağım tekrar bana neden yuvarlağı uygun görmediniz diye
her cerrahın bıldıgı bır sey vardır tabıkı. benım doktorum damlayı tercıh etmeyen bırısı kı ancak hastası cok ısrar edecekte oyle yapıyo.. benımde hıc meme dokum yoktu ve doktorum bana damla yapsam 6 ay sonra gelır aglarsın burada ve ıstedıgn goruntuyu elde edemezdık dedı. cogu cerrah meme dokun yok damla yapalım dıyolar , yuvarlak top gıbı duruyo dıyolar ama dogru yontemle yapılırsa cok guzel sonuc alınıyo.
damlanın donme rıskınıde goze al bence.
sonucta karar senın ıns memnun olacagın sonuc alırsın. basarılar aelıyat surecınde canım

Tesekkurr ederim canim yardimlarindan dolayi sizin gibi Iyi arkadaslar sayesinde baya yol aldim hic birsey bilmezken bu konu hakkinda bilinclememi sagladiniz ameliyatimada 1 bucuk ay var..umarim ben ve diger olacak arkadaslar icin hayirlisi olur..

Bende 7-8 sene önce Alper Tuncel'e ameliyat olmuştum damla protez 225 cc idi yanılmıyorsam,o zamanlar 48 kiloydum ayıptır söylemesiÜst kısım boş olduğu için doğal bir geçiş sağlamıştı,ben unuttum bile silikonlarım olduğunu,söylemediğim kimse de anlamadı.Tabi 8 aydır süt sağmaktan hafiiiiif sarktı göğüslerim,geçen gün Alper Beyle görüşm ne yapabiliriz diye,bu kadarcık sarkmaya grade1 sarkma hoştur dediAma ben biraz rahatsızım,çünkü sutyensiz bile rahatlıkla gezebiliyordum.

Şimdikisi benim sorum acaba daha büyük ve yuvarlak bir protezle değiştirtsem çok mu abartılı olur??
Bu durumda olan arkadaş varsa acill yardım istiyorum!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…