damla protez yaptıranlar yardim etsin lütfen!

Canim tahlil yaptirmaya gidince soracagim tekrar donme olayini.bi arkadasinkini gordum forumdan damla yapmis haldun bey o kadar begendimki cok dogal ve dolgun durmus.gerci arkadasin vucut yapisida cok duzgundu masallah.bende oyle durmayabilir.ama ustlerde cok dolgun muhtesem olmus.valla kafam karisik canim hayirlisi olsun umarim iyi olur

Canım kim o arkadaş merak ettim göğüslerini

Benimki de çok azdır o zaman tahminim 76dediğin sanırım milim oluyor öğreneceğim inşallah ben de herşeyi :)

Benim meme uçları da aşağı doğru bakıyor üst tarafı özellikle destekli sütyen takında çok dolgunmuş gibi duruyor ama meme altı sıfır hiç yok

Canım meme ucundan ölçün ile meme altından ölçün arasındaki fark meme dokunu verir. Mesela benim meme altı 72 meme ucundan da 76ydı ameliyat öncesi.. Meme dokum çok azdı.
Canım seninkilerde aynı benim gibiymiş ameliyattan önce..benimde hiç yok dokum hatta belki seninki benimkinden büyüktür..ama şimdi fıstık gibisin sen maasallah.bende en kısa sürede umarım bu halimden kurtulurum.kızlar iç rahatlıgıyla bikini bile giyemedim şu yaşıma kadar yaa:KK42:

Canım kim o arkadaş merak ettim göğüslerini
avalonod arkadaşımızınki çok güzel olmuş canım :nazar:.Kendisinin Haldun beye ameliyat olduğunu forumdan okuyunca rica ettim o da resimlerine bakmama izin verdi sağolsun.kafamda hersey netleşti resimlerini görünce.onunki damla protez.benimki de damla olacak .yuvarlak olan bir kaç arkadasımızınkini de gördüm onlar da güzel olmuş gercekten.

avalonod arkadaşımızınki çok güzel olmuş canım :nazar:.Kendisinin Haldun beye ameliyat olduğunu forumdan okuyunca rica ettim o da resimlerine bakmama izin verdi sağolsun.kafamda hersey netleşti resimlerini görünce.onunki damla protez.benimki de damla olacak .yuvarlak olan bir kaç arkadasımızınkini de gördüm onlar da güzel olmuş gercekten.
Bende damla yaptırdım ve çok memnunum kesinlikle isteyen bir kadının yaptırmasını önereceğim bir ameliyat evet çok zor ağrısı bi süreç ama sonuç mükemmel oluyor ben doğumdan sonra giyemediğim üçgen bez bikinilerimi artık giyebilicem hatta dün birini denedim küçük geliyor ama çok güzel duruyor.yuvarladığı da çok iyi taşıyanlar var

Bende damla yaptırdım ve çok memnunum kesinlikle isteyen bir kadının yaptırmasını önereceğim bir ameliyat evet çok zor ağrısı bi süreç ama sonuç mükemmel oluyor ben doğumdan sonra giyemediğim üçgen bez bikinilerimi artık giyebilicem hatta dün birini denedim küçük geliyor ama çok güzel duruyor.yuvarladığı da çok iyi taşıyanlar var
Darisi basima..dun gece kınası vardı arkadasımın kıyafetimin cok az göğüs dekoltesi vardı.olmayan göğüslerim görülmesin diye 40 şekle girdim:KK61:

Kizlaaarrr bugun tahlillerimi yaptirdim.ve dr.um damla 345 cc dusunuyorum ama daha buyuk istersen 390 cc takalim dedi.elim ayagim titredi cok heyecanlandim yaa 390 cc hic dusunmemistim ikisinin ortasi yokmu dedim yokmus.bende tamam dedim.takip bakacak eger vucuduma uygunsa 390 cc olacak cildircam cok mutluyumm.:KK36:derim esnek ama sifir memeden 390 cc nasil olursa artik.kizlar yorumlarinizi bekliyorum.:KK24:

Kizlaaarrr bugun tahlillerimi yaptirdim.ve dr.um damla 345 cc dusunuyorum ama daha buyuk istersen 390 cc takalim dedi.elim ayagim titredi cok heyecanlandim yaa 390 cc hic dusunmemistim ikisinin ortasi yokmu dedim yokmus.bende tamam dedim.takip bakacak eger vucuduma uygunsa 390 cc olacak cildircam cok mutluyumm.:KK36:derim esnek ama sifir memeden 390 cc nasil olursa artik.kizlar yorumlarinizi bekliyorum.:KK24:

benim deri esnekliğim nerdeyse hiç yoktu ama derim kalındı. sizin esnekse 390 cc rahat sığabilir ama deriniz inceyse sonrasında büyük protezler deri yeterli saklayamadığı için dışardan belli olabiliyormuş. bunu da göz ardı etmeyin derim

benim deri esnekliğim nerdeyse hiç yoktu ama derim kalındı. sizin esnekse 390 cc rahat sığabilir ama deriniz inceyse sonrasında büyük protezler deri yeterli saklayamadığı için dışardan belli olabiliyormuş. bunu da göz ardı etmeyin derim
Size de mi buyuk protez konuldu? Benim derim esnek ve kalin ama meme dokum gercek anlamda sifir

X