damla protez yaptıranlar yardim etsin lütfen!

benim ki büyük değil ama projeksiyonu fazla. bana 265 cc yuvarlak protez yerleştirildi, kısmi kas altı. benim göğüs kafesim dar ve doğal dursun istedim. buraya yazmaya alışamadım daha

benim ki büyük değil ama projeksiyonu fazla. bana 265 cc yuvarlak protez yerleştirildi, kısmi kas altı. benim göğüs kafesim dar ve doğal dursun istedim. buraya yazmaya alışamadım daha
himm anladim..dr.deneyecek ikisinide canim hangisi olursa o karar verecek.

evet siz ne istediğinizi belirttikten sonra gerisi doktora kalıyor. ben zaten büyük istememiştim ama istesem de olmazmış sanırım. bu protezlerle bile göğüslerim gayet dolgun duruyor

Canim bende haldun beye oldum ameliyatimi 260cc yuksek profil takildi bana sahsen ben cok memnunum damla cok dogal duruyor disardan kesinlikle kimse anlamiyor. Ust kisimlarimda baya doldun oyle bos kalma gibi bi durum yok kesinlikle tavsiye ederim ama son karar senin tabikide:))
Fotoğraflarınız var mı , banada damla protez dedi dr çok kararsızım??????

Bende Haldun beye gittim. 300 cc damla yüksek profile karar verdik. Buyum 1.56 kilom 54 sizce büyük mü olur? Ayy çok gerginim güzel durur mu doğal olur mu diye sürekli kafamda deli sorular?
Eger kendi memen varsa dolgun olur ama cok yoksa az bile bence :110: neden damla ? Cok secilmiyor aslinda dönüyo felan diye duydum tabi yalanmi dogrumu bilemicem

Eger kendi memen varsa dolgun olur ama cok yoksa az bile bence :110: neden damla ? Cok secilmiyor aslinda dönüyo felan diye duydum tabi yalanmi dogrumu bilemicem
Yuvarlak protezlere göre damla protezlerin ameliyat sonrası sarkmasının daha az oluşu ve litatürde damla protezin ameliyat sonrası endikasyonun daha az olduğunu söylediği için Damla’yı kendisi tavsiye etti. Ayrıca meme dokum çok az

Yuvarlak protezlere göre damla protezlerin ameliyat sonrası sarkmasının daha az oluşu ve litatürde damla protezin ameliyat sonrası endikasyonun daha az olduğunu söylediği için Damla’yı kendisi tavsiye etti. Ayrıca meme dokum çok az
Herkesin görüsü farkli
Boyuna kilona göre cok büyük yaptirirsan kocaman durur o yüzden sana tam olucak gibi :)

Teşekkür canım. Çok güzel ve dolgun duruyor. Çok beğendim. Senin boyun ve kilon nedir? Birde kaç cc ve ne marka yaptırdın?
Tskler seninde insallah güzel olur
161 boy kg 61 ama suan diyetteyim 5 kg verirsem memeler daha dolgun olur dedim bakalim :spor:
385cc natrelle marka
Ama suanki aklim olsa 500cc isterdim diyom niyeyse:sinirli:

Anladim canim dogrudur.Yuvarlak daha dolgun duruyodur.bakalim nasil olacak damla yaptirdigima deger umarim.Tedirginim biraz arastiriyorum.2 ayim var nasil sabredecegim bilmiyorum.damla yaptiran arkadaslarin beni bilgilendirmesini rica ediyorum
ben damlayı genelde meme dokusu olan, emzirmiş göğüsleri sönmüş kadınlara yapıldığını okudum hep. öyle denk geldim yani. hiç meme dokunuz yoksa ve irili dirili memikler istiyorsanız bence doktorunuza yuvarlak istediğiniz konusunda ısrar edin. benimde dokum hiç yoktu hafif bi çıkıntı dışında- doktorum yuvarlak high taktı. az buz bi para değil ve çekeceğiniz de az buçuk bi ağrı değil. o damlada ısrar etse de siz de ısrarla yuvarlak diyin.

X