Daha önceki konumu biliyorsunuz, gelişmelerden bahsedeceğim. İçimi dökmek istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o kadar isteklere sizin değil eşinizin cvp vermesi lazım . yapmadıktan sonra zorla alacaklar hali yok istemeleri ile kalır.
ayrıca tartışmaya hiç gerek yok önemli olan onların dediği değil eşiniz sizin dediklerinizi dikatte alıyorsa gerisi çöp sadece konusurlar.
gerekli yerler de kısa ve net cvplar verirsiniz olur biter. yani tamam diyip kendi istediğinizi ve bildiğinizi yapın..

Ben eşimin ailesine görgüsüz yüzsüz diyordum benimkilerden beteri varmış
Şok oldum
Bu eş aileside anormal
Hiç evliliğe saygı yok
Ben eşime de diyorum sen ailene göre birini bulmalıydin
Hoş öyle kız da var mı bu hareketlere katlanacak bilemiyorum
Çünkü bu tarz aileler aşırı bencil
Oğulları ev kurmus yuva kurmuş umruna degil
Sabah akşam oğullarıyla yasayan tipler.
Valla bu tarz evlilikler ne kadar sürer bilmiyorum
Bir gün caniniza tak eder
Ben açıkçası şuan hayatıma karismadiklari yada karismalarina izin vermedigim için iyiyim suan ama bukadar mudahil olsalar evlilikte düzen bozulur

Ya köydeki yaşlılara kalsa 1 ay vs köyde eşinden ayrı kalacaksın. Mecburi bir durum olmadıkça ben eşlerin ayrı kalmasını doğru bulmuyorum. Yalnız bırakamam derken de bunu kastettim. 1 hafta bile mecburi bir durum dışında benim için uzun bir süre. Eskiden annelerimiz yazları 3 ay tek kalıyorlardı köye gidip. Babamsız 3 ay köyde zaman geçirdiğimizi bilirim.

Bu sefer ben sert cevap vereceğim alınacak, eşim de ne diye söylediklerinş takıyorsun, ne diye benim yanımda öyle tepki veriyorsun, diye annesi yokken benim başımın etini yiyecek. Ben de topu eşime bıraktım. Ben o dediğine gülüp geçmedim, dediklerini duyunca şok oldum, ben anne neye cık cık diyormuş diye başladığım an eşim durdurdu, anne konuyu kapat dedi. Eşim benim yanımda annesinş uyarmsz. Daha önce kardeşi eltimşn yanında kaynanama kızmış, kaynanamda eşime anlatmış bana karısının yanında kızdı çok alındım, karısının yanında niye yapıyor o yokken söylese ya diye. O yüzden eşim de benim yanımda annesini benimle ilgili konularda uyarmıyor. Ben yokken uyarıyor mu bilmiyorum ama. Ben götürdüm doktora. Ben ilgileniyorum. Ben de cevap veriyorum ama eşim sonradan niye öyle dedin niye böyle dedin diyor birşey deyinxe de ben fesat düşünüyor oluyorum. Daha çok strese giriyorum.

Annesini kaynım dhsa önce eltimşn yanında azarlamış, bunu da kaynanam eşime anlatmış beni karısının yanında azarladı vs diye, alınmış ve üzülmüş. O yüzden eşim yanımda annesinş uyarmıyor. Genelde bana takma, düşünme, o öyle, kötülükten söylemiyor vs oluyor.

ayy konular karışmış özür dilerim, insanlara cvp veremiyorum diye bir konu vardı, tek çocuk olmasına bağlamıştı. hatlar karışmış.
Ben de bazen cevap veremiyorum kalıyorum öyle. Özellikle de kv karşısında. Aslında cevap veririm ama kv çirkef biraz köyde de çoğu kişiyle kavgalı vs. Kötü ben olmamak için susuyorum genelfe ama sustuğum halde ben kötü oluyorum. Çünkğ eşime söylüyorum eşim de sen fesatsın abartıyorsun çok takıyorsun diyor.

S Sİz boşuna dertleniyorsunuz,o kadın zaten doğuma gelmemenin yolunu yapıyor bu bir. Eşiniz de kaynınız da ona gereken cevapları vermiş, siz kocam ne derse o deyip kestirip atacaksınız bu iki, bebeği alma meselesine gelince zaten alamaz da siz şimdilik bebek bir doğsun büyğsğn allah büyük deyip geçin bu da üç. Çok şanslısınız anasının ağzına bakmayan bir kocanız var.

Tabii ki 1 ya 3 ay çok ama 1 hafta falan normal geliyor bana. Hatta ilişkiye yenilik bile katıyor. Mesajlasmalar siklasiyor özlem cümleleri daha çok oluyor vs. 1 hafta falan ayrı kalınca geldiğinde daha güzel gün geçiriyorsun. O 1 haftalık sürede de kendine daha çok zaman ayırdığın için bir tazeleniyorsun bence. Ama hamile hele doğumu yakın insan her türlü gitmesin tabii hele şu dönemde.

İphone meselesini biraz salladıgınızı düşünüyorum nedense.
Diğer meselelerde haklısınız.
Vallahi sallamıyorum. Her sene aynı muhabbeti yapıyor çünkü. Almanyadakş kardeşlerinş de arıyor ben size parasını veririm diyor ama kardeşinin biri kayınoederiö telefon istedi diye iznini iptal etmiş. Neden sallayayım kv kendisi diyor halanız söyledi telefon istediği için gelmiyormuş amcanız diye. Her sene istiyor, kimse de almıyor, parasını veririm dşyor ama eşim vs parasını vermeyeceğini bildiği için almıyor. Alana kadar ısrarla söylüyor kaynanama da demiş onlar alsınlar ben parasını veririm, kaynanam demiş kartını ver bana giderken. Çocuklar alır, yok benim borcum var şimdi borcumu ödiycem başkasından gönderirim diyormuş yani para vermeyecek... Hep öyle diyor.

Ya ben gitsem belki giderim ama kv ile sinir küpü olacağım ve çok sıkılacağım için gitmem, kendi annemler 2-3 günlüğüne gitmiş olsa belki der giderim.

İyi de duymamazlıktan, görmemezlikten gelerek onu çıldırtabilirsin.
Kadın resmen çıldırtıyor siz de durup durup delleniyorsunuz.
Belli ki patavatsız.

Ya ben gitsem belki giderim ama kv ile sinir küpü olacağım ve çok sıkılacağım için gitmem, kendi annemler 2-3 günlüğüne gitmiş olsa belki der giderim.
Evet bir de ben kendi aileme gitmekten bahsediyorum tabii. Ne isimiz var kayınvalidede o kadar:) gitseniz de orda değil annenizde kalacağınizi düşünerek yorum yaptım ben. Bu arada kayınvalide söylesin dursun veren yok bir şey yok. Hiç kafanızda yer etmesine izin vermeyin

kahkahayı basardım

iphone mu

ev alacağız biraz destek olabilir misiniz demek ayrı hatta pat pat istemek de ayrı da iphone ne yapacakmış

yani elimdeki 4 yıllık telefon bozulmak üzere eşiminki pamuk ipliğinde yaşıyor ama hala çokkkk pahalı nasıl alacağız modundayız

kp yahut fark etmez kendi babam iphone istese ne yapacağın sevgiline foto mu atacağın derim

sormadınız mı baba ne yapacakmış iphone diye

Bosa sıkmissin kendini, otur kw karsisina o konusurken onu komik bir figur olarak gecir aklindan, dinle, sakin kal. Arada tabi annecim,haklisin he he de gec.... bir iki park yatak resmi goster, torunun ile ayni olsun yatagin, hangisini istersin diye de sormayi ihmal etme..
Dogum bakim gerektiren bir surec degil, oncedem buzluga hazirliginizi yapin, ve varsayin ki yurtdisindasinz, kimse yok. 2 gune ayaktasiniz zaten. Ayaklarinizin uzerinde durun, evinize kimsenin ana-babasini karistirmayin. Yoksa kw mitili sizin eve atar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…