- 20 Mart 2018
- 1.143
- 1.630
- 133
yanımda olsanız size kocaman sarılırdımbenimde cocugum yok, 39 yasindayim. Bir iki ay önce bocaladim, bari sabredip anne olurum diye. Ama bunun yanlis oldugunu anladim artik. Hayat banada cok sey borclu. Ama belki kaderimde annelik yoktur diye düsünüyorum bazen. Ömür boyu mutsuz yasamak istemiyorum. Bir cocugun günahinada girmek istemiyorum. Bugün bosansam, kendime yeniden güzel bir hayat kurarim biliyorum. Gel gitlerim cok maalesef…
iyileşmek demeyelim deSimdilik boyle hissediyorsunuz, sizde zamanla iyileseceksiniz
..inanın bana sarılmış kadar oldunuz. Ağlayarak yazıyorum bu satırları <3yanımda olsanız size kocaman sarılırdım
her zaman bana özel mesaj bölümünden yazabilirsiniz
iyi bir dinleyiciyimdir çözüm bulamasam da
sizi çok ama çok iyi anlıyorum
kalbime iğneler batıyor
anlaşılamamak çok yorucu
..aynen bende öyle. Eşime bile kızamıyorum, çünkü göz göre göre lades dedim. İnsanın kendine öfke duyması çok daha yorucu. Kurulu düzenimi yıktığınamı yanayım, mutluyken başka bir insana beni mutsuz etmesine izin verdiğimemi yanayım. Kendi celladına aşık olmak böyle bişimiş meğeriyileşmek demeyelim de
alışmak
olmayacak duaya neden amin dedim
bu 2.evliliğimdi 2.yıkım
neden bu korkunç hatayı nasıl niye yaptım
kendimi affedemiyorum
zamanla değişir..aynen bende öyle. Eşime bile kızamıyorum, çünkü göz göre göre lades dedim. İnsanın kendine öfke duyması çok daha yorucu. Kurulu düzenimi yıktığınamı yanayım, mutluyken başka bir insana beni mutsuz etmesine izin verdiğimemi yanayım. Kendi celladına aşık olmak böyle bişimiş meğer
değil nişanlılık tanışma safhasında belliydi herşey..inanın bana sarılmış kadar oldunuz. Ağlayarak yazıyorum bu satırları <3
Unutmayın çevrenizdekiler kulağınıza fısıldayan şeytanlar gibi sadece mutsuzluğunuzla beslenirler böyle konuşan insanlarda iyi niyet aramam ben. '' Hakkında hayırlısı olsun mutsuzsan tabi ki boşan seni üzen kimseye katlanmak zorunda değilsin '' de gerçek bir dost tavsiyesidir. Kim keyfinden boşanır ki? Sadece daha temkinli olursunuz tanıştığınız kişide sevgiden önce saygıyı ararsınız bakmayın etrafa.Kötü giden bir evliliğim oldu ve boşanma davası açmayı düşünüyorum fakat etrafımdaki herkes boşanırsan daha kötü olur, mutsuz olursun, bir daha evlenemezsin gibi birtakım şeyler söylüyor. Daha önce boşanan arkadaşlar neler yaşadınız, evlenip mutlu olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
Benim eşim de narsist yaşadıklarınızı anlıyorumBende on sene sonra ikinci evliligimi yaptim. Ve evlendigime cok pismanim. Eski yalniz hayatimi cok özlüyorum. Ilk esim ana kuzusuydu, 4 ay sonra bosandim. Simdi alti aydir bir narsistle evliyim. Kendime cok öfkeliyim, nasil böyle bir hata yaptim diye.
Kimse yuvasını bırakmaz keşke biraz adam olsaydı ama elle tutulur hiçbirşeyi yokUnutmayın çevrenizdekiler kulağınıza fısıldayan şeytanlar gibi sadece mutsuzluğunuzla beslenirler böyle konuşan insanlarda iyi niyet aramam ben. '' Hakkında hayırlısı olsun mutsuzsan tabi ki boşan seni üzen kimseye katlanmak zorunda değilsin '' de gerçek bir dost tavsiyesidir. Kim keyfinden boşanır ki? Sadece daha temkinli olursunuz tanıştığınız kişide sevgiden önce saygıyı ararsınız bakmayın etrafa.
Aslında sinyal veriyolar da almak isteyene , ben de çoğu şeyi görmezden geldim yanlış anlamışımdır dedim meğer hep kapatmışım onun suçlarınıdeğil nişanlılık tanışma safhasında belliydi herşey
anne ve babam beni defalarca uyardı
yapma etme dediler onlarla tartıştım
babam dedi ki ayaklarım gitmedi o gün evden zor çıktık
nikah günü hasta oldum serum takıldi kayınvalidemin aşağılamarından
bir insanın kendine ettiği kötülüğü 9 köy bir araya gelse ya pa maz
Bende çok düşündüm çocuk meselesini anne olmak isterdim sanırım o hayalimi bile elimden aldıbenimde cocugum yok, 39 yasindayim. Bir iki ay önce bocaladim, bari sabredip anne olurum diye. Ama bunun yanlis oldugunu anladim artik. Hayat banada cok sey borclu. Ama belki kaderimde annelik yoktur diye düsünüyorum bazen. Ömür boyu mutsuz yasamak istemiyorum. Bir cocugun günahinada girmek istemiyorum. Bugün bosansam, kendime yeniden güzel bir hayat kurarim biliyorum. Gel gitlerim cok maalesef…
Tam olarak öyle maaş kartını bana ver diyordu ama gündüz bile dışarı çıkmama karışırdı, para getirmek için çalışırken karışmıyor amaişine gelince modernizm kadının maaşına goz dikme öte yandan gelenekselcilik eve gelince yatakta iyi mutfakta aşçı..
adam yok piyasada
kadınlara yüklenen utanma duygusu erkekte yok çünkü bizzat kayınvalidem eşimin yattığı kadınlarla gurur duyup bana anlatıyordu
üzüntüden vücudumda yaralar çıkmıştı
Yaşınız daha çooook küçük. Ben ilk eşimden boşandığımda 29 yaşındaydım. Ve inanın bana hayat 30dan sonra daha güzel. En güzel yıllarımdı benim 30-35 arası. Gezin tozun, hayatın tadını çıkarın, silkelenin. Kendinizle ilgilenin. Ve sakın ama sakın ikinci evliliğe lodoslama atlamayın. Kendinizi tanıyın. Sonra benim gibi ikincisindede pişman olmayınBende çok düşündüm çocuk meselesini anne olmak isterdim sanırım o hayalimi bile elimden aldı
boşa ozamanAldatma , sorumluluk almama kısacası narsist bir eşim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?