- 10 Eylül 2011
- 5.610
- 22.480
olayı genişletip ismim tahmini yapcam az sonraaaaa
valla da orada bir savcı tanıyorum.
İç Anadolulu mu?
yeminle bakmadım ya. sadece orada tanıdığım bir savcı var.Ben tahmın yapmayım amann çok hukukçu var tandgm..bende dayanmdm girdm baktm resım olsa tahmın yurutecektm..Resım yokmuş tarsus adlıyesnde nasıb
Benim eski erkek arkadaşlarımdan biri de ODTÜ Havacılık ve uzay mühendisliği mezunuydu. Gitti roket, uçak yapımı ile ilgili büyük bir şirkete girdi. Nasıl diyim sana 15.000 dolar ile işe başlamış, gittim saf gibi anneme söyledim. Kadın bayılacaktı neredeyse. Bana diyor ki, sevgilisi yoksa git tekrar konuşDemişti yani. Yooh artık abartma dedim verdiği cevap aman ne olacak sana aşıktı seni seviyordur hala o
Sonra çook bilindik bir siyasetçinin oğlu yaklaşmaya çalışmıştı terslemiştim. Annem yine ayıldı bayıldı ne yapıyorsun sen diyeDüşünüyorum annemi dinlemedim kendim ettim kendim buldum :)))
şimdi kimle evlisin. davulcuyla değil herhaldeBenim eski erkek arkadaşlarımdan biri de ODTÜ Havacılık ve uzay mühendisliği mezunuydu. Gitti roket, uçak yapımı ile ilgili büyük bir şirkete girdi. Nasıl diyim sana 15.000 dolar ile işe başlamış, gittim saf gibi anneme söyledim. Kadın bayılacaktı neredeyse. Bana diyor ki, sevgilisi yoksa git tekrar konuşDemişti yani. Yooh artık abartma dedim verdiği cevap aman ne olacak sana aşıktı seni seviyordur hala o
Sonra çook bilindik bir siyasetçinin oğlu yaklaşmaya çalışmıştı terslemiştim. Annem yine ayıldı bayıldı ne yapıyorsun sen diyeDüşünüyorum annemi dinlemedim kendim ettim kendim buldum :)))
Benim eski erkek arkadaşlarımdan biri de ODTÜ Havacılık ve uzay mühendisliği mezunuydu. Gitti roket, uçak yapımı ile ilgili büyük bir şirkete girdi. Nasıl diyim sana 15.000 dolar ile işe başlamış, gittim saf gibi anneme söyledim. Kadın bayılacaktı neredeyse. Bana diyor ki, sevgilisi yoksa git tekrar konuşDemişti yani. Yooh artık abartma dedim verdiği cevap aman ne olacak sana aşıktı seni seviyordur hala o
Konu sahibi kaç yaşında acaba? Mesleği nedir? Niye cevap vermiyor bizeeeaaa?
Can arkadaşlarım öncelikle Merhaba. Bu sitedeki yorumlarinizdan, açılmış olan konulardan çok faydalandim. Bu konu hakkinda banada o değerli düşüncelerinizi aktarirsaniz çok mutlu olurum. Evet konu şöyle:
Bizim apartmandaki komşumuz. Hanımefendi. Samimiyiz. Sakalasiriz falan. Bu beni beğenmiş. Yeğenine. Cocuk Tarsusta savci. Bana konuyu açtı.bende profiline falan baktim fena degil.Bende tamam gelsin bit görüşelim dedim kurbanda geliceklerdi ileri aldılar ramazan bayramında geldiler biz kafede görüştük. Onun yeğeni benim yengem eşliğinde ama dordumuz yengem ğil yanımdan kalkmadı sorunda yapmadık. Bende az heyecan vardı oturduk. Bişey oldu bi baktık biz çocukla 2 yabancı değilde sanki 2 samimi arkadaş gibi konuşuyoruz o bana şakalar yapıyo ben ona şakalar yapıyorum sadece ikimiziz başka kimseler yanımızda olmuş umrumda değil hatta onlarıda katıyoruz bide ikimizde orucluyuz sohbete öyleki sarmadan laf açıldı sohbet aynen şu şekilde
Çocuk tebessümle "Sen sarma satmayı bilirmisin"
Ben gülerek "evet biliyorum"
Ço. "Hımm bende sarma sarmayi bilmeyen biriyle evlenmicem"dedi gülerek. Bende"evet ama ben yapmam genelde annem yapar"dedim oda "niye sen yapmiyosun dedi. Bende zaten annem bulaşık falan beni sokmaz yıkıyor derim geri çevirir dedim oda gülerek öyle demekle olmaz girip yapicaksin dedi. Bende dedim sen giriyomusun dedim. Sustu ve gülüştuk
Birde sizin yuzunuzden yarim saat gec iftar yapicam dedi pardon biz derken dedim. Oda lafi cevirdi istanbul yuzunden dedi yine gülüştuk ve bunun gibi bi sürü 1 saat sonunda kalktık. Onlar amcalarina yani us katımiza beni beğenen aileye iftara gelceklermis onla ilgili bi sürü espri gülüş falan. Uzattım ama. Bu benim numaramı almadı bende zaten o akşam yolculuğa çıktım yeni geldim. 10 gün sonra gelicekmis. Sizden numaramı almadı acaba bu durum normalmi gerçi yengesine beni ve konuşmamı beğendiğini söylemiş ama yinede sizden yorum bekliyorum
Teker teker
Evde kalmak mesleğe bakmıyor artık
Benimle tanışmak isteyen 3 doktor 1 hakim oldu mesela ?!
Allah Allah diyorum başka bir şey demiyorum sana. Seni tanımıyorum. Profiline falan da girmedim. Sen bana pat diye yazdın seni konu sahibi sandım. Şimdi de bana oturmuş bilir kişi rolü kesiyorsun. Off ya sıkıldım bu didaktik tarzdan. Kime yazıyorsun sen önce onu bir anla.yoksa kib basıcam sana.
Ankara'da okudum, bir şekilde tanıştım. ODTÜlünün başlangıcı Milli kütüphanede gerçekleşti. Görmüş beğenmiş tanıştık. Diğeri ise cafede gördü beğenmiş, masamıza geldi, bana ilk söylediği şey babasının ismi ve beni gazeteciler takip ediyor olabilir lütfen telefon numaramı al, senle konuşmak isterlerse kesinlikle yaşananları açıklama olmuştu. İçimden 'deli mi dürttü bunu' demiştim hatta. Bir şekilde aynı yerlere takılınca (bilerek geliyormuş meğerse tesadüf değil) konuştuk, mesajlaştık. Detayları var da incesine girmeyeyim kim olduğu anlaşılır :)) Sonra istemiyorum senle görüşmek beğenmedim huyunu dedim kapandı gitti.Maşallah nerede yaşıyorsunuz siz ? Neresiyse biz de taşınalım oraya.O çevrede takılalım
Şaka bir yana hala bekarsınız sanırım.Allah hayırlısını versin :)
Boşanıyorum ya mesleği değil mutluluk olayına takıldım. Belki mutlu olurdum diye düşünüyorum. Gerçekten kaşındım bence.şimdi kimle evlisin. davulcuyla değil herhalde
Ya aklıma geliyor da, hatta şunu bile demişti gönül eğlendiriyordur sevgilisi varsa o seni unutamamıştır, çok aşıktı :))) Babam da bu kadın iyice delirdi diye kızmıştı. Anlamak güç, rezil olmamak elde değil.aynı benim annem.hatta benimki ileri gidip kzıımı size verecem sizden daha iyisinimi bulacak demiştide aylarca utancımdan insan içine çıkamamıştım.açıklamsı şuydu iyi bir kısmet olduğunda kız anneleri babaları kendi teklif etmesi gayet normal karşılanan hatta olması gereken bişeymiş demişti.
Ankara'da okudum, bir şekilde tanıştım. ODTÜlünün başlangıcı Milli kütüphanede gerçekleşti. Görmüş beğenmiş tanıştık. Diğeri ise cafede gördü beğenmiş, masamıza geldi, bana ilk söylediği şey babasının ismi ve beni gazeteciler takip ediyor olabilir lütfen telefon numaramı al, senle konuşmak isterlerse kesinlikle yaşananları açıklama olmuştu. İçimden 'deli mi dürttü bunu' demiştim hatta. Bir şekilde aynı yerlere takılınca (bilerek geliyormuş meğerse tesadüf değil) konuştuk, mesajlaştık. Detayları var da incesine girmeyeyim kim olduğu anlaşılır :)) Sonra istemiyorum senle görüşmek beğenmedim huyunu dedim kapandı gitti.
Evlendim ah diyorum sadece :)) Muhit olarak Çayyolu, Bilkent tarafları. Genç kızlara duyurulur:))
Evet didaktik yazım şiir türlerinden biridir. Ancak illa patatesi patates yemeğinden başka bir yerde kullanmayacaksınız diye bir şey var mı?? Kaldı ki dilimiz bu kadar esnekken kullandığım kelimenin yanlış yerde kullanıldığını öğreten üye -da ekini birleşik yazıyor. Türkçe konusunda başka bir yerde aşık atarız. Konuyu gasp etmek bize zarar verir bir tek. Ben gerekli açıklamayı yaptım, ilk mesajında ben konu sahibiymişim gibi yazmışsın. Ben de seni konu sahibi sandım bir önceki mesajda, takip konusunda iyi değilsen bir geçmişe bak. Yoksa saçma bir konuyu bu kadar uzatıp ban almak gibi bir isteğim yok. Senin varsa buyur platform senin.Şiir yazmadım ki didaktik olsun .... Gayet açıklayıcı bir anlatım bu .... Duyanda Reisi Cumhur sanır sahi kimsiniz ?! Site kurallarında pro üyeyeye bir şeyler açıklamak yasaktır diye bir madde vardıda ben mi görmedim.
(( Kime yazıyorsun sen önce onu bir anla.yoksa kib basıcam sana. )) Hay Allah:)
aynı benim annem.hatta benimki ileri gidip kzıımı size verecem sizden daha iyisinimi bulacak demiştide aylarca utancımdan insan içine çıkamamıştım.açıklamsı şuydu iyi bir kısmet olduğunda kız anneleri babaları kendi teklif etmesi gayet normal karşılanan hatta olması gereken bişeymiş demişti.
Ya aklıma geliyor da, hatta şunu bile demişti gönül eğlendiriyordur sevgilisi varsa o seni unutamamıştır, çok aşıktı :))) Babam da bu kadın iyice delirdi diye kızmıştı. Anlamak güç, rezil olmamak elde değil.