HPV mi VVS mi ?

Umarım yoktur şans işi belki bulaşma olmaz siz yine de dikkat edin bir daha beraber olmayın yada aşısı var onu vurulun hpv testi kesin yaptırın . insallah bulaşma olmamıştır 🙏🏼 umarım benimde yoktur gerçekten bunlar sigil değildir çok korkutucu geliyor kulağa göze 😑
Umarım ya evliliğe giden bi ilişkimiz var güven problemi yaşıyorum şu anda bu yüzden kesinlikle beraber olmadım etmedim diyo 5 senedir beraberiz, 2 yıldır da ilişkimiz var bilmiyorum. Benden önce olmuş ama şu an çıkar mı belirtisi bilmiyorum

Umarım ya evliliğe giden bi ilişkimiz var güven problemi yaşıyorum şu anda bu yüzden kesinlikle beraber olmadım etmedim diyo 5 senedir beraberiz, 2 yıldır da ilişkimiz var bilmiyorum. Benden önce olmuş ama şu an çıkar mı belirtisi bilmiyorum
Kimisinin seneler sonra da oluyormuş ama kimi doktor da bir yerlerden de bulaşır diyor bilmiyorum çok tuhaf bir hastalık sigilleri çok mu peki

1 tanesi 7 günde 5’e çıktı ama küçüklermiş doktorun dediğine göre. Bugün yakıldı. Gerçekten hiç bilmiyorum aldatılıyo muyum diye düşünüp duruyorum
Bunu bilemeyiz keşke bilsek nasıl bulaştığını anlasak ama maalesef bulmaca gibi bir hastalık umarım sizde yoktur en kısa sürede gidip test yaptırın yaktırınca tekrarlama olasılığı da oluyormuş sevgilinizdeki yuvarlak et beni gibi mi tam olarak bendekiler ne çözemedim ya ama sigil mi değil mi hiç anlamıyorum düşünmekten bende kafayı yiyeceğim

Bunu bilemeyiz keşke bilsek nasıl bulaştığını anlasak ama maalesef bulmaca gibi bir hastalık umarım sizde yoktur en kısa sürede gidip test yaptırın yaktırınca tekrarlama olasılığı da oluyormuş sevgilinizdeki yuvarlak et beni gibi mi tam olarak bendekiler ne çözemedim ya ama sigil mi değil mi hiç anlamıyorum düşünmekten bende kafayı yiyeceğim
Dışarıya doğru çıkık et parçası yani tutup koparabilirsin eline gelir öyle söyleyim

X