Erkek isim önerileri

Milletin yorumuna göre beğendiğin isimden neden vazgeciyorsun ki, beğendiysen millete ne bosverrr 😊

Kızlar 32 haftalık oldum oğlum olacak ve ben isim bulamıyorum. Aren düşünüyordum çöl olumsuz yorum aldım lütfen yardım edin
Bende 30 haftaligim benimde erkek. Sağlıkla kucağınıza alın, eşim çok kararsizdi ne dese ya da desem o olmaz bu olmaz. Asil, Alparslan, arslan, Cihangir, Asaf, Aras, Uras, Enes, baki, gibi bir sürü isim arasında gidip geliyordu. Sonra bir kapı susunde Atlas ismini gördük ve şimdi atlas koyacağız :))

Bende 30 haftaligim benimde erkek. Sağlıkla kucağınıza alın, eşim çok kararsizdi ne dese ya da desem o olmaz bu olmaz. Asil, Alparslan, arslan, Cihangir, Asaf, Aras, Uras, Enes, baki, gibi bir sürü isim arasında gidip geliyordu. Sonra bir kapı susunde Atlas ismini gördük ve şimdi atlas koyacağız :))
Benim oğlumun aşı Atlas Ege… çokta beğeniyorum bu ismi, sağlıkla gelsin Atlas inşallah

Ahahaha bizde bu isimleri düşündük yağız yiğit yavuz 🤣🤣 en son aras-atlas da kaldık

Back
X