Hakim savcı gibi meslektekilerzaten genelde görücü usul evlenirler. Memleketlerine giderler nişanlı dönerler..Sanırım birileriyle görüşmek ,flörtleşmek mesleklerine uygun değil.Savcı bile kimseyi bulamamış görücü usulüyle mi evleniyor, vay arkadaş. Bence yengeyi kırmamak için görüşmüş.
Savcı olduğu için o mesleğin bir ağırlığı vardır ayriyeten gorucu usulü değil arkadaş tanıştırmasi gibi bişey gibi dusunSavcı bile kimseyi bulamamış görücü usulüyle mi evleniyor, vay arkadaş. Bence yengeyi kırmamak için görüşmüş.
Iyide sarma sariyon mu dedi ,evet dedim gulustuk ..
Onu dedi ,ben bunu dedim gülüştük
Gulustun diye nasil bundan anlam cikaralim ki yani ?
Muhabbette ici boş bir muhabbet yani anlasttigin kadari ,ordan tutsak bisey cikmaz
Bekleyin siz bence hayirlisi
EklemediÖncelikle damat ve gelin sıfatları için çok erken.
Sarma muhabbetini anlamadım.
İlk görüşmede numara istemek belki tuhaf gelmiştir.
Sosyal medyadan da eklemedi mi?
Savcı bile kimseyi bulamamış görücü usulüyle mi evleniyor, vay arkadaş. Bence yengeyi kırmamak için görüşmüş.
Arkada
Arkadaşım bazıları kasiliyo ne yapcagini bilemiyo o anlamda yani
Yani o zaman üzgünüm galiba hoşlanmadı.Hayi
Eklemedi
Tatlım hevesli falan değilim sen bayagi cool sun galibaIyide ha kasilmissin ha guluşmussun bundan ayy cok iyi cift olcaksiniz sonucunu kimse cikaramaz :)) bazisi utangac olur bazisi sicak kanli bu o kisiyi iyi veya kotu yapmaz sonucta ilk gorusme
ayrica arkadas tanistirmasi gibi bisey olsa yaninizda bekcilerle bulusmazdiniz ilk bulusmada hemde ,cafede kimse kimseyi yemiyor ya neyse burasi beni ilgilendirmez baya heveslisinizo cok belli ortada bisey yok gelin damat adayi olmussunuz :zdama beklemekten baska bisey goremiyorum ben henuz
He
Tatlım hevesli falan değilim sen bayagi cool sun galiba