Daha önceki konumu biliyorsunuz, gelişmelerden bahsedeceğim. İçimi dökmek istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başlığa istinaden yazıyorum; daha önceki konunuzu bilmiyorum

Ben dayanamayıp "paket mi yapalım, burada mı yersin" derdim

Ne demekmiş "biz öyle aile değiliz". Ne oluyor ki insan kendi annesinin evinde kalınca.
Birde benim kızım o benim kızım olacak o siz kendinize başka çocuk yapın diyor.

Bu nedense erkek annelerinde sabit gelen bir özellik. Kendi çevremde de duydum, burada da defalarca okudum. "Sen kendi doğurduğunu kayınvalidene mi verdin" derdim ben.

Kendisi köyde anasının evinden çıkmaz burda böyle konuşur.

Bazen annemin evinde kalıyorum. Eşim akşam işe gittiği zamanlar beni bazen anneme bırakıyor. Pandemiden dolayı yasak olduğu için işten sabah geldiğinde beni annemlerden alıyor, kimseye de annemlerde kaldığım için hesap verecek değilim.

Ben size ilk konunuzda hak verdim ama kaynana kişisini fazla mı büyütüyorsunuz acaba? Çok ve boş konuşan bir kadın bence. Konuşmaya değecek biri değil. Onun bütün isteklerini belli ki yapmayacaksınız. Çok kötü niyetli değil, sadece patavatsız ve cahil bir insan bence.

İnsanlarda bir yarıştır gidiyor, şunun şu kadar evi varmış bunun bu kadar evi varmış, bizim de olsun hesabı. Kayınpederim bulunduğumuz ile gelmek bile istemiyor, köyde benim rahatım iyi diyor, rahatın iyiyse ne yapacaksın o evi. Ne diye ihtiyacın yokken insanları borca sokmaya çalışıyorsun anlamıyorum. 58 yaşında.

Kv bugün doğumdan konuyu açtı, annem gelmişti kahvaltıya hemde kvyi görmeye, anneme kv dediki "kırkı çıkana kadar bi sen bi ben bakarız, yalnız bırakmak yok" filan. Annemde kvye "oo öyle şey olur mu, kırkı çıkana kadar neden sürekli yanında kalalım, kendi işini yapabilecek görecek kadar toparlanınca kırkına kadar beklemeye ne gerek var. Zaten normal doğum istiyor, sezaryen yapsa bile 40 gün çok. Hem ben çok yakınım bir şey olsa da olmasa da anne gel dese gelirim. " dedi. O ara eşim orada yoktu, annem gidince eşim geldi, yine doğum konusu açıldı, o ara dedim kırkıma kadar beni yalnız bırakmayıp bsna bakacaklarmış, eşimde duyunca gözlerini açıp yok yok sen doğumda bakmayacaksın, kendi annesi var yakında zaten o gelir bir kaç hafta ilgilenir, o kadsr uzun süre gerek yok. Kendini toparlayana kadar bakılsa yardımcı olunsa yeter, ben sizin suratınızı lafınızı çekemem dedi. Bende dedim ki "evet, annem yakında ya o gelir ilgilenir, herhangi bir aksilik olmazsa kısa sürede normal hayata dönüş yaparım herkesin yanında bakacak kimsesi olmuyor. Senin zahmet etmene gerek yok anne, görmeye gelebilirsin ama bakmaya zahmet etme." o da iyi madem zor olur bebeğe bakmak vs ama siz bilirsiniz dedi.

Evet, patavatsız ve cahil. Maddiyata önem veren biri. Bugün doktorun verdiği ilacın birini sigorta karşılamıyordu, ilaçta pahalı bir ilaç 160 250 tl arasında fiyatı var. Bana diyor ayyyy alma onu alma ben onu alacağıma altın alırım daha iyi. Eşimde dediki annesine mezara girince ağzına diş taktırırsın o parayla dedi

Bunlar hep yüz göz olmaktan ya. Baksanıza ben senin ne yemek sevdiğini bilirim falan demiş kadın. Belli ki hiç sınır çizilmediği için hala çocuklarını çocuk olarak görüyor.
Benim kayınvalidem başka şehirde. Hamile olduğumu bildiği halde sanki hamile değilmişim gibi sormuyor bile. Sevdiğim yemek falan hak getire yani. Fazla mesafe de kötü. Allahım sağlıklı evlat nasip etsin size de , bir hamileden diğerine tavsiye, bebişi üzme canım. Gerektiğinde cevap ver. Ama gerekmiyorsa kulak ardı et.

Sen boşuna sinir oluyorsun, kocan onları çok güzel haklıyor zaten, çekirdeğini çayını al seyre bak konuşmana gerek yok. Ana oğul hesaplaşsınlar, neden kötü olasın ki

e sonra dizim ağrıyor geçirmedi bu diye başka doktora gitmesin kolajen msm falan vermiştir muhtemelen. Piyasada daha uygun fiyatlılarını da bulabilirsiniz internette falan.

Sen boşuna sinir oluyorsun, kocan onları çok güzel haklıyor zaten, çekirdeğini çayını al seyre bak konuşmana gerek yok. Ana oğul hesaplaşsınlar, neden kötü olasın ki
Bazrn hesaplaşmıyor birşey demiyor o yüzden sinir oluyorum şimdiden başladı doğunca bol bol emzir bol bol demelere. Doğana kadar yüz bin kere dinlerim herhalde

e sonra dizim ağrıyor geçirmedi bu diye başka doktora gitmesin kolajen msm falan vermiştir muhtemelen. Piyasada daha uygun fiyatlılarını da bulabilirsiniz internette falan.
Evet o tarz birşeyler verdi. Takviye edici birşeyler. Ya doktor zayıflayacaksın dedi. Bugün 3 tabak çorba yedi üzerine abur cubur, kahvaltıda börekler vs ben yemeden duramam diyor.

Bazrn hesaplaşmıyor birşey demiyor o yüzden sinir oluyorum şimdiden başladı doğunca bol bol emzir bol bol demelere. Doğana kadar yüz bin kere dinlerim herhalde
Daha kimlerden dinleyeceksin sadece kv olsa keşke
Adam sağlam oturtuyor annesini, her zaman böyle konuşursa çok üzülür kadın, kalanları da sen duymazdan gel, adamın annesi ne olursa olsun

Hayır, ben senin ne yemek sevdiğini bilmiyorum, sen nazlısın, herşeyi yemezsin belki yaptıklarımı beğenmezsin, sana ne pişireceğimi bilmiyorum diyor. Ne sevdiğimi sevmediğimi bilmiyor.

Daha kimlerden dinleyeceksin sadece kv olsa keşke
Adam sağlam oturtuyor annesini, her zaman böyle konuşursa çok üzülür kadın, kalanları da sen duymazdan gel, adamın annesi ne olursa olsun
Duymazdan gelmeye çalışacağım. Bazen böyle sağlam oturtuyor işte ama anlamıyor keşke anlasa.

Babanızın sizden istekleri var. İphone telefon istiyor,
Yanlış anlamada şurası komik ve tuhaf geldi

Sorunun cevabı değil bu açıklama. O devirle bu devrin ne farkı var?

Evet o tarz birşeyler verdi. Takviye edici birşeyler. Ya doktor zayıflayacaksın dedi. Bugün 3 tabak çorba yedi üzerine abur cubur, kahvaltıda börekler vs ben yemeden duramam diyor.
Yanlış anlamayın konunuzda haklı olabilirsiniz ama devamlı kv gömmeniz gerekiyormu?
3 tabak çorba yemiş, isterse de 5 yer. Bunları yazınca noluyor? Evinize gelen herkesin lokmasını sayıyormusunuz? Annenizinde sayıyormusunuz örneğin, onunda dizleri ağırdığını yazmışsınız.
Bilemedim ama bana çok normal gelmediniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…