- 15 Temmuz 2014
- 10
- 0
- 38
Rahat ol süper olucak doktorumuz cok iyi :)390 mi vayy supermisDokunda varsa dolgun olmustur baya seninki umarim benimkide iyi olur canim.
Insallah canim.ekimde olcam bakalim nasil gecirceksem bu gunleri.kafami takmaktan calisamiyorumbende haldun beye oldum canım . 340 damla takıldı. üstlerde baya dolgun. benimde hiç kalmamıştı emzirmelerden sonra.
inşallah hayırlısyla atlatırsın sende ameliyatını.
Evet canim guven veriyor gecekten.esimi de beni de Ikna etti.yalniz tahlil ve ameliyatim arasinda 1 hafta var sebebini anlamadimRahat ol süper olucak doktorumuz cok iyi :)
Benim de oyle olmustu ama uzerinde durulcak bisey deil tamamen hastane prosedurleri..Evet canim guven veriyor gecekten.esimi de beni de Ikna etti.yalniz tahlil ve ameliyatim arasinda 1 hafta var sebebini anlamadim
Tmm canim saol.bide sen ne zaman oldun ve nekadar odedin sakincasi yoksa?bana 4600 tl dedi ama buna hersey dahilmidir sormadim.yani muayene ucreti 110 tl odedim mesela.ayrica simdi tahlil icinde alirlar belki ucret.bunlari duserlermi 4600 den sormayi da unuttum dr aBenim de oyle olmustu ama uzerinde durulcak bisey deil tamamen hastane prosedurleri..
Tmm canim saol.bide sen ne zaman oldun ve nekadar odedin sakincasi yoksa?bana 4600 tl dedi ama buna hersey dahilmidir sormadim.yani muayene ucreti 110 tl odedim mesela.ayrica simdi tahlil icinde alirlar belki ucret.bunlari duserlermi 4600 den sormayi da unuttum dr a
Mayıs'ta 4600 e oldum..Bu sadece ameliyat ucreti muayne ve tahlillere ayrıca odenicek..
HimmMayıs'ta 4600 e oldum..Bu sadece ameliyat ucreti muayne ve tahlillere ayrıca odenicek..
Olsun ne istersen sorabilirsinHimmAnladim canim cok soruyorum kusura bakma ama ozel odada mi kaldin ve oda ucreti 4600 e dahilmi
çok saol canım teşekkür ederimOlsun ne istersen sorabilirsinOzel odadaydım dahil 4600 e..
Himm sen bu konuda baya bilgi sahibisin anlasilan canimbu arada bazı damla protezler mesela metorun 3. sertlık duzeyınde oldugu ıcın seklını korumsı acısından daha sert oluyolar.
mentorun 1,2,3 seklınde derecelerı var ve damla protez 3. derece en sertı olarak gecıyor.
Benim dokum vardi ama cok azdi a cup bile tam doldurmuyodum canim. 340cc baya iyi bence ama tabiki hersey ameliyatta belli oluyor deniyolar en iyi durani takiyolar bana 210cc takariz demislerdi 260 cc high profile takildi mesela:))iyi bari canım içimi rahatlattın.sende doku vardı sanırım 260 cc yaptığına göre.bende hiç yok gerçekten sadece göğüs uclarım var desem yeridir.340 cc sence yeterlimi canım göğsü olmaya birine? boyum 1.61 kilom 52
Canım haldun bey ne kadar ücret alıyor ? memnun musun ağrın sızın oldu mu ?Canim bende haldun beye oldum ameliyatimi 260cc yuksek profil takildi bana sahsen ben cok memnunum damla cok dogal duruyor disardan kesinlikle kimse anlamiyor. Ust kisimlarimda baya doldun oyle bos kalma gibi bi durum yok kesinlikle tavsiye ederim ama son karar senin tabikide:))
Canim ben kasimda olmustum simdi fiyatlar baya degisti diye biliyorum. Agri olayida tamamen sana bagli agri esigin dusukse cok agrin olur benimki dusuktu cok agri cekmistim ama simdi hic ameliyat olmamis gibiyimCanım haldun bey ne kadar ücret alıyor ? memnun musun ağrın sızın oldu mu ?
peki nasıl beğeniyormusun , damla mı yaptırdın canım ? ne kadar ödedin ?Canim ben kasimda olmustum simdi fiyatlar baya degisti diye biliyorum. Agri olayida tamamen sana bagli agri esigin dusukse cok agrin olur benimki dusuktu cok agri cekmistim ama simdi hic ameliyat olmamis gibiyim
Evet ben cok memnunum suandaki hallerinden damla benimkisi. Ben o zaman 3,5 odemistimpeki nasıl beğeniyormusun , damla mı yaptırdın canım ? ne kadar ödedin ?
ne 3.500 çoookk uygunmuş canım , ,birşey daha soracağım göğüslerin birleşik mi senin ben birleşik istiyorum ve bunun için kaç cc olması lazım ? sen kaç cc taktın canım çok soru sordum ama kusura bakma bunları öğrenmem lazım :) sen 2013 te mi oldun canım ?Evet ben cok memnunum suandaki hallerinden damla benimkisi. Ben o zaman 3,5 odemistim