Daha önce evlenmis ayrılmış bir erkekle evlenir misiniz ?

bu oyle siz olsaniz napardiniz gibi basit bi soru degil.her yonuyle degerlendirilecek bi konu. sen adami anlatir bosanma sebeblerini soyler biraz daha acarsan konuyu ancak oyle bi fikir verilir

Annem evlenmiş, üstelik dedem sorusturdugunda insanlarin 'alemci o ya, it kopuk' dediği birisiyle
Sonuç?
Otuz yıldır evli, evden işe işten eve gelen, tatlı dilli ve ailesine duskun,anlayışlı bir kocası var.
Ben olsam adamdan eminsem isterse üç kere evlensin boşansın,isterse Ugandalı olsun ne olursa olsun ilişkiye devam ederdim herhalde... Üzüleceksem de kendi yaptığım hata sonucu üzüleyim,elde etmeden kaybettiğim birşey için değil;)
Ama dediğim gibi, eminsem..

Boşanmış bir kadın da pekala bekar bir adamla evlenebilir.
Adam boşanmış ama neden?
Ailem istemiyor neden?
Bunlar çok önemli.

Evlenip ayrılmış biriyle evlendim.
Çok şükür 4 sene bitti şimdilik bir sorun yok mutluyuz.

Siz neden boşandığını karşınızdakine sormak yerine araştırsanız daha iyi olur.

Boşanmış kadının yaftalanmasına kızan kadınlar boşanmış erkeği yaftalar olmuş, ironik değil mi sizce de?

Boşanmış olup olmaması önemli değil bence ama ailemin istemediği biriyle evlenmezdim. Tanıyıp da istemiyorlarsa bir sıkıntı görmüşlerdir, tanımadan önyargılı davranıyorlarsa tanımalarını ondan sonra karar vermelerini isterim. Ve bir çok kişinin dediği gibi boşanma sebebi önemli. Mümkünse dava dosyası görülmeli, diğer kadınla konuşma şansı varsa bir de ondan dinlenmeli.

Evlenmis ayrilmis kafamda soru isareti birakirdi ve neden bosandiklarini didik, didik, araştirirdim. Ole karar alirdim.

Fakat ailem benim icin cok onemli, onlarin rizasi olmazsa Evlenmezdiimmmmm...
Cunku onlar hisseder, onlar hic yanilmaz...
Birde herseyden öte Asla kalplerini kiramazdımmm boyle bir konuda...

Ben eşimin dava dosyasını gördüm. Onun dışında bilmediğim,söylemediği bir durum olsaydı geçen 6 yılda illa ki aynı şeyleri yaşardım. "Aa evet demek kadın bu yüzden boşanmayı kabul etmiş" diyebileceğim bir şey olmadı. Mesai saatlerindeki düzensizlik hariç. Ona da yapacak bir şey yok.
Önyargılı olmayın. Sizin etrafınızda hiç mi arıza kadın yok? Niye hep erkekler arıza olarak gösteriliyor anlamıyorum.
Yanında 10 dakika oturmaya tahammül edemeyeceğiniz bir sürü kadın tanıyorum.

Ailemi ikna edersem evlenirdim. Başka şeyler uygunsa evlenmiş boşanmış olması cok önemli değil bence.

Bu siteyi de anlamıyorum. Boşanmış bir kadın konu açsa, herkes topluma saydiriyor. Toplumun evlenmiş boşanmış kadın algisiyla ilgili. Ama konu boşanmış erkek olunca aynısını kendileri yapıyor. Defalarca gordum. Hmm neden boşanmış acaba, hiçbir kadın boşanmak istemez, kim bilir ne yaptı vs.

İyi de toplumumuzun gerçeği bu ataerkillik ve sonucunda gelen dul kadın kavramı.

Burda boşanıyorum, yeni işyerimden durumu nasıl gizlerim, rahatsız edilmek istemiyorum diyen kadına kim "aaaa çok gerikafalısın böyle şeyler 1950lerde kaldı" yazabildi?? Flört etmek isteyen boşanmış kadınlara medeni durumunu hemen söyleme adamın niyeti belli olsun yazanlar var ya tek laf edemem haklılar.

Şimdi burda aşağılanan, değer görmeyen kadınlar evli olmasalar bile "çok emek verdim ... yıllık ilişki" yazmıyorlar mı? Bu kafada biri şiddet görse bile boşanır mı? Boşanmaz. Buraya açılan konuların %90ında adam ilgisiz, sevgisiz belli ama kadın ya çocuk için katlanıyor ya da adam kendisini sevsin diye kendini paralıyor. Afedersiniz ama toplumumuz kadınları gayet yapışkan. Beni istemeyeni ben hiç istemem diyen kadın çok çok az gördüm. Kaldı ki çocuk varsa kadın çok mücadele ediyor.
Toplumumuzu gerçekleri bunlar. İsveç'te Norveç'te yaşamıyoruz. Aksini iddia eden varsa alıntılasın lütfen.

Acikcasi hicbir kadin kolay kolay esini bosamiyor ne kadar kotu olsa da, bu sebeple evlenmezdim.
Bazen aileyi dinlemek lazim, ilk esiyle neden ayrilmislar, cocuk var mi? Yas farki vs. cok degisken bilmek lazim.
Gerci ben yine de evlenmezdim.

Ya bende hep böyle düşünüyorum. Bu konu açılınca bir şekilde hep fikrim bu oluyor. Ama bazı kadınlara bakıncada fikrim değişiyor. Gerçekten hep kocalar yüzünden mi boşanılıyor emin değilim? Bazı kadınlar da çok normal değil.

Misal:

- Eşini aldatan kadınlar (bence sayısı sandığımızdan çok)
-Ağzı bozuk küfürcü kadınlar
-Kocasını sadece para makinesi olarak görenler
- Dobralık adı altında herşeyi pat pat söyleyenler
- Bir tartışma olduğunda bass bass bağırıp dünyayı etrafına toplayanlar
- Eşinin ailesine zerre kadar saygısı olmayanlar

Ay daha niceleri. Hiç böyle kadınlar olduğunu bilmezdim ama görüyoruz.

Böyle düşününce bilemedim..

Kizlar aileniz kesinlikle istemese bile sonuna kadar guvendiginiz artık bu dediginiz insan evlenmis ayrılmış olsa ve sirf bu yuzden aileniz istemese yinede onunla evlenir miydinız fikirlerinizi merak ediyorum:KK64:
Bi bayan kolay kolay helede cocuk varsa esini bosamaz.hic evlenmemis isen hic evlenmemis birini tercih et derim

Ailemin istemediği insanla evlenmezdim evlenmedim de. Gün gelir aşk biter Ama ailen her zaman senin yanında olacak bunu unutma.

Önce boşanmanın nedenini ogren eğer makul bir nedense ve özellikle arada çocuk yoksa aileni ikna edebilirsen evlen.

İyi de toplumumuzun gerçeği bu ataerkillik ve sonucunda gelen dul kadın kavramı.

Burda boşanıyorum, yeni işyerimden durumu nasıl gizlerim, rahatsız edilmek istemiyorum diyen kadına kim "aaaa çok gerikafalısın böyle şeyler 1950lerde kaldı" yazabildi?? Flört etmek isteyen boşanmış kadınlara medeni durumunu hemen söyleme adamın niyeti belli olsun yazanlar var ya tek laf edemem haklılar.

Şimdi burda aşağılanan, değer görmeyen kadınlar evli olmasalar bile "çok emek verdim ... yıllık ilişki" yazmıyorlar mı? Bu kafada biri şiddet görse bile boşanır mı? Boşanmaz. Buraya açılan konuların %90ında adam ilgisiz, sevgisiz belli ama kadın ya çocuk için katlanıyor ya da adam kendisini sevsin diye kendini paralıyor. Afedersiniz ama toplumumuz kadınları gayet yapışkan. Beni istemeyeni ben hiç istemem diyen kadın çok çok az gördüm. Kaldı ki çocuk varsa kadın çok mücadele ediyor.
Toplumumuzu gerçekleri bunlar. İsveç'te Norveç'te yaşamıyoruz. Aksini iddia eden varsa alıntılasın lütfen.
Harika bir bakış açısı !! Çok doğru çok... :kahve:

Back
X