- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
Kizlar ne zormus ya boyle ameliyat gununu beklemeksürekli arastırıyorum hala.bide ameliyat sonrasi beni cok korkutuyo.hic kaldiramiyomusuz kollarinizi ?ayaga kalkamiyomusunuz gercekten..sinir bozucu bi durum.bide ben aileme soylemiyorum cakarlar o zaman kesin yani
yatağa yatınca ters dönen kaplumbağa gibi cebelleşiyor insan kalkmak için:)
Ailen kesin anlar canım yani, kendi başına yapamazsın belli başlı şeyleri..
Illaki ilk üç gün zorlanacaksın canım anlarlar yani:)
canlarım eşim olacak yanımda bi tek o biliyor ameliyat olacağımı zaten ama annemler falan gelirse yanlarında oturup kalkarken falan caktırmama durumum olamaz yani
kızlar aklımı karıştıran bi durum var bilginiz varsa beni aydınlatın lütfen.benim gögüs kafesim biraz dar ve öne cıkıntılı önden bakıldığında gögüs kafesim belli oluyor yani.ön kısmı düz ama yani sivri değil.ayrıca meme başlarımın arası da biraz açık 21 cm olarak ölçtü dr.sizce gögüslerimin arası ayrık olurmu?
yok canım ya senin kafesin dışa doğru cıkık değilki ben baktım resimlerine gayet düzgün masallah benimki iyice belli.Benim de aynı şekilde göğüs kafesim, dışa doğru dediğin gibi, bu yüzden doğal olarak memeler biraz ayrık duruyor.
yok canım ya senin kafesin dışa doğru cıkık değilki ben baktım resimlerine gayet düzgün masallah benimki iyice belli.
Ameliyat gününü beklemek ne kadar zormus..bide ben çok fazla olmasa da sigara kullanıyorum kızlar.sigara kullananlara normal dozda narkoz etki etmiyomus bayıltmak için yüksek doz vermek zorunda kalıyorlarmış o zamanda uyanmakta sıkıntı yaşanıyomus die okudum burda..1 bucuk ay var ameliyatıma şimdi bıraksam yine de sorun yaşarmıyım acaba ..sigara kullanıp anestezi sırasında sıkıntı yaşayan var mı acaba korkuyorum ben
allah allah baya güzel iş çıkarmış dr o zaman canım gercekten hiç belli değil gögüs kefesinde çıkıntı falanCanım bana yüksek profil protez takıldığı için onu gizledi işte, doktorum bilerek yüksek profil koydu.
allah allah baya güzel iş çıkarmış dr o zaman canım gercekten hiç belli değil gögüs kefesinde çıkıntı falan...meme uçlarım hafif yana doğru bakıyo ölçtü dr 21 cm tam sınır dedi.zannedersem daha fazla çıksa bariz ayrık olacaktı.bende ayrıkmı olurlar die sordum gögüs kafesin çıkıntılı ama önden düz olması avantaj, ayrık olmayacak dedi.dr.uma guveniyorum elinden geleni yapacaktır ama ayrık olursada benim gögus kafesim ve memişlerimin yana doğru bakması nedeniyle olacak ki içimden bi ses ayrık olacak diyor..
canım estetik sonrası fotolarını göremedim merak ettim görebilirmiyim eklemişmiydin siteyeCanım bana yüksek profil protez takıldığı için onu gizledi işte, doktorum bilerek yüksek profil koydu.
soyadi kamburoglu canimAslcem nemutlu sana karar verip tarih almissin bile, ben hala krr veremedim cildirmak uzereyimHaldun beyin soyadi ne acaba? Birde sen kendinni sectin Ekimde ameliyat olmayi? Ben Yurtdisinda yasiyorum ve 3hafta sonra donuyorum gidip gorussem hemen ameliyat tarihi verirmi acaba? Birde bicok doktor gorusme icin ucret talep etmiyor Haldun bey niye ediyor acaba?
sigara sorunu bendede var..nasil birakacazcanim?banada akil ver biraz..hele hele heyecanli filan olunca daha fazla kaciriyorum ben yaAmeliyat gününü beklemek ne kadar zormus..bide ben çok fazla olmasa da sigara kullanıyorum kızlar.sigara kullananlara normal dozda narkoz etki etmiyomus bayıltmak için yüksek doz vermek zorunda kalıyorlarmış o zamanda uyanmakta sıkıntı yaşanıyomus die okudum burda..1 bucuk ay var ameliyatıma şimdi bıraksam yine de sorun yaşarmıyım acaba ..sigara kullanıp anestezi sırasında sıkıntı yaşayan var mı acaba korkuyorum ben
canım benim göğüs kafesimin üst kısmı yani göğüsün başlangıcının hemen üstü ne diyorlar oraya kemik hafif belirgin.çok rahatsız edici bir görüntü olmasa da bence estetik durmuyor.seninki de böylemiydi ameliyattan sonra düzeldi. merak ettiğim meesela göğüs estetiği olurken dr o kısma yağmı ekleyip düzeltiyor silikonla mı düzeldi. senin önncesi ve sonrası fotolarını görebilir miyim ? birde damla mı yaptırdınBenim de aynı şekilde göğüs kafesim, dışa doğru dediğin gibi, bu yüzden doğal olarak memeler biraz ayrık duruyor.