Damatlıkları nerden nekadara aldınız

Bizde geçen hafta aldık kızlar. Süvaride beğendik..
Takımları, gömlek, papyon-kuşak takımı,kemer,kol düğmeleri,4 çift çorap, ayakkabısı dahil 350 liraya aldık..

Son düzenleme:
Bizde DS Damattan Takım gömlek papyon kuşak ayrıca yelek fular ve kol düğmelerini 890 Tl ye aldık ama ayakkabıları unuttuk :) onu daha almadık:S

Bizde DS Damattan Takım gömlek papyon kuşak ayrıca yelek fular ve kol düğmelerini 890 Tl ye aldık ama ayakkabıları unuttuk :) onu daha almadık:S

COk pahliya almissiniz... amaaaa
Bomba gibi bir haberim var kizlar :)
Ds Damata gidiyorsunuz damatligi seciyorsunuz her 150tl lik (toplam alisveriste olur) 50tl lik cek aliyorsunuz
(ceki ama soyle aliyorsunuz batikten her alisveriste 5 tl lik bile olsa 1 ds damat ceki veriyorlar)

Misal biz dun gittik 750 damatlik ve gomlek aldik (750tl icin 5 cek gerekiyor). batikten 5 kere kucuk alisveris yaptim 5 adet cekimle ds damata gittim ve 750tl lik alisveris icin sadece 500tl odedim :)

Kampanya ay sonuna kadar elinizi cabuk tutun

sevgiler....

biz pier cardinden aldık sadece pantalon cekete 450 verdik. gomlek vs daha almadık ıstedıgımız gıbı yoktu. ayakkabısı vs derken bın tutar

bız hatemoglundan aldık cunku nısanlım hatemoglu harıcınde takım gıymıyo takıntısı var.
ayakkabı harıc pesın 500 tuttu

İmzadan alabilirsiniz. Yada istanbulda oturuyorsanız Mahmutpaşa da çok uygun çeyizlik kınalık damatlık gelinlik satan bir sürü yerler var uyguna sizin tercihiniz tabi benim kaynım evleniyo haziranda mahmutpaşadan aldık damatlıgını cok guzel ve şık.

biz de fabrika dan aldık damatlık smokin kuşak mendili çorabı 900 e aldık ayakkabısını da divaresten 250 TL ye aldık toplamda 1150 damat beyin işini hallettik

henüz almadık ama model az çok belli gibi ccs sarar'dan kırık beyaz bir takım beğendik 500 tl

kızlar ne kadar uzak olursanız olun viaport sarar ı öneririm çok model var yakaları çıkıyor sonrasında normal takım olarak kullanılıyor biz çok severek aldık mağazadakiler cok yardımcı oluyor sarardan şaşmayın diorum fiyatlarda çok makul biz gömlek alamadık sadece takım yani ceket ve pantolon kuşak ve papyon 600 tl civarında tuttu :))

Bizde geçen hafta aldık kızlar. Süvaride beğendik..
Takımları, gömlek, papyon-kuşak takımı,kemer,kol düğmeleri,4 çift çorap, ayakkabısı dahil 350 liraya aldık..

nerden aldınız acaba?
hangi süvariden hepsi aynı mı diye merak ettimde viaportta da var acaba orasıda mı aynı

biz de geçen hafta pierre cardin den aldık damatlık+gömlek+papyon 460 tuttu daha ayakkabı+kemer+kol düğmesi almadık.

centonede indirim var takım elbise+kuşak+papyon+kol düğmesini 250 tl ye aldık karta taksit yapılınca

Markasını inanın unuttum ama bizde İZMİR/MTK çarşısından toptancısından krem ceket+pantolon+gömlek+kuşak+papyon+kol düğmesiyle 300'ze aldık

Kiğılıdan aldık nişan için giyecek nişanlım :)

Ceket + pantolon + gömlek + kravat = 428 tl ye aldık.

İmza'dan aldık.
Gömlek+ takım + ayakkabı + kuşak papyon + kol düğmesi = 550

Gömlek için normal yaka verdiler. Terzi ata yakayı söküp normali takıyormuş. Ceketin de yakasındaki süslü yerler sökülünce normal takım oluyormuş.

Ben sarardakinin kalıbını duruşunu daha çok beğenmiştim ama sevgilim bunu istedi bunu aldık:)

DS Damat'tan aldık bizde. Smokin (kırık beyaz ceket,pantolon,gömlek,kuşak,papyon,ayakkabı,kemer) 1200 lira tuttu. :26:
Ağız tadıyla giymek nasip olsun inşallah herkese
Fanatik Beşiktaşlı olduğumuzdan kol düğmelerimiz özel beşiktaşlı yapılıyor :)

Son düzenleme:
3 hafta önce sarardan aldık herşey içinde 900 tl ceketin yaka kısmındaki kumaş daha sonra çıkarılabiliyor altı normal yaka satenden değil alttaki yaka.. normaldede kullanabilsin diye bu şekilde tercih ettik sonuçta gelinlik değil sonrada giysin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…