• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Damatlıkları nerden nekadara aldınız

bugün Damatta bir takım beğendik
sadece pantolon ceket
1150 dediii :1shok:

cumartesi günü kale center da damattan aldık nişan için takım
takım gömlek ayaakkabı çorap kemer hepsi dahil 700 küsür tuttu
500 tl üstüne 100 tl indirim varmış 600 küsüre aldık hepsini

bilmiyorum walla :S
ben direk en güzelini gösterin dedim
Kırlangıç yaka bir Damatlık gösterdi
Allah var çok güzeldi
500 TL üzerine 250 TL indirim çeki veriyorlarmış
buarada takım 1195 miş boshayallersmile
500 TL li hediye çekiylede dömlek ayakkabı falan halledilir dedi

hmmm bizim üst beyaz alt siyah bi takımdı
ilk görüşte onu bgendiğimzi için başka takımların fiyatlarınıda sormadık
doğrudur olabilir

Canım güle güle giyer inşallah :nazar:
bende üstü krem takımları çok beğeniyorum
ama bizimki hoşlanmadı pek

ayy bi tane ceketi zor giydirdimmm
zaten kremi hayatta giymezdi inatçı bizimkisi biraz :)

Bizde bu hafta sonu olivyum u gezindik hatemoğlundan bulduk çok güzel içimize sinerek aldık çok şükür 330 tl verdik gömlek ve kravatı da içinde.

izmirde sarar magazasında ceket pantolon yarı fiyatı 400 bana pahalı geldi hangi magazayı tavsiye edersiniz

biz süvariden damat seti tam takım 470 e filan mal oldu takım,gömlek,ayakkabısı ,kemeri,kaç tane çorap,iç çamaşırı bikaç tane,cüzdanı ve kol düğmesi ile..begenerk aldık hemde kravatı taşlı yeleği filn süperdi tavsiye ederim..daamtlık alırken süvariye uğraamdn almayın derim.çok gezdik damats dan alıcktk bu daha uygun geldi hemde begendm..

bizde abim için süvari den aldık
ceket (yakası taşlı)
gömlek
pantolon
kuşak
papyon,mendil
4 kat iç çamaşırı ve çorap
deri kemer
ayakkabı
380 tl

1,5 ay önce

Son düzenleme:
ramseyden aldık bizde yazın 895tl gibi bi etiket fiyatı vardı kış sezonu olduğu için 350liraya altık, olaki kilo alırsa bi pantolon ve gömlek ekstradan alıcaz sonra:)

sık kilo alıp verme olayı olmayanlar mutlaka kış sezonu alsınlar fiyat nerdeyse yarısından bile uygun oluyor bi çok şeyde

herkes ne kadar uyguna almış :53:
kış sezonu olmasına rağmen damat ve hatemoğluda 850 ye hesaplattık biz

Pierre Cardinden 350 TL ye aldık. Fakat sadece damatlığı (gömlek, papyon, kemer vs dahil değil). Ata yaka gömlek istediğimiz gibi bulamadık. Gömleklerde sezon sonu yada sezon çok farketmiyormuş fakat pantolon-cekette oldukça farkediyor.

İstanbul'da damatlık almak için nereye gitmek gerekir. avrupa yakasında özellikle.

Bu markaların çoğunun oldugu bir alışveriş merkezi falan var mı?

sizler nerdeki mağazalardan aldınız

Son düzenleme:
Kızlar bizde bugün aldık.

Nişanlımla beyaz ceketli damatlık arayışındaydık, Damat ve Karaca da bulabildik. Damattaki sadece ceket ve gömleğe 1.500 tl dedi.

Karaca da ise hepsi 420 tl tuttu %50 indirim varmış şanslıydık :)

Back