Damatlıkları nerden nekadara aldınız

Bizde bugün aldık Sarardan..
Ayakkabılar dahil 875'e aldık..

Son düzenleme:
Damat Kiğılı gibi firmaların outlet mağazalarına bakabilirsiniz.. Fiyatlar seon mağazalarına göre çok daha uygun....
Biz damat tan 500e almıştık ama 2007 ağustosta :))

Damatlık için çok gezdik . Sarar da karar kıldık we çok memnun kaldık . Fiyat olarak pek uygun olduğunu söyleyemem ama ; düğünden sonra takımda ücretsiz değişiklik yapabiliyorlar .

biz 2009 haziran ayında evlendik.ozamn damatlığı herşeyi dahil olarak izmirde bir toptacı tanıdğmzdan 200 tl ye nakit aldık.Ayakkabısını da 50 tl ye vitrin fiatı 200 tl olan orjinal deri rugan yaptrdım özel siparişle buda müşterim oldğu için adam bu fiyata yaptı.halada kullanıor eşim.fotolarını görmek isterseniz albümler kısmnda var fotoğraflarımız.oldukça şık ve kaliteli duruordu damatlığı

cnm bende izmirdeyim.damatlığı nerden aldın.yerini tarif edebilirmisin? Önümüzdeki günlerde damatlık almaya gidices çünkü dediğin yerede bakarıs fikir olur bizim için diye düşünüyorum.Yardımcı olursan sevinirim.olumunekankayizsmile

nedemek canım tabikide.gümrüğü biliorsun değilmi??çankayadan bu hacızade gelinlk filan var.o cadde üzerinden ilerliosun hacızadenn karşı kıısmndan ilerle ama aşağıya doğru.bir gelinlk aksesuarcısı görüceksin onu bşraz daha geçince ara sokaktan içeri giriorsun.orda bisürü damatlık satan yer var..köşe başında bir dükkandı.ismini unuttum biraz arapsaçı bir tarif oldu ama eşime biir sorayım onun müşterisiydi çünkü tekrar yazarm sana özelden msj at bana olurmu gitsm kendim bulurum yine hatta eşime günlk giyeblceği pantolon ve takm almaya gidicem oraya yine ama işte tarfle anlatamadım.:1no2: ayakkabıyı yalnz ışıkkentte ayakkabıcıdan yaptrdım.burda çalışıorum bn oda bnm müşterimdi de.

cnm cuma günü gidices kardeşime takım almaya nişanlımada damatlık bakayım sonrada birlikte alalım diyorum. dediğin yeri az çok anladım ama firmanın ismi olsaydı iyi olurdu en azından tatlımmopuyorumnanaktan

işte unuttum hayatım onu öğrenip dönücem sana mutlaka

sarardan alcaz 1000tlden başlıyo baktıklarım vallaaaaa çok pahalı:)gelinlige okdr para veriyorus batmıyorda nedense normal bi takıma içine deişik bi gravat ve yelek girince fiyatı uçuyor:)

Arkadaşlar kiğilı de kampanya var sakın ama sakın kaçırmayın...Biz aldık harika çok kaliteli...

bence damatlığı marka bi yerden almaya kalkmayın kapalı çarşıda o markaların alası var. benim nişanlım kapalı çarşıdan beğendi 450 lira gömleği yeleği fuları herşeyi içinde ayrıca ceket sonradan spor bi cekete de dönüştürülebiliyor.

biz smokin aldık nişanlıma,ceketin yakası şal yaka dedikleri türden.Hem sade hem şık duruyor,hem de diğer takım elbiselere benzemiyor.ındirimden sarar-interviewden aldık,400 civarı bir fiyattı. ıçine gömleği cacharelden beğendik,o da 115 liraydı,düz bir gömlek istemedim,damat sonuçta dümdüz beyaz gömlek olmazdı çünkü yelekli takım giymicek,çok sade olurdu,Gömlek pileli gibi işte,dikişli kendinden...damat&twin de de çok güzel takımlar vardı ama fiyatlar 800den başlıyor,gömlekler de 20 ve hiç indirim yoktu.bence de çok abartılı paralar vermeye gerek yok.dilerim gönlünüzdeki gidi bir takım bulursunuz arkadaşlar...(düğüne de 22 gün kaldı,heyecan başlıyo,söylemeden edemedim)

Kızlar bende dmatlıkları araştırıyorum ankaradakı arkadaşlar Forum Ankarada Sararın takım elbıse+gomlek+yelek+fular+kol dugmesı+ayakkabı+kemer 449 mılyondu hanı su yakası sıyah saten olan ben ordan almayı dusunuyorum

biz de nişanlıma sarardan almıştık, şal yaka smokin, saten kısmı çıkmıyor, papyon, gömlek, takım 500 lira tuttu ama iki gömlek aldık biz diğerini de cacharelden aldık, o da kol düğmesi ile birlikte 170lira tuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…