- 1 Kasım 2019
- 2.699
- 5.024
-
- Konu Sahibi Bortecineee
Yanlış anlamadaşurası komik ve tuhaf geldi
Erkekler yalnız bırakmaya, ilgisizliğe gelmez demek istedim. Tabi karaktersizse bşr insan her şeyi yapar.Sorunun cevabı değil bu açıklama. O devirle bu devrin ne farkı var?
Evet sayıyorum. Onların sağlığı için sayıyorum. İkiside obez. Annem de kaynanamda. Ve ikisine de defalarca söylediğimiz halde aynı şeyleri yapmaya devam ediyorlar. Hee kayınvalidemi gömüyorum biraz çünkü o da bize karşı öyle, yok g.tün büyümüş, yok arkan tekne gibi olmuş, çok şeker atıyorsun, tuzlu yiyorsun, çok yiyorsun, şöyle yiyorsun böyle yiyorsun vs. yani ağzına geleni düşünmeden söyleyen biri. Benim demek istediğim ise oram buram ağrıyor deyip yemesine içmesine dikkat etmemesi, sonra da iyileşemedim bu doktor iyş gelmedi başka doktora gideyim diyorlar, ama doktorları dinlemedikleri için bu haldeler. Anneme de çok söylüyorum, iki kişisiniz 5 kişilşk yemek yapıp yiyorsun sofrada kalmasın diye herşeyi silip süpürüyorsun diye kızıyorum da.Yanlış anlamayın konunuzda haklı olabilirsiniz ama devamlı kv gömmeniz gerekiyormu?
3 tabak çorba yemiş, isterse de 5 yer. Bunları yazınca noluyor? Evinize gelen herkesin lokmasını sayıyormusunuz? Annenizinde sayıyormusunuz örneğin, onunda dizleri ağırdığını yazmışsınız.
Bilemedim ama bana çok normal gelmediniz
Eee haklı hamilesiniz tuza, şekere dikkat etmelisiniz. Dr unuz eminim söylemiştir. Neden dr. tavsiyelerine uymuyorsunuz?Evet sayıyorum. Onların sağlığı için sayıyorum. İkiside obez. Annem de kaynanamda. Ve ikisine de defalarca söylediğimiz halde aynı şeyleri yapmaya devam ediyorlar. Hee kayınvalidemi gömüyorum biraz çünkü o da bize karşı öyle, yok g.tün büyümüş, yok arkan tekne gibi olmuş, çok şeker atıyorsun, tuzlu yiyorsun, çok yiyorsun, şöyle yiyorsun böyle yiyorsun vs. yani ağzına geleni düşünmeden söyleyen biri. Benim demek istediğim ise oram buram ağrıyor deyip yemesine içmesine dikkat etmemesi, sonra da iyileşemedim bu doktor iyş gelmedi başka doktora gideyim diyorlar, ama doktorları dinlemedikleri için bu haldeler. Anneme de çok söylüyorum, iki kişisiniz 5 kişilşk yemek yapıp yiyorsun sofrada kalmasın diye herşeyi silip süpürüyorsun diye kızıyorum da.
Kocasına güvenmiyor, sorunun cevabı belli.Sorunun cevabı değil bu açıklama. O devirle bu devrin ne farkı var?
Hayır, zaten dikkat ediyorum. Ben gayet yediğim yemeğin porsiyonuna, tuzuna şekerine dikkat ediyorum. Ama kv nişanlıyken de evliyken de yediğimize içtiğimize karışırdı. Hamileyken de az yiyorsun. Şunu ye bunu ye karnın küçük vs diye karışırdı. Ben doktorum ne dediyse tavsiyelerine uydum uyuyorum da.Eee haklı hamilesiniz tuza, şekere dikkat etmelisiniz. Dr unuz eminim söylemiştir. Neden dr. tavsiyelerine uymuyorsunuz?
Ayrıca çok şükür doktorumun tavsiyelerine uyduğum içinde çok kg almadım, tansiyonum da şekerim de yok, bebeğim de gayet iyi.Eee haklı hamilesiniz tuza, şekere dikkat etmelisiniz. Dr unuz eminim söylemiştir. Neden dr. tavsiyelerine uymuyorsunuz?
Kocama güveniyorum, sadece bazı konularda takıntılı ve hassasım ve bana göre eşten 1 hafta da olsa ayrı kalmak uzun bir süre.Kocasına güvenmiyor, sorunun cevabı belli.
AnliyorumKocama güveniyorum, sadece bazı konularda takıntılı ve hassasım ve bana göre eşten 1 hafta da olsa ayrı kalmak uzun bir süre.
Bunu bile bile, böyle bir ihtimalle nasıl yaşıyorsunuz? Eşinizin sadakatini ancak gözünüzün önünden ayırmayarak sağlayabileceğinizi düşünüyorsunuz, farkında mısınız? Siz bir süre uzağa gitseniz her b.ku yiyecek bir adamdan çocuk yapmakla baştan hata yapmışsınız öyleyse.Erkekler yalnız bırakmaya, ilgisizliğe gelmez demek istedim. Tabi karaktersizse bşr insan her şeyi yapar.
Ya eşime güveniyorum ben sıkıntı orada değil. Sadeve biraz hassas ve bazı konularda takıntılıyım. Çevremde ve eşimden önce yaşadığım bazı şeylerden dolayı böyle düşünüyorum, eşimle alakalı değil.Bunu bile bile, böyle bir ihtimalle nasıl yaşıyorsunuz? Eşinizin sadakatini ancak gözünüzün önünden ayırmayarak sağlayabileceğinizi düşünüyorsunuz, farkında mısınız? Siz bir süre uzağa gitseniz her b.ku yiyecek bir adamdan çocuk yapmakla baştan hata yapmışsınız öyleyse.
Konuya gelince, neden İphone ya, neden Samsung değil mesela?
Bebege bakmak neden kolay olmasinmis anlamiyorum bu kv leri herseyi kendiler biliyorlar en iyisini en dogrusunu cocuk yetistrrkende buyutrkende ne kadar uzak o kadar iyi :)Öyle yapacağım. Eşim çok şükür bugün annesine doğumda annemşn bana bakacağını görmeye gelecekse gelebileceğini, ama bakmak için gelmesine gerek olmadığını söyledi.Kayınvalidemde birşey diyemedi kabul etti mecburen, iyi idare edersin o zaman kızım sen bebeğe bakmak kolay değil ama siz bilirsiniz dedi.
Bebege bakmak neden kolay olmasinmis anlamiyorum bu kv leri herseyi kendiler biliyorlar en iyisini en dogrusunu cocuk yetistrrkende buyutrkende ne kadar uzak o kadar iyi :)
Dogduguyla bitse keske oglum yasinda her aradiginda sorar kv sana iyi davraniyorlarmi seni uzuyorlarmi die cocuk esimle bana dusman gibi davraniyorAynen. Sanki kendileri doğururken yanlarında birilerş vardı, doğururken hiçbir şey bilmiyorlardı
Oncekindede dedigm gbi ne kadar uzaaak o kadaar iyiiDogduguyla bitse keske oglum yasinda her aradiginda sorar kv sana iyi davraniyorlarmi seni uzuyorlarmi die cocuk esimle bana dusman gibi davraniyor
Kv de her gün aramamızı bekliyor birde geldiğinde çocukların kulağında bağıra bağıra konuşuyor onları bağıra bağıra seviyor.Dogduguyla bitse keske oglum yasinda her aradiginda sorar kv sana iyi davraniyorlarmi seni uzuyorlarmi die cocuk esimle bana dusman gibi davraniyor
Allahtan yılın çoğu zamanı köyde, burda olsa sürekli onlarda durmamızı ister rahat bırakmazdı.Oncekindede dedigm gbi ne kadar uzaaak o kadaar iyii
Umarım yanlış düşünüyorumdur ama nedense geçen ki konu hakkında haksız olduğunu söylemelerimiz üzerine kurgu mu yapılıyor diye düşünüyorum. Yani ne ara kv şehir dışından geldide bu istekleri sıraladı çözemedimAnliyorum
Sorunları vardır. Lisede cebinde paket olduğu halde bana bir dal sigara versene diyen otlatçılar geldi aklıma nedense :)) Uzak durup takmamak gerek mesafe iyidir..İnsanlarda bir yarıştır gidiyor, şunun şu kadar evi varmış bunun bu kadar evi varmış, bizim de olsun hesabı. Kayınpederim bulunduğumuz ile gelmek bile istemiyor, köyde benim rahatım iyi diyor, rahatın iyiyse ne yapacaksın o evi. Ne diye ihtiyacın yokken insanları borca sokmaya çalışıyorsun anlamıyorum. 58 yaşında.