:) ufak bir dedektiflik ruhu var demekki sizde de geri dönüp profile girip açtığım konuları okuduğunuza göre... Desteksiz sallamamayayım dediniz sanırım. Her türlü düşünceye, eleştiriye açığım ancak hangi konudan böyle bir yargıya vardığınızı bilemedim. Pisikoloji eğitimi almış olmanız gerek bir tek konudan böyle bir sonuca vardığınıza göre. Tabi ben girip konularınıza bakamayacağım için sizin hakkınızda net bir yargıda bulunamam. Uzmanlık alanım da değil... Ama bu sayfaya yazdıklarınız doğrultusunda biraz şekillenen bi öngörüm var tabi:))
Ama size bir iyilik yapmak isterim; Adliye personeli Kpss,yazılı sınav,mülakat olmak üzere 3 aşamadan geçerler ve öyle mesleğe kabul ederler. Yüzde 70 i lisans mezunudur. Büyük bir kısmı yüksek lisans yapar. Hatta içlerinde şuan hukuk eğitimi almaya devam edenlerde vardır. Yani sarma muhabbeti yapacak kadar basit bir hayat görüşleri yok. Bu tarz görüşleri meslek erbablarına indirmek hoş değil... Bu ülkede '' sizi çok seviyorum bakanım driyen vatandaşa takla at bi bakalım ne kadar seviyorsun diyen devlet adamları bile görüldü . Belli bi kitleyi hedef alarak yorum yaparsanız tepki alırsınız. Çıktığınız anlatmamış tabi size bunları da
)