Dambl...

yazmayı unuttum pardon zaten dışa basıyorum buda daha fazla belirginleştirdi demek istedim yani iç bacak kaslarınıda geliştirecek hareket önerebilirmisin

bu egsersizler acaba kollarda sıkılaşma sağlar mı? kollarım yumuşak sıkı olmasını istiyorum
Yardımcı olursanız sevininrim
.

Kusura bakmayın bu ara çok yoğun çalışıyorum...

Oya hanım mesela 2 çalışma lastiği alıp ayak bileklerinize geçirin.
Lastikleri bir yere bağlayın.
Sonrada bir yere oturarak ( koltuk-sandalye ) bacaklarınızı kapatıp açın..

Sevgili cananoner sıkılaşma konusunda şüpheniz olmasın , düzenli yaparsanız ve de doğru şekilde yaparsanız işe yarayacaktır

Güzel görünmesi için yukarıdaki çalışmaları yapabilirsiniz.
Yalnız düzenli yapmak çok önemli
yerimseniben

merhaba gokte ararken yerde buldum diyebilirim szii& bir ay once spor uyeligim bitti hem kardio hemde agirlik calistim iki kiloluk dambillarla ve kollarimin guclendigini farkindayim uyeligim bitince evde dambil ile calismayi dusunuyordum fakat doktorum agirlik calismamin kaslari buyutecegini ilerleyen yaslarda kasin istedigi enerjiyi saglayamazsam bana huzursuzluk verecegini soyledi bu yuDen agirlik yerine pilates vb calismami onerdi dolayisiyla kafam karisti gorusunuz nedir

Merhaba,
Ben de 5 kiloluk dambıl var. Hergün düzenli olarak kol inceltme ve sıkılaştırma egzersizleri yapıyorum. Ama internette bakıyorum hep ideal dambıl ağırlıkları 1 ile 2 kilogram olarak gösteriliyor. 5 kiloluk dambılla yaptığım kol inceltme/sıkılaştırma hareketlerimin bana erkek gibi kas olarak geri dönmesinden korkmaya başladım. Sormak istediğim ise anlayacağınız üzere 5 kiloluk dambıl beni düşündüğüm amaca ulaştırır mı? Yoksa farkında olmadan erkek gibi kas mı yapıyorum? Konu ile alakalı beni bilgilendirmenizi rica ediyorum. Teşekkürler...

Merhaba,
Ben de 5 kiloluk dambıl var. Hergün düzenli olarak kol inceltme ve sıkılaştırma egzersizleri yapıyorum. Ama internette bakıyorum hep ideal dambıl ağırlıkları 1 ile 2 kilogram olarak gösteriliyor. 5 kiloluk dambılla yaptığım kol inceltme/sıkılaştırma hareketlerimin bana erkek gibi kas olarak geri dönmesinden korkmaya başladım. Sormak istediğim ise anlayacağınız üzere 5 kiloluk dambıl beni düşündüğüm amaca ulaştırır mı? Yoksa farkında olmadan erkek gibi kas mı yapıyorum? Konu ile alakalı beni bilgilendirmenizi rica ediyorum. Teşekkürler...

Ben bir süredir spor salonuna gidiyorum ve açıkçası 2 kg dambıl haricinde hiç kullanmadım. Çalıştıran kişi hep 2 kg olanlardan yaptırıyor. 5 kg olanları erkekler çok kullanıyor ama bilemedim şimdi. o_O Bence eğer değiştirme hakkınız varsa 2 kg olanlarla değiştir. Sanıyorum ki - bu tamemen kendi görüşrüm - 5 kg olanları kullanan kadınlar vücut yapmak için kullanıyorlar başlangıç olarak. (ileri derecede vücut yapanlar) O kadar kadın var salonda, illa ki birilerinde görürdüm diye düşünüyorum. :)

Merhabalar bayanlar konu çok eski ancak ben ilk sayfadaki resimleri göremiyorum .görmem için bir yöntem var mı ?

X