Umarim o iş yerindeki gibi insanlarla bir daha hiç karsilasmazsiniz cocuklarinizla çok güzel gunleriniz olur:) aslında tartışmak falan da değil niyetim. Sadece kendimce yanlış olduğunu düşündüğüm şeyi söyledim.
Dilerim , çok şükür diyebileceğiniz o kişi çıkar karşınıza. Eşe karşı sorumsuzluklar neyse de çocuğa karşı olanlar kabul edilir değil.Ne güzel. allah benim de karşıma inşallah iyi ki diyeceğim birini çıkarır. Çünkü çok yoruldum artık. Ama Kimseye de güvenemiyorum.
Ben yazacaktım da üşendim. Ama konuya yaptığım yorumda benzer cümleleri görebilirsin.İyi de toplumumuzun gerçeği bu ataerkillik ve sonucunda gelen dul kadın kavramı.
Burda boşanıyorum, yeni işyerimden durumu nasıl gizlerim, rahatsız edilmek istemiyorum diyen kadına kim "aaaa çok gerikafalısın böyle şeyler 1950lerde kaldı" yazabildi?? Flört etmek isteyen boşanmış kadınlara medeni durumunu hemen söyleme adamın niyeti belli olsun yazanlar var ya tek laf edemem haklılar.
Şimdi burda aşağılanan, değer görmeyen kadınlar evli olmasalar bile "çok emek verdim ... yıllık ilişki" yazmıyorlar mı? Bu kafada biri şiddet görse bile boşanır mı? Boşanmaz. Buraya açılan konuların %90ında adam ilgisiz, sevgisiz belli ama kadın ya çocuk için katlanıyor ya da adam kendisini sevsin diye kendini paralıyor. Afedersiniz ama toplumumuz kadınları gayet yapışkan. Beni istemeyeni ben hiç istemem diyen kadın çok çok az gördüm. Kaldı ki çocuk varsa kadın çok mücadele ediyor.
Toplumumuzu gerçekleri bunlar. İsveç'te Norveç'te yaşamıyoruz. Aksini iddia eden varsa alıntılasın lütfen.
Evlenmezdim. Senin için ilk olan herşey onun için hep tekrar olacak kolay olmasa gerek yaniKizlar aileniz kesinlikle istemese bile sonuna kadar guvendiginiz artık bu dediginiz insan evlenmis ayrılmış olsa ve sirf bu yuzden aileniz istemese yinede onunla evlenir miydinız fikirlerinizi merak ediyorum
Zaten iyi olsaydı ilk kadın boşamazdı toplumumuzda bir bayan kolay kolay yuvasını bozmaz erkek kurulmadığı surece
Neden eşinden ayrıldığına göre değişir bence.Kizlar aileniz kesinlikle istemese bile sonuna kadar guvendiginiz artık bu dediginiz insan evlenmis ayrılmış olsa ve sirf bu yuzden aileniz istemese yinede onunla evlenir miydinız fikirlerinizi merak ediyorum
Boşanma dosyasına bakmak bir işe yaramaz işinden ötürü ben bana zarar verir korkusuyla anlasmali boşandım ki herşeyi yaşadım şiddet hakaret vs... Aldatma da vardır hatta belki şimdi puzzle parçaları koydugumda ama ispatını yok o konuda hatta kendisi o kadar çok korktuki boşanma davasını anlaşmalı olduğu halde elimdeki delilleri kullanmayim diye 10 binlik avukat tuttu ..ve kendisi açtı..çünkü benim açacak param yok eğer ben açarsan çekişmeli olur delilleri kullanırım dediğim için yani boşanmış biriyle evlenmek büyük riskÖnemli olan boşanmış olması değil, neden boşandığı. Gidin boşanma dosyasına bakın. Benim kadın-erkek bu durumda olanlara ilk tavsiyem bu. Dosyaya bakın.
Boşanma dosyası gerçekleri yansıtmayabilir, katiliyorum. Kimbilir hangi psikoloji ile anlasmali yada cekismeli bosanma yasandi.Boşanma dosyasına bakmak bir işe yaramaz işinden ötürü ben bana zarar verir korkusuyla anlasmali boşandım ki herşeyi yaşadım şiddet hakaret vs... Aldatma da vardır hatta belki şimdi puzzle parçaları koydugumda ama ispatını yok o konuda hatta kendisi o kadar çok korktuki boşanma davasını anlaşmalı olduğu halde elimdeki delilleri kullanmayim diye 10 binlik avukat tuttu ..ve kendisi açtı..çünkü benim açacak param yok eğer ben açarsan çekişmeli olur delilleri kullanırım dediğim için yani boşanmış biriyle evlenmek büyük risk
Hiç bi kadın durduk yere boşamaz adamı diyor bi çok kişi. Hep kadınlar mı boşuyor bu adamları? Tüm kadınlar mükemmel ama onları bu hale getiren erkekler, öyle mi? Yorumları okudukça bu kadar da olmaz diyorum.mesela Kadınlar kötüdür de adamlar artık yapamıyordur da ondan boşanıyorlardır belki de. (Burda konu açan ve şiddetin bir tek türüne dahi maruz kalan kadınların hikayelerini gözardı ederek söylüyorum bunları )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?