Daha önceki konumu biliyorsunuz, gelişmelerden bahsedeceğim. İçimi dökmek istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşim de ne diye söylediklerinş takıyorsun, ne diye benim yanımda öyle tepki veriyorsun, diye annesi yokken benim başımın etini yiyecek.

İşte olayın patladığı yer bu.
Eşine diyeceksin ki:
Ben hassas bir insanım söyledikleri canımı sıkıyor, takma demekle olmuyor.
Benim tepki vermemi istemediğin gibi annenden böyle davranmamasını iste.
Annenin sorun çıkartması sorun değil benim kendimi savunmam mı sorun?
Sence annen gülüp eğlenip istediğini söylerken benden susmamı istemen, fedakarlık beklemen senin hakkın mı?
Bana konuştuğun kadar annenle konuşsan bugün seninle bunu tartışmıyor olacaktık.
Annenle ilgi problemi çöz. Bana kendimi savunmak zorunda bırakacak olaylar yaşatmayın.

Zaten bundan bir ders çıkartmıyorsa değişmiyorsa zaten eşinden adam olmaz.

Son düzenleme:
Siz bu stresle nasıl doguracaksiniz ben onu merak ediyorum...biraz bosverin. Hamilelik son dakikaya dogana kadar riskli bir surec. Siz sürekli stres hormonu pompaliyorsunuz su an bebege. Sizce deger mi?

Allah yardimcin olsun.

o benim kızım olacak muhabbetinde güzelce oturtmuşsunuz zaten :)
gerisinde uygulama kalmış kızınızın odasına sakın başka yatak almayın
doğumunuzda da annem geldi aane sağol diyin geçin
Allah tan eşiniz hassas değil takmıyor öyle vah anam vah babam yapayım edeyim demiyor

Eşim gelirse şişme yatakta yatar dedi annesi yokken ayrı yatak alamam dedi. Eşim takmıyor gibi ama içine atıyor hep. Umursamaz davranıyor, ben onun gibi yapamıyorum niyeyse takıyorum. Eşimde takıntılı ama benim takıntım daha farklı galiba.

Biliyor çok söyledim. Şuan biraz daha rahatım, düşünmüyorum özellikle geceleri bana geliyorlar böyle. Aşırı duygusallaşıp hassaslaşıyorum.

Kocanız olmaz demiş siz olmaz demişsiniz bu çok güzel. Burda anne baba lafina ağzını acamayan kocalar var. Siz istemedikten sonra ellerini ceplerine zorla aticak ya da sizi kendi evlerine kilitliycek değiller. Bebeğinizi bir parça onemsiyosaniz milletin laflarını dert etmeyi birakin

Sormadık instagram facebook dolaşıp duruyor. Memleketten ev almak istiyorlar, ben oturamayacağım veya bana gelir sağlamayacak evi nşye alayım, birde baktıklsrı evler çok çok eski evler. Ev alacağım bana her ay 1000 lira göndersinler ne demek ya sinirden gülüyorum.

Orada haklısınız da yani bir nebze çocuklar yardımcı olsun isteği der vermesem de mantıklı bulurum

Yani görüntülü arayalım torunları görelim diye telefon istese yine olur da iPhone deyince dellenirim

Yanlış anlaşılmasın 73 yaşındaki babamın akıllı telefonu var eskiyince model filan da yükseltiyor ama kendi parası ile yani yaşlı o ne yapacakmış telefondan öte ille de iPhone istemesi, onu da sağdan soldan istemesine tepkim

Çocuklardan ne koparırsak kardır diye düşünen ailesi var eşinin. Onun adına üzüldüm. Sende sinir olmakla haklısın... Ben olsam susmazdım laflarımdan sonra evime bile gelmeye korkardı.. Çocuğa yatak alayım demiyor da yok çocugun yanına yatacakmış ta yatak alın bana diyor.. Bide kocası köy hayatı yaşayacaksa ne dileniyor etraftan. Kaç yaşında adam ya walla benmde sinirlerim bozuldu şmdi..

Görüntülü arama yapmıyor ki tek kullandığı whatsapp, Facebook, instagram. Genelde instagram ile Facebookta takılıyor. İphone telefonları sahibinden başkası açamıyor diyormuş

Hemen hemen her KV bu çocuk benim muhabbeti yapar.benimkide yapardı bende gıcık olurdum.ama ne zaman doğum yaklaştı KV ortadan kayboldu. İşimiz olsa iki dakka tut desek merabayı bile keserdi. Oderece yani. Hiç kafanıza takmayın. Eşiniz de kardeşi de gerekli cevapları veriyormuş siz girmeyin hiç laf dalaşına. Ayağınız uzatın dinlenin ağzjnızın tadını bozmayın hiç

Öyle yapacağım. Eşim çok şükür bugün annesine doğumda annemşn bana bakacağını görmeye gelecekse gelebileceğini, ama bakmak için gelmesine gerek olmadığını söyledi. Kayınvalidemde birşey diyemedi kabul etti mecburen, iyi idare edersin o zaman kızım sen bebeğe bakmak kolay değil ama siz bilirsiniz dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…