Damat ve gelin adayının tanistirilmasi

sizce nasıl gelişecek

• Ankete Katılan
    32
  • Anket Kapalı .
kaç yaşında bu savcı?
konu sahibi sen kaç yaşındasın?
seni kandırmış olmasınlar? savcı olması için ciddi sınavlardan geçmesi hukuk gibi zor bir bölümü bitirip hakimlik savcılık sınavlarına girmesi, sonrasında Adalet Akademisi'nde baya bir dirsek çürütmesi lazım. Bunlar dile kolay ama zor şeyler. Seninle cafe köşelerinde başkalarının nezaretinde sarma muhabbeti yapacak savcı olamaz diye düşünüyorum. Adliyede falan çalışıyor olmasın?

arada büyükler olduğu için ilk görüşmede numara alıp edepsizlik etmek istememiştir. ikincide yalnız olun. yine almazsa havada bulut sen bu işi unut

çeşitli şakalar komiklikler cidden beyin ölümlü olmuş muhabbet : )

bence savcı olduğu için varım diyorsunuz

bence ukela bi savcı bolca alay etmiş sizinle sarma sarmayı bilmek ne yaa bilmese ne dicek aa aradığım kriterlere uymadı oldu kib.evlendirme proğramlarında bile daha mantıklı şeyler soruyolar birbirlerine.ayrıca iftarı geç açacam sizin yüzünüzden ne yaa bide espiri olarak anlama bence resmen alay etmiş lafı çevirmiş hödük savcı.savcı olduğuna eminmisin yahu

Neden adliyede çalışanlar boş muhabbet mi yapıyorlar kaç tane adliye çalışanı tanıdınız....

aslında bahsettiğiniz konuşmalar, iki sıradan insan arasında geçecek muhabbet tarzında olmasına rağmen sizin çok mühim bir konuşmaymış gibi anlatmanız sizin savcıdan ne kadar etkilendiğinizi gösteriyor

ancak savcının da sizden etkilendiğini göstermesi için numaranızı istemesi şarttı bence.
sizden olmasa da aracıdan hemen o akşam istemeliydi. bu işler ertelemeyle olmaz.
sizden hoşlanmamış olabilir, ya da sizi ve konuşmanızı beğenmiş olsa da aklında soru işaretleri vardır.

Savcı olmanın günümüz şartlarında zor olduğunu bilmek için hukuk öğrencisi olmaya gerek yok.Bu savcının yaşı ya çok büyük ya savcı olma yolunda/olmak istiyor ama kendini direkt savcı olarak tanıttı ya da ortada bir yanlış anlama ya da sizi kandırma var ama komşunuzun da akrabasıymış..İnsan sürekli yüz yüze olacağı birini de kandırmaz heralde ama bu devirde herkesden her şey beklenir..

Fakat bir kere görüştüğünüz bir insandan tabi ki de hoşlanabilirsiniz ama gelin / damat karşılaştırılması diye başlık atmanız beni çok düşündürdü...Umarım bir kere gördüğünüz tipi için ya da adından etkilendiğiniz mesleği için tüm geleceğinizi etkileyecek bir olaya balıklama atlamazsınız.

Ayrıca bir daha görüşmek isterse yalnız görüşmeyi tercih edin derim.

Hakkınızda hayırlısı olsun

valla ben eğitim durumu ne olursa olsun şu devirde kimsenin böyle koloni şeklinde bir tanışma yapacağını sanmıyorum

Neden adliyede çalışanlar boş muhabbet mi yapıyorlar kaç tane adliye çalışanı tanıdınız....
Aslında detaylıca yazdım.. Savcı olabilmesi için geçmesi gereken zorlu sınavları.. Savcı arkadaşına sor bakalım akademide ne kadar kalmış, aklına sarma nasıl geliyormuş bu kadar entellektüel konu varken, en azından birbirinizin ne iş yaptığını, ortamlarınızı konuşmak varken. Onu da geçtim savcı olmuş bir adam ilk görüşmede pat diye kesin olacak tarzında saçmalamaz. Şaka veya gerçek böyle bir patavatsızlık yapmaz. Bu insanlar akademide bile otopsilere girip kesilen kafa taslarını görüyorlar. Çok merak ettiysen söyleyeyim. Evlenmeden önce ben de bir savcıyla çıktım. Ha o zaman adaydı benimki hemen küt diye savcılıktan mezun olmuyor insanlar. Oradan baya detaylı biliyorum mesleği ve getirilerini.sormak istediklerin varsa meslek hakkında yardımcı olabilirim.
en basitinden nerede savcı ise ben açıp sorardım emin olmak için.
Adam kendi çevresinden bir kız bulamıyor da dünya yol tepip geliyor görücü usulu..

Evde kalmak mesleğe bakmıyor artık

Benimle tanışmak isteyen 3 doktor 1 hakim oldu mesela ?!

hıımm bak seninki daha ciks oluyor '' beni ne doktorlar hakimler istedi''

beni ne doktorlar mühendisler istedi intermediate ise seninki upper intermediate

eğer büyükelçi olsaydı advance oluyor hatta master degree : D

Es degilde is yerine aşçı ariyor sanirim.
Ilk gorusmede yalnız kalmanız gerekiyordu.
Ondan daha büyük sıkıntı ise ilk görüşmede ici bos, elle tutulamayacak muhabbetiniz.
Siz evlilik niyetiyle gorusen iki insansınız, cok daha önemli mevzular var sarmadan borekten once,emin olun.
Tamam sakalasmak vs guzelde sıralama yanlış. Ortalama bi 4 5 gorusmeden sonra bu muhabbetler baslamaliydi.
Hoslandi mı hoslanmadi mi bilmiyorum.
Bizde esimle benzer sekilde tanistirildik.
Ilk basta yasimizdan egitimimizden beklentilerimizden vs bahsettik..yaklasik 3 saat sürdü bu.baktık ortak yonlerimiz cok esim ayrılmadan numaramı istedi bende verdim ve hemen aksamina mesaj arama oldu sonrası klasik sevgili durumları
Numaranı almaması garip geldi.
Kararsız kalmış olabilir.umut vermemek icin bi kac kez daha görüşüp duruma göre hareket edecekte olabilir.
Hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…