Damat ve gelin adayının tanistirilmasi

sizce nasıl gelişecek

• Ankete Katılan
    32
  • Anket Kapalı .
görüşme sonunda tekrar görüşcekmiyiz demedimi? eğer demediyse demekki çok fazla etkilenmedi, yoksa kesinlikle tekrar irtibatta olmak isterdi....Yenge ve yeğende ne diye yanınızda kalmış insan biz bir hava alalım gelelim sizde konuşun derdi. Ya iki ailede bu işlerde acemi yada damat adayının düşünceleri olumlu olmadığı için bu şekilde seyretmiş olay

Sarma muhabbeti normal konu komsuyla da edilecek bir muhabbet zaten
Bence biraz daha beklemen lazim ne oldugunu anlaman icin daha hemen belli olmaz
Bu arada tavsiyem biri ile gorusur gorusmez hemen ciddiye alma hemen kendi kendini umutlandirma kiz milleti olarak bu konularda fazla aceleciyiz emin ol o seni bu kadar dusunmuyordur bile

bence siz hiç ılımlı tepki vermeyin. olumluda olsa karşı taraf adım atana kadar eh meh deyin derim. öbür türlü karşı taraf adım atmazsa ağırınıza gider gibime geldi. bekleyin bakalım nolacak geri dönüş..

ben olsam ben de aracıdan değil de vermek istiyor mu diye kişinin kendisinden isterdim

ayrıca sarma muhabbetin de de inceden gönderme yapmış... nasıl biri istediğini yani hamarat mısın diye sormak istemiş
adamı iyice tanımadan oldu bittiye getirmeyin...
egolu kadın kadınlığını bilecek tarzı düşünceye sahip birisi çıkmasın ileri de zorlanırsın

Siz çok beğendiniz galiba. Başlığınız şimdiden gelin güvey olmuş. Anketler falan. Daha siz bile birbirinizi tanımadınız biz "çok güzel bir çift olacağınızı" nereden bilelim. İlk buluşma heyecanı mı bilemem ama koskoca savcının sohbeti çok renksiz geldi. Her şey gönlünüze göre olsun ama şimdiden komşunuza bu kadar hazır olduğunuzu belli etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…