Alt degistirirken bebegimin bacagina istemeden ters hareket yaptim

Hayır diz kapağı cikikligi var benim iki dizimde de. Üç kere ameliyat oldum :/ bu tarz şeyler genetik yatkınlık olabiliyor. Kızımın bir dizinden ses duyuyorum da sürekli. Kendimden ötürü de bı hassasiyet var o yüzden alanında iyi bı doktora götürdüm. Ama kararsızım hâlâ
Alanında iyi hi hekime götürsüysen için rahat etsin bence.

Ama istiyor isen özel bi hastaneye para icin hemen röntgen çekerler. Zaten özel hastanede ortopedi doktorları direk röntgene yönlendiriyor.

Alanında iyi hi hekime götürsüysen için rahat etsin bence.

Ama istiyor isen özel bi hastaneye para icin hemen röntgen çekerler. Zaten özel hastanede ortopedi doktorları direk röntgene yönlendiriyor.
Önceden özel hastanede görev yapan bir doktora götürdüm kendi kliniğine. O bile gerek görmediği için aslında boynumu büküp döndüm demekki gerçekten gerek yok diyorum bı yandan ama bı yandan da annelik durtukluyor işte 😅

Önceden özel hastanede görev yapan bir doktora götürdüm kendi kliniğine. O bile gerek görmediği için aslında boynumu büküp döndüm demekki gerçekten gerek yok diyorum bı yandan ama bı yandan da annelik durtukluyor işte 😅

Bilemicem senin kararın.
Ben iyi bir hastane ve doktora götürdüm.

Kubilay beng e götürdüm ben de istanbuldayim ama bezmialem e de bakayım bı o halde
Prof / yar doclara bir miktar daha fazla ücret veriyorsun.
Zaten ücretler belirtiliyor.
Baltalimanı kemik hastaneside iyidir. Eğitim araştırma hastanesi zaten.

X