Daha önce evlenmis ayrılmış bir erkekle evlenir misiniz ?

Mickeyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
286
273
23
Kizlar aileniz kesinlikle istemese bile sonuna kadar guvendiginiz artık bu dediginiz insan evlenmis ayrılmış olsa ve sirf bu yuzden aileniz istemese yinede onunla evlenir miydinız fikirlerinizi merak ediyorum

Kizlar aileniz kesinlikle istemese bile sonuna kadar guvendiginiz artık bu dediginiz insan evlenmis ayrılmış olsa ve sirf bu yuzden aileniz istemese yinede onunla evlenir miydinız fikirlerinizi merak ediyorum
Acikcasi hicbir kadin kolay kolay esini bosamiyor ne kadar kotu olsa da, bu sebeple evlenmezdim.
Bazen aileyi dinlemek lazim, ilk esiyle neden ayrilmislar, cocuk var mi? Yas farki vs. cok degisken bilmek lazim.
Gerci ben yine de evlenmezdim.

Önemli olan boşanmış olması değil, neden boşandığı. Gidin boşanma dosyasına bakın. Benim kadın-erkek bu durumda olanlara ilk tavsiyem bu. Dosyaya bakın.

boşanmak sorun değil ama çocuk var mı o benim için sorun olurdu.aile rızası almadan kesilikle evlenmeyin.

Ben tam da öyle bir Hatay'ı Yaptım Boşanıyoruz şimdi de..ben de çok inanmıştım güvenmiştim ailemi de karşıma almıştım.Geldiğim gün başladı sorunlar laflar,gelmeseydin insan ailesine karşı gelir mi bile dedi bana ve ailemi de evde istemiyor gelirlerse kaile almıyor.Verdiği vaatler için de ikna için herkes Söyler inanmasaydın diyor.

Evliliğe orta yerinden Başlıyor böyleleri ya evlenme ya da evleneceksen çok hayal Kurma beklentiye girme derim

Aklın varsa ailenin yok dediği biriule evlenme. Çünkü aile yok diyorsa altından mutlaka bir bit yeniği çıkar.

Birde şimdiki erkekler en ufak tartışmada kıçı kırık eski sevgilileriyle bile kıyaslama yapıyor eski eşle yapacağı kıyaslamayı sen düşün.

Birde sana ufak bi tavsiye bacım;
Bu dünyada kimseye sonuna kadar güvenme.

Kaç yaşında sın?
Boşanmış biriyle evlenilir neden evlenilmesin
Burda boşanmış kadınla evlenilir mi dese biri hemen kadınlar linç eder ayni şey erkeğe yapılınca yok neden boşanmış yok aldatmış mı yok şu yok bu sanki hiç aldatan kadın yok bırakın bu işleri

Hayır;

Şöyle ki; hiçbir kadın güvenilir sadık evine bağlı kötü alışkanlığı olmayan kocasını bırakmaz. Çok istisnai durumlar hariç. Yani aa evlenmiş ayrılmış ne olacak meselesi değil bu. Önemli olan ayrılma sebebi. Eski eşinden olmasa da en azından tarafsız bir ortak tanıdıklarından öğrenmeye çalışın.

En başta şunu soyliyeyim ailemin hayır dediğini asla karşı çıkmam. Ama ben de evlenmek istemem.
Bir ikincisi de çocuğu yoksa ayrılma sebebini araştırırım. Bazı kötü durumlar oliyor. Ama benim de çocuğum varsa evlenirim ailem de bir şey demez ama.

Ailemi ikna edersem evlenirdim. Başka şeyler uygunsa evlenmiş boşanmış olması cok önemli değil bence.

Bu siteyi de anlamıyorum. Boşanmış bir kadın konu açsa, herkes topluma saydiriyor. Toplumun evlenmiş boşanmış kadın algisiyla ilgili. Ama konu boşanmış erkek olunca aynısını kendileri yapıyor. Defalarca gordum. Hmm neden boşanmış acaba, hiçbir kadın boşanmak istemez, kim bilir ne yaptı vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…