teş.ederim canım yaptırınca fotolarını da bekliyoruz yaptırmak isteyen arkadaşlara ve bana örnek olursunBana damla 340 cc demisti canim 4600 fiyat
Canim tahlil yaptirmaya gidince soracagim tekrar donme olayini.bi arkadasinkini gordum forumdan damla yapmis haldun bey o kadar begendimki cok dogal ve dolgun durmus.gerci arkadasin vucut yapisida cok duzgundu masallah.bende oyle durmayabilir.ama ustlerde cok dolgun muhtesem olmus.valla kafam karisik canim hayirlisi olsun umarim iyi olurBen forumda damla protezi dönen birini okumuştum canım, tekrar ameliyat olmuştu ama adını hatırlayamadım.
Bana daha cok var canim 1 bucuk ay varteş.ederim canım yaptırınca fotolarını da bekliyoruz yaptırmak isteyen arkadaşlara ve bana örnek olursun
arkadaşın kim bende merak ettim benim göğüslerim sanırım kendi şekli yuvarlak aslında şeklindende memnunum fakat silikonda yuvarlak göğüs doğal durmuyor sanki bu yüzden bende damlaya daha yakınım ama ben ameliyat konusunda kararsızım. yaptıran arkadaşların nasıl oldu merak ediyorum.arkadaşının kullanıcı adı ne canım bende görmek istiyorumdaCanim tahlil yaptirmaya gidince soracagim tekrar donme olayini.bi arkadasinkini gordum forumdan damla yapmis haldun bey o kadar begendimki cok dogal ve dolgun durmus.gerci arkadasin vucut yapisida cok duzgundu masallah.bende oyle durmayabilir.ama ustlerde cok dolgun muhtesem olmus.valla kafam karisik canim hayirlisi olsun umarim iyi olur
olsun canım ya kışın hem pek anlaşılmaz ameliyat olduğun kolay saklarsın yaza kadarda memişlerin normal yumuşaklığına kavuşur sende gelecek yaza göğüslerini gere gere tatile gidersin belki kimbilirBana daha cok var canim 1 bucuk ay var
valla benım sıfırdı bıldıgın dumduz ama 375 cc sılıkonla 85c kullanıyorum.kızlar meme dokum hiç yok demiştimya c cup olabilmem için kaç cc silikon konulması gerek sizce?deneyimli arkadaslar az çok tahmin edebilir diye düşünüyorum.yada hiç doku olmayan biri c cup olabilirmi?
Slm kizlar. Ben de 350 cc mentor damla kullaniyorum 5 yildir. Cok dogal ve cok memnunum. Ancak silikon gibi ve daha iri dursun derseniz yuvarlak yaptirin. Dogal olsun derseniz damla derim.
Evet yorumum biraz yanlis olmus. Silikon gibi derken cok yapay olmasini kastetmiyorum. Silikonlardaki o yuvarlak kusursuz gorunumden bahsetmek istemistim. Arkadasim yuvarlak yaptirmisti ve dekoltede top top cok guzel gorunuyorlar :) damla dekoltede top gorunmuyor daha dogal duruyor. Tabi bu kisiden kisiye degisir meme dokusuyla ve yapisiyla alakali. En dogru bilgiyi doktorlar zaten on muayenede veriyor.Yuvarlak da gayet doğal duruyor ve silikon gibi durmuyor. Yuvarlak protez hakkında çok yanlış yorumlar yapılıp forumda araştırma sürecinde olan arkadaşlar yanıltılmış oluyor ne yazık ki..
Evet yorumum biraz yanlis olmus. Silikon gibi derken cok yapay olmasini kastetmiyorum. Silikonlardaki o yuvarlak kusursuz gorunumden bahsetmek istemistim. Arkadasim yuvarlak yaptirmisti ve dekoltede top top cok guzel gorunuyorlar :) damla dekoltede top gorunmuyor daha dogal duruyor. Tabi bu kisiden kisiye degisir meme dokusuyla ve yapisiyla alakali. En dogru bilgiyi doktorlar zaten on muayenede veriyor.
soyle bısey de var canım sen alıp yuvarlak protezı hıc meme dokusu olmayan yada cok az meme dokusu olan bırıne kasustu yaparsan top top durur. bu kısının secımıdır. ha eger boyle bı goruntu ıstenılmıyosa dual plan yontemını kullanacak cerrah. ama hıc meme dokusu yoksa ve yuvarlak ıstıyosa vede bıraz buyuk bı protez ıstıyosa dedıgım gıbı dual plan yontemı o top goruntuyu olusturmaz.Evet yorumum biraz yanlis olmus. Silikon gibi derken cok yapay olmasini kastetmiyorum. Silikonlardaki o yuvarlak kusursuz gorunumden bahsetmek istemistim. Arkadasim yuvarlak yaptirmisti ve dekoltede top top cok guzel gorunuyorlar :) damla dekoltede top gorunmuyor daha dogal duruyor. Tabi bu kisiden kisiye degisir meme dokusuyla ve yapisiyla alakali. En dogru bilgiyi doktorlar zaten on muayenede veriyor.
valla benım sıfırdı bıldıgın dumduz ama 375 cc sılıkonla 85c kullanıyorum.
ama herkesın vucut yapısı farklı nasıl durur bılmem.
boy:174
kılo:68
capımda :12 ıdı doktor ölçüm yaptıgında
Resimlerine baktim canim benimde aynen seninkine benziyo hatta sol memende biraz dokun varmis bende o da yok.sana 375 cc olduysa ve c cupsan bana 340 cc dedi ama tabi daha kesin bisey degil ancak b cup olur sanirimvalla benım sıfırdı bıldıgın dumduz ama 375 cc sılıkonla 85c kullanıyorum.
ama herkesın vucut yapısı farklı nasıl durur bılmem.
boy:174
kılo:68
capımda :12 ıdı doktor ölçüm yaptıgında
evet ya öyle dedi doktorum damla dedi kesin bi dille.sonucta dr daha iyi bilir tecrübelerine dayanarak.bende güveniyorum dr.uma.ama tahliller için gittiğimde soracağım tekrar bana neden yuvarlağı uygun görmediniz diyebenımde hhıc yoktukı. sadece bırınde 25 cc gıbı bı doku vardı dıgerı dumduzdu. sanırım senın damla olacak 340 cc dedıyse ama sana onerım yuvarlagı tercıh et.
her cerrahın bıldıgı bır sey vardır tabıkı. benım doktorum damlayı tercıh etmeyen bırısı kı ancak hastası cok ısrar edecekte oyle yapıyo.. benımde hıc meme dokum yoktu ve doktorum bana damla yapsam 6 ay sonra gelır aglarsın burada ve ıstedıgn goruntuyu elde edemezdık dedı. cogu cerrah meme dokun yok damla yapalım dıyolar , yuvarlak top gıbı duruyo dıyolar ama dogru yontemle yapılırsa cok guzel sonuc alınıyo.evet ya öyle dedi doktorum damla dedi kesin bi dille.sonucta dr daha iyi bilir tecrübelerine dayanarak.bende güveniyorum dr.uma.ama tahliller için gittiğimde soracağım tekrar bana neden yuvarlağı uygun görmediniz diye
Tesekkurr ederim canim yardimlarindan dolayi sizin gibi Iyi arkadaslar sayesinde baya yol aldim hic birsey bilmezken bu konu hakkinda bilinclememi sagladiniz ameliyatimada 1 bucuk ay var..umarim ben ve diger olacak arkadaslar icin hayirlisi olur..her cerrhın bıldıgı bır sey vardır tabıkı. benım doktorum damlayı tercıh etmeyen bırısı kı ancak hastası cok ısrar edecekte oyle yapıyo.. benımde hıc meme dokum yoktu ve doktorum bana damla yapsam 6 ay sonra gelır aglarsın burada ve ıstedıgn goruntuyu elde edemezdık dedı. cogu cerrah meme dokun yok damla yapalım dıyolar , yuvarlak top gıbı duruyo dıyolar ama dogru yontemle yapılırsa cok guzel sonuc alınıyo.
damlanın donme rıskınıde goze al bence.
sonucta karar senın ıns memnun olacagın sonuc alırsın. basarılar aelıyat surecınde canım