Damat ve gelin adayının tanistirilmasi

sizce nasıl gelişecek

• Ankete Katılan
    32
  • Anket Kapalı .
Ben tahmın yapmayım amann çok hukukçu var tandgm..bende dayanmdm girdm baktm resım olsa tahmın yurutecektm..Resım yokmuş tarsus adlıyesnde nasıb
yeminle bakmadım ya. sadece orada tanıdığım bir savcı var.
Ama zaten konu sahibinin muhatabı da savcı mı değil mi belli değil.
ortalıkta konu sahibi diye bana yazanlar da var tepem atacak az sonra.

Maşallah nerede yaşıyorsunuz siz ? Neresiyse biz de taşınalım oraya.O çevrede takılalım

Şaka bir yana hala bekarsınız sanırım.Allah hayırlısını versin :)

şimdi kimle evlisin. davulcuyla değil herhalde

yaniiiiii şimdi ne bilim bana çok samimi gibi gelmedi ayrıca telefon numarası ilk dk alınırdı açık oknuşmak gerekirse çok içe sinici bi durum değil

aynı benim annem.hatta benimki ileri gidip kzıımı size verecem sizden daha iyisinimi bulacak demiştide aylarca utancımdan insan içine çıkamamıştım.açıklamsı şuydu iyi bir kısmet olduğunda kız anneleri babaları kendi teklif etmesi gayet normal karşılanan hatta olması gereken bişeymiş demişti.

onun yeğeni senin yengen falan derken yanınızda birileri olunca telefon numaranı istememiş olabilir. bir de görücü usulü olunca hemen tel istenmiyor zannımca (ailemden görücü usulü evlenenler oldu hepsi 2. görüşmede numara aldı) biraz zaman geçsin telefon numaranı ister bence konuşmalarınız gayet güzel geçmiş

Evde kalmak mesleğe bakmıyor artık

Benimle tanışmak isteyen 3 doktor 1 hakim oldu mesela ?!

katılıyorum.. benim aynı o şekilde ama hala bekarım kader kısmet diyorum
1 kaymakam, 1 inşaah mühendisi + memurlar..
doktorum olmadı

alıntılamayın editleyeceğim

Şiir yazmadım ki didaktik olsun .... Gayet açıklayıcı bir anlatım bu .... Duyanda Reisi Cumhur sanır sahi kimsiniz ?! Site kurallarında pro üyeyeye bir şeyler açıklamak yasaktır diye bir madde vardıda ben mi görmedim.
(( Kime yazıyorsun sen önce onu bir anla.yoksa kib basıcam sana. )) Hay Allah:)

Maşallah nerede yaşıyorsunuz siz ? Neresiyse biz de taşınalım oraya.O çevrede takılalım

Şaka bir yana hala bekarsınız sanırım.Allah hayırlısını versin :)
Ankara'da okudum, bir şekilde tanıştım. ODTÜlünün başlangıcı Milli kütüphanede gerçekleşti. Görmüş beğenmiş tanıştık. Diğeri ise cafede gördü beğenmiş, masamıza geldi, bana ilk söylediği şey babasının ismi ve beni gazeteciler takip ediyor olabilir lütfen telefon numaramı al, senle konuşmak isterlerse kesinlikle yaşananları açıklama olmuştu. İçimden 'deli mi dürttü bunu' demiştim hatta. Bir şekilde aynı yerlere takılınca (bilerek geliyormuş meğerse tesadüf değil) konuştuk, mesajlaştık. Detayları var da incesine girmeyeyim kim olduğu anlaşılır :)) Sonra istemiyorum senle görüşmek beğenmedim huyunu dedim kapandı gitti.
Evlendim ah diyorum sadece :)) Muhit olarak Çayyolu, Bilkent tarafları. Genç kızlara duyurulur:))

Ya aklıma geliyor da, hatta şunu bile demişti gönül eğlendiriyordur sevgilisi varsa o seni unutamamıştır, çok aşıktı :))) Babam da bu kadın iyice delirdi diye kızmıştı. Anlamak güç, rezil olmamak elde değil.

Ankara'da yaşıyorsanız siyasetçi çocuğuna denk gelmeniz muhtemel tabi :) Ben İstanbul'da yaşıyorum.Kaçırdım gene gül gibi kısmetleri Neyse Allah'tan yaşım daha genç

Evet didaktik yazım şiir türlerinden biridir. Ancak illa patatesi patates yemeğinden başka bir yerde kullanmayacaksınız diye bir şey var mı?? Kaldı ki dilimiz bu kadar esnekken kullandığım kelimenin yanlış yerde kullanıldığını öğreten üye -da ekini birleşik yazıyor. Türkçe konusunda başka bir yerde aşık atarız. Konuyu gasp etmek bize zarar verir bir tek. Ben gerekli açıklamayı yaptım, ilk mesajında ben konu sahibiymişim gibi yazmışsın. Ben de seni konu sahibi sandım bir önceki mesajda, takip konusunda iyi değilsen bir geçmişe bak. Yoksa saçma bir konuyu bu kadar uzatıp ban almak gibi bir isteğim yok. Senin varsa buyur platform senin.

Sesli güldüm bu ne çakal bir anne

allahım sanki benim annem.:))) git konuş ben bi hata yaptım şimdi anlıyorum seni falan demişliğide vardır benimkinin.o senden başkasını sevmez sen olmayınca başkasına gitti çocuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…