Damat ve gelin adayının tanistirilmasi

sizce nasıl gelişecek

• Ankete Katılan
    32
  • Anket Kapalı .
Konu sahibesine neden bu kadar yüklenilmiş anlamadım. Adam ev kızı arıyorsa arıyor, bizim hoşumuza gitmez ama alıcı kitlenin hoşuna gider. Konu sahibesi de ev kızıysa mesela uyumlu bir eşleşme olmuş.

allahım sanki benim annem.:))) git konuş ben bi hata yaptım şimdi anlıyorum seni falan demişliğide vardır benimkinin.o senden başkasını sevmez sen olmayınca başkasına gitti çocuk...
ahaha aynı ya aynı. Gelsinler istesinler seni boşver aşkı, sevgiyi kaçmaz bu fırsat aptal kızım diye başımın etini yedi. Aradın mı, ara ara ara diye sürekli baskı kurdu. Aramıyorsan bari mesaj at hal hatır sor, döner o sana diyor bir de akıl veriyordu Bir de diyor ki tam ailemize layık bir aile, sanki İngiliz kraliyet ailesine mensubuz :))

Konu sahibesine neden bu kadar yüklenilmiş anlamadım. Adam ev kızı arıyorsa arıyor, bizim hoşumuza gitmez ama alıcı kitlenin hoşuna gider. Konu sahibesi de ev kızıysa mesela uyumlu bir eşleşme olmuş.
bu da bir görüş ancak şimdi genele oranlarsak her kesim 2 maaş istiyor.
Bu sosyo ekonomik durumuna göre nedenleri değişebilir. Mesela birisi eşinin evde oturmasından gocunur sosyal ortamlardan dolayı.
Birisi daha rahat yaşamak ister.
Şimdi oğluna kız bakan analar bile nelere takık. Öncede üniversite kelimesini bilmeyen kadınlar KPSS uzmanı oldular.

arkadaşlar bana bakıyor deli gibi ne gülüyor diye yaa.benimkide der ailemize layık damatlar ve layık aileler getirin derdi.şimdilerdede eşe dosta benim dünürler bizim aileye layık değil ama ne yaparsın evlat hatırı diyor.haksızda değil hani şimdi anlıyorum onu

bu iş olmamış sankiii. hoşlansaydı telefonunu alır yada mutlaka sana ulaşırdı.

Haklısın ama ne yapayım bir anımı anlatayım mühendis ile neden istemediğimi anlarsın. Arabada gidiyoruz, ben baya beyazım, güneş vuruyordu dedim ki of kızardım şuna bak, her şeye cevabı olan ukala insanın cevabı 'hayır kızaramazsın, arabanın camı süzgeç görevini görüyor bilmem ne de bilmem ne, senin cildini kızartmasının imkanı yok, şöyle böyle.' Ay dedim bir şeyi de bilme be adam. Bir konuda da fikrin olmasın. Ne yapayım her şeyi biliyorsam benim suçum mu dedi. Ben bunu çekemem, kazara evlenirsem deli eder beni diye soğumuştum ne yapayım. Benim okuduğum okulda benden fazla fikri vardı. Hayır yanlış biliyorsun diyordu. Bu alana ömrünü adamış profesörden daha mı iyi biliyorsun dediğimde, bilgi sahibi olmak yetmez muhakeme gücü de gerek demişti. Gel de sev bu çok bilmişi Diğer aday olabilirdi mühendis için pişman değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…