Damatlıkları nerden nekadara aldınız

merveer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
125
0
96
İstanbul
Arkadaşlar damatlıkları nerden nekadara aldınız yardım nolurr bulamıyoruz beymen vakko çok pahalıı

kigili da indirim var aralık ayı için mutlaka bakın ,

biz sarardan aldık ordada indirim varmış çok uygun fiyata geldi .

biz daha bugün aldık bu arada damatlığı söylemeyi unuttum :)
network fabrika kigilı sarar hepsine baktık heryerde çok güzel modeller var , ve şu anda heryer indirimde yılsonu olduğu için .
istanbuldaymışsınız , bakırköye bir çıkın
galleria , capacity gibi avm lerde her marka var ,
biz bakırköyden, sahile inen caddenin bir arka sokağında sarar var ordan aldık .

Biz de sarardan almıştık indirim vardı zemuszemus tüm takım ayakkabı,yelek,kol düğmesi filan da dahil 400-450 civarındaydı.

Süvari'den takım elbise-ata yaka gömlek-yelek-özel kravatı-ayakkabı-kemer-cüzdan 350 liraya almıştık ekim ayında. Cüzdan extra olmuştu bizde, tanıdık yerdi, indirmle yuvarlak hesap yapmıştık...

Chanel den almıştık bizde 2006 yılında.Gömleği,Fları içinde 400 lira tutmuştu,ayakkabı dahil değildi,kol düğmeleride.

2005 yılında Sarar'dan almıştık... Gömleği, yeleği, fuları içerisinde 550,00-TL idi...
Çok güzeldi... Özel kreasyonundan...

damatlığı Ramseyden almıştık 2006 yılında zannedersem 300 tl civarıydı indirimli vardı aldığımız sırada uyguna geldi.
yelek fular ve gömleği sarar dan beğendi eşim onları 150 ye aldık.
kol düğmeleri babamın hediyesi fiyatını bilmiyorum sormadım hiç ama çok şıktı.

cevahirdeki Ramseye uğra canım çok güzel ürünler vardı. Biz aldğımızda bir de indirim vardı .Biz çok beğendik eşim yakalarındaki satenleri ve düğmelerini değiştirdikten sonra giymeye devam etti .3 seneyi aşkın zamandır hiç bir yerine birşey olmadı.ılk günkü gibi çok kaliteliymiş gerçekten

sarardan aldık 600 tl ye 3 ay önce almıstık yaklasık olarak
şöyleki

ikinci el düşünürsen eşimin damatlığını satıyorum takım sarar marka , gömlek vakko ,sadece 1 defa evlenirken giydi dolapta tertemiz duruyor 100 tl ilgilenirsen özelden mesajlaşalım

Son düzenleme:
Geçen ay Damat'tan aldık,smokin+ayakkabı+ata yaka gömlek+papyon vs herşey 500 tl'ye maloldu.
ındirim vardı ayrıca outlet'ten aldık..
çok da şık,tavsiye ederim..

hımm İstanbulda şişlide kığıllı outlet mağazsı var
ilgilenirse açık tarf verebilirim özelden falan

damat beyimize bizde geçen hafta Sarar'dan aldık, ultra indirim vardıı, modeli şuan Sarar billboardlarında mankenin giydiğinin aynısı yakaları ve düğmeleri saten gibi... takım elbise + dar kesim (italyan stil mi ne öyle diyorlar) gömlek ikisi 380 Tl tuttu birde 8 taksit yaptılar:teytey: hediye olarak da çorap verdiler çok saolsunlaaarrr

konu geride kalmış bayaa
bu aralar alan yokmu?
nerelerde indirim var acaba

aynen konu biras geride kalmış ama yakın zamanda damatlık alan varmı 2 hafta içerisinde nişanlıma damatlık alıcam nerelerde indirim var ve ortalama fiyatlar nedir yardım edin kızlarr:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…