- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
canım benim göğüs kafesimin üst kısmı yani göğüsün başlangıcının hemen üstü ne diyorlar oraya kemik hafif belirgin.çok rahatsız edici bir görüntü olmasa da bence estetik durmuyor.seninki de böylemiydi ameliyattan sonra düzeldi. merak ettiğim meesela göğüs estetiği olurken dr o kısma yağmı ekleyip düzeltiyor silikonla mı düzeldi. senin önncesi ve sonrası fotolarını görebilir miyim ? birde damla mı yaptırdın
canım senin ameliyat öncesi sonrası fotoların varmı profilde göremedim bende düşünüyorum ameliyat karar veremedimbu arada bazı damla protezler mesela metorun 3. sertlık duzeyınde oldugu ıcın seklını korumsı acısından daha sert oluyolar.
mentorun 1,2,3 seklınde derecelerı var ve damla protez 3. derece en sertı olarak gecıyor.
evet canım baktım fotolarına gayet hoş doğal görünüyor.seninki damla mı yuvarlak mı oluyor.ameliyattan sonra göğüs altınla ortası arasında kaç cm fark oldu. ya ben kararsız kaldı ameliyt olup olmamakta . bazısı kocaman ama sert görünüyor hiç öyle göğsüm olsun istemem birde his kaybı oldu mu sendeCanım anlattığın şekildeydi benim de ameliyattan sonra o görüntü biraz olsun azaldı ama tamamen geçmedi tabi.. İzledim seni, bakabilirsin.
evet canım baktım fotolarına gayet hoş doğal görünüyor.seninki damla mı yuvarlak mı oluyor.ameliyattan sonra göğüs altınla ortası arasında kaç cm fark oldu. ya ben kararsız kaldı ameliyt olup olmamakta . bazısı kocaman ama sert görünüyor hiç öyle göğsüm olsun istemem birde his kaybı oldu mu sende
sağol canım bilgi verdiğin içinCanım benim yuvarlak kas altı mentor marka 325cc meme altı kesisi.. Önceden 72-76 olan ölçülerim 72-86 oldu. İlk zamanlar sert oluyor evet ama zamanla yumuşuyorlar ve aşağı iniyor protez doğal bir görünüm oluşuyor. His kaybı doğal olarak oldu göğüsün bazı bölgelerinde ama geçiciymiş. Zaten yavaş yavaş his geri gelmeye başladı.
canim benim simdiki ölcülerim 75-81..bana da yuvarlak mentor dedi doktor..üstleri dolgun olmaz damlayla dedi..sadece iki doktor damla yanlisiydi..bazi doktorlar damla tercih ediyorlarmis sanirim..sen benim resmimi görmüssündür sanirimCanım benim yuvarlak kas altı mentor marka 325cc meme altı kesisi.. Önceden 72-76 olan ölçülerim 72-86 oldu. İlk zamanlar sert oluyor evet ama zamanla yumuşuyorlar ve aşağı iniyor protez doğal bir görünüm oluşuyor. His kaybı doğal olarak oldu göğüsün bazı bölgelerinde ama geçiciymiş. Zaten yavaş yavaş his geri gelmeye başladı.
sağol canım bilgi verdiğin için
canim benim simdiki ölcülerim 75-81..bana da yuvarlak mentor dedi doktor..üstleri dolgun olmaz damlayla dedi..sadece iki doktor damla yanlisiydi..bazi doktorlar damla tercih ediyorlarmis sanirim..sen benim resmimi görmüssündür sanirim
cok zor canim ya..ama ben de yuvarlak yaptiracam sanirim.üstlerinin bos kalmasindan korkuyorum..burada paylasicam insallah o gün gelince.ama ben sanirim ufuk bilkayda karar vericem gibiNe demek :)
Evet canım görmüştüm fotoğrafını, sen bir karara vardın sanıyordum hala şüphelerin var anladığım kadarıyla.. Bence yuvarlak protez damladan daha iyi.. Arzum da söylüyordu kadın memesi yuvarlaktır dik durunca damla şeklini alır. Benim doktorum damlayı hiç önermedi riskleri de olduğu için.. Doktorun senin için en uygununu önermiştir canım..
cok zor canim ya..ama ben de yuvarlak yaptiracam sanirim.üstlerinin bos kalmasindan korkuyorum..burada paylasicam insallah o gün gelince.ama ben sanirim ufuk bilkayda karar vericem gibi
Ay nebileyim canim yaa ama en azindan ameliyat olup iyilesene kadar birakcam memislerim olsun yeterki.sigara sorunu bendede var..nasil birakacazcanim?banada akil ver biraz..hele hele heyecanli filan olunca daha fazla kaciriyorum ben ya
Canim ben baya arastirma yapmistim hem forumda cok olumlu seyler okudugum icin hemde ozel hastaneye gore fiyat bakimindan cazip geldigi icin haldun beyle gidip gorustum.konustuktan sonra da emin oldum ona yaptirmaya karar verdim.kendisi her konuda beni aydinlatti.gerci ben pipirikliyim yine de ayni sorulari burdaki arkadaslarada sordum.Aslcem nemutlu sana karar verip tarih almissin bile, ben hala krr veremedim cildirmak uzereyimHaldun beyin soyadi ne acaba? Birde sen kendinni sectin Ekimde ameliyat olmayi? Ben Yurtdisinda yasiyorum ve 3hafta sonra donuyorum gidip gorussem hemen ameliyat tarihi verirmi acaba? Birde bicok doktor gorusme icin ucret talep etmiyor Haldun bey niye ediyor acaba?
Canim cok sevindim senin adina, bende pzts ongorusme icin gidiyorum Haldun beye insallah son gorusmem olur birdaha baska doktorlarla gorusmeye grk kalmaz. Damla icin donebilir gibi yorumlar var sanirim ondan kararsizim birde yuvarlaklarda ustteki dolgun goruntuden emin degilim, ufff ne zorrrCanim ben baya arastirma yapmistim hem forumda cok olumlu seyler okudugum icin hemde ozel hastaneye gore fiyat bakimindan cazip geldigi icin haldun beyle gidip gorustum.konustuktan sonra da emin oldum ona yaptirmaya karar verdim.kendisi her konuda beni aydinlatti.gerci ben pipirikliyim yine de ayni sorulari burdaki arkadaslarada sordum.ekimde bi hastasi vazgecmis ameliyattan yer acilinca beni o tarihe yazdi canim.yoksa araliga yazacakti cok doluymus.kendisi hacettepede calisiyor haldun onuralp kamburoglu.muayene ucretinide hacettepedeki tum drlar aliyor sabitmis
soyadi kamburoglu canim
Canim hayirlisi olsun hakkinda..bence haldun beyle gorusunce aklindaki soru isaretleri gidecektir.bende gogus dokusu olmadigindan ust kisimlarda dolgun olsun dusuncesiyle yuvarlak isteyecektim fakat haldun bey damla yapmayi uygun gordu.ust kisim da dolgun olacak merak etme dedi.bende kabul ettim.damlada donme riski varmis ama ben hic karsilasmadim dedi.Canim cok sevindim senin adina, bende pzts ongorusme icin gidiyorum Haldun beye insallah son gorusmem olur birdaha baska doktorlarla gorusmeye grk kalmaz. Damla icin donebilir gibi yorumlar var sanirim ondan kararsizim birde yuvarlaklarda ustteki dolgun goruntuden emin degilim, ufff ne zorrr
Canim hayirlisi olsun hakkinda..bence haldun beyle gorusunce aklindaki soru isaretleri gidecektir.bende gogus dokusu olmadigindan ust kisimlarda dolgun olsun dusuncesiyle yuvarlak isteyecektim fakat haldun bey damla yapmayi uygun gordu.ust kisim da dolgun olacak merak etme dedi.bende kabul ettim.damlada donme riski varmis ama ben hic karsilasmadim dedi.
Canim hayirlisi olsun hakkinda..bence haldun beyle gorusunce aklindaki soru isaretleri gidecektir.bende gogus dokusu olmadigindan ust kisimlarda dolgun olsun dusuncesiyle yuvarlak isteyecektim fakat haldun bey damla yapmayi uygun gordu.ust kisim da dolgun olacak merak etme dedi.bende kabul ettim.damlada donme riski varmis ama ben hic karsilasmadim dedi.
canım inşallah istediğin gibi memişlere kavuşursun. canım sen ne kadar fiyat aldın ve nasıl olacak göğüslerin damla mı kasaltımı bilgi verirmisinCanim ben baya arastirma yapmistim hem forumda cok olumlu seyler okudugum icin hemde ozel hastaneye gore fiyat bakimindan cazip geldigi icin haldun beyle gidip gorustum.konustuktan sonra da emin oldum ona yaptirmaya karar verdim.kendisi her konuda beni aydinlatti.gerci ben pipirikliyim yine de ayni sorulari burdaki arkadaslarada sordum.ekimde bi hastasi vazgecmis ameliyattan yer acilinca beni o tarihe yazdi canim.yoksa araliga yazacakti cok doluymus.kendisi hacettepede calisiyor haldun onuralp kamburoglu.muayene ucretinide hacettepedeki tum drlar aliyor sabitmis
Ben forumda damla protezi dönen birini okumuştum canım, tekrar ameliyat olmuştu ama adını hatırlayamadım.
Bana damla 340 cc demisti canim 4600 fiyatcanım inşallah istediğin gibi memişlere kavuşursun. canım sen ne kadar fiyat aldın ve nasıl olacak göğüslerin damla mı kasaltımı bilgi verirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?