Daha önce evlenmis ayrılmış bir erkekle evlenir misiniz ?

O kadar haklısınız ki. Yazdıklarınızın Üstüne diyecek söz bulamıyorum. Herkes düşüncesinde tabi ki özgür. bir de bu toplumun maalesef ki acı gerçekleri var sizin de belirttiğiniz gibi. Bir erkek evli olsa da pekala sorumsuz, flörtöz, umursamaz vb gibi uzayıp giden olabiliyor. Ben de sorumsuz bir eş tarafından aldatılan ve 18 yıllık evliliğimi tarihe gömen hayatla 2 çocukla biri ilköğretimde biri de üniversite de mücadelemi yapmakta olan ki gerçekten hayat mücadelesi vermekte olan bir anneyim. Eşim bana eş olmasını geçtim çocuklarıyla ilgili bir baba olsaydı yine boşanmazdım. Anlatmak istediğimiz aslında bu. Erkekler kolay kolay boşanma kararı vermez.konforundan vazgeçemezler. Genelde kadın isterse biter evlilikler ve de çoğunlukla da geçerli bir çok sebebi vardır.

Kizlar aileniz kesinlikle istemese bile sonuna kadar guvendiginiz artık bu dediginiz insan evlenmis ayrılmış olsa ve sirf bu yuzden aileniz istemese yinede onunla evlenir miydinız fikirlerinizi merak ediyorum
Hayır
Asla

Eski sevgilim evlenip ayrılmıştı, sevgililik zamanımda ilk 2 sene Harika geçti, sonra yavaş yavaş karakterinin özelliklerini görmeye başladım, hemen vazgeçtim, iyi tanıyın acele etmeyin

Evet Norveç'te yaşamıyoruz. Bizim ülkede disarida, iş hayatında erkekler daha fazla. Dolayısıyla onların bakış açısı nasılsa toplumun düşüncesi de o olmuş. Şimdi onlar boşanmış kadın hakkında bazen ön yargili oluyorlar ve biz buna kızıyoruz ama kadınların olduğu bu forumda da aynısını yapıyoruz.

Hmm boşanmış kadın, kim bilir niye boşandı?
Hmm boşanmış adam, kim bilir ne yaptı da karısı onu boşandı.

İkisi de aynı derece çirkin. 1. ye kızıp 2 yi söylemek tutarlı değil. O da aynısının laciverdi iste.

Boşanmak erkek için de zor. Kurulu düzeni bozmak, çocuğunu akşam işten gelince değil de sadece mahkemenin izin verdiği kadar görebilmek vs.

Burada daha çok mağdur olan kadınlar konu açıyor ama bu demek değil ki, her zaman çabalayan sadece kadınlar ve ya boşanmada kusurlu olan hep erkek.

çok düşünülmesi gereken bir durum.öncelikle eşiyle neden boşandıkları çok çok önemli.
erkeklerin büyük çoğunluğu boşanma sebebpleri hakkında yalan söylüyorlar.bunu bir şekilde kendisi dışındaki çevresinden öğrenmeniz gerekiyor gerekirse eski eşe ulaşıp bir de ondan dinlemeli.
şahsi fikrim gözünüz kararacak kadar aşık değilseniz evlenmeyin, geçmişe takıntılı biriyseniz evlenmeyin.

Siz de çok haklısınız düşüncelerinizde. Olması gereken sizin düşündükleriniz. Keşke. Ama maalesef ki hayatın gerçekleri öyle değil. Çok istisnalar hariç erkekler kolay kolay boşanmıyor eşlerinden. Kadınlar da öyle. Ama erkek konforundan vazgeçemediği için boşanmıyor. Kadınlar ise canına tak dediği için boşanma kararı alıyor. Yine belirtiyorum istisnalar hariç. Boşanan kadının toplumdaki yerine girmeyeceğim bile çünkü hiç umrumda değil o çirkin insanların çok çirkin düşünceleri. Ben biri üniversitede biri ilkokulda 5 yıl önce boşanmış ve tek başıma hayat mücadelesi vermekte olan bir anne olarak kim benim için ne düşünmüş bana ne gözle bakmış ağzının payını herkese veririm umursamam. ki en acısını yaşadım önceki işyerimde aldım çantamı çıktım. Ama demem o ki hiçbir kadın iyi kocasını bırakmaz.

Kizlar aileniz kesinlikle istemese bile sonuna kadar guvendiginiz artık bu dediginiz insan evlenmis ayrılmış olsa ve sirf bu yuzden aileniz istemese yinede onunla evlenir miydinız fikirlerinizi merak ediyorum
Ben evlendim. O zamanlar 9 yaşında şimdi 14 yaşında olan bir kızı da var. Ailem ben güvendiğim, mutlu olduğum için olumlu karşıladılar. Ablalarım da evli ama Her konuda eşimi örnek gösterirler.
Olabilir, evlenmiştir. Anlaşamamışlardır ve ayrılmışlardır. Sen de yaşamış olabilirdin bunu. Ben , tamıştığımızda aldatma var mıydı diye sordum. Yok dedi. Tamamdır dedim. Çok fazla vakit geçirdik eşimle . Tanımam da Çok zaman almadı dolayısıyla . Çok düzgün bi insan eşim. Zaman geçtikçe iyi ki dedim hep. Bu süre zarfında bana asla kızının annesini anlatmadı. Yani şöyle oldu, böyle oldu, şöyle bi insan falan diye asla anlatmadı. Ortak bi çocuk dolayısıyla kadını tanıma fırsatım oldu. Zaman geçtikçe yuhhh dediğim şeyler arttıkça arttı. Eşime , ya o kadar farklısınız ki nasıl oldu da evlendiniz diye insan soramadan edemiyor. Ama yapıcak bi şey yok. Yani demem o ki, ha diyince tanıyamazsın adamı. inanmak, güvenmek için vakit geçirmek lazım. Öyle sınava tabii tuttum o anlamadan, denedim onu bazı konularda falanlarla olacak iş değil bu tanıma işi.
Ailenizle konuşun . Size bi şans versinler. Görsünler , tanısınlar onu. Ki emin olun düşündüğünüz gibi biri değilse illaki anlaşılır.sonuçta Siz de ayrılmış olabilirdiniz . Hiç evlenmemiş biriyle birlikte olsanız ona da mı olmaz derlerdi. Illa boşanmışlar boşanmışlarla, bekarlar bekarlarla olmalı diye bi kayde yok. Uyumu yakalayabilmek önemli olan .
Ben 5 yıldır birlikteyim. 2 yıldır evliyiz. Kızıyla , güzel bir pazar günündeyiz. size de bol şans diliyorum.

Benim kanım biraz deli akıyor evlenirdim. Boşanma gerekçesini öğrendikten sonra tabii ki

Kizlar aileniz kesinlikle istemese bile sonuna kadar guvendiginiz artık bu dediginiz insan
Ben bu kısma takıldım nasıl sonuna kadar güvenebirsin bir insana???İnsanız hepimiz o yüzden herkes hata yapar yani bukadar güven bana sağlıklı gelmedi.Aileni ikna etmen daha doğru bence eğer gerçekten düzgün biriyse.

Valla bırakır, bırakıyor. Zaten o raddeye gelmişse , kadın bırakmak istiyorsa adam da bırakıyor demektir. Eşimin kızının annesi iyiki bırakmış adamı :))) benim karşıma çıktı bu insan. Şükür ki onunla karşılaştım. Ya bi kadının eşim gibi bi erkekle ne derdi olabilir ki diyorum ama karakterlerin uyumu söz konusu. Her iki taraf da çok iyi olsa, olmayınca olmuyor bazı şeyler.

Ne güzel. allah benim de karşıma inşallah iyi ki diyeceğim birini çıkarır. Çünkü çok yoruldum artık. Ama Kimseye de güvenemiyorum.

Evlenmezdim. Eğer iyi bir adam iyi bir eş olsa ilk karısı ondan vazgeçmezdi. Haa sevgilinize sorsanız o değil ben onu boşadım sorunlarımız vardı yok beni aldatıyordu veya özel problemleri vs vardı gibi birşeyler söyleyecektir muhtemelen ama birde öbür tarafı dinlemek gerek derim

Umarim o iş yerindeki gibi insanlarla bir daha hiç karsilasmazsiniz cocuklarinizla çok güzel gunleriniz olur:) aslında tartışmak falan da değil niyetim. Sadece kendimce yanlış olduğunu düşündüğüm şeyi söyledim.

Anne değilim ama anneler hisseder sözüne hep inanıyorum. O yüzden ailen karşı geldiyse senin sevginden dolayı göremediğin bir şeyi mutlaka onlar görmüşlerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…