Prolaktin dostinex

snsksknsa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
37
3
1
21
Arkadaşlar hormon testi yaptırdım 54.5 çıktı şuanlık herhangi başka bi değerimde sıkıntı yok doktor dostinex yazdı pazartesi ve perşembe yarım yarım içtim ve doktor 18 mart yani bugün değerlendir dedi sizce bukadar kısa sürede prolaktin seviyesi düşer mi hamile kalırmıyım
Sizce nekadar sürede normale döner değerim bilenler yazabilirmi

Benimde baktı ama hiç bişe atlamayalım dedi o beyni baskılayan bir horman dedi bi yaptır dedi beyin ve sinir cerrahisi ona göre yönlendirsin dedi

Benimde baktı ama hiç bişe atlamayalım dedi o beyni baskılayan bir horman dedi bi yaptır dedi beyin ve sinir cerrahisi ona göre yönlendirsin dedi
Bizimki çok yüksek değil stres yapma dahada çok çıkar hayırlısı olsun iyi yapmışsın herşeyine baktır

Kullandığınız ilaç adet döngünüzü etkiledi mi benimki çok düzenlidir ama ona rağmen pcos göründü dedi sanki çünkü Amh 5.50
Daha yeni başladım ama doktorun dediği kadar prolaktin düzensizlik yapıyormuş birde ilaçlarla birlikte yemememiz gereken çok şey var onlarada dikkat et arastır

Zaten her şeyin başı stres ve sağlıklı beslenmek maalesef bunu bile bile her ay adet dönemi bekliyoruz stres oluyoruz bi şekilde . Yumurtalamadan sonra sürekli düşünülüyor acaba gebe miyim diye

Bildiğim kadarıyla hurma ceviz incir soda yeşillik şekerli tatlı olan herşey karbonhidrat olan herşey yani aslında hiç bişey yememe liyiz gibi duruyo dikkat ediyorum az karbonhidrat olanları yemeye çalısıyorum tatlıyı aburcuburu kestim bi çok şey yükseltiyo

Back
X