- 9 Eylül 2022
- 80
- 18
- 18
- 25
- Konu Sahibi Uyku_huzur
Kızlaaaar kızlar.. Ben iki aylık evliyim. Çok şükür herhangi bir borcumuz yok. Evde bir tek eşim çalışıyor. Borcumuz vardı takılan takılar ile borcu kapattık. (çok az takı takıldı) kenar da 25 bin lira civarı paramız kaldı.. Birikim amaçlı. Ben çocuk sahibi olmayı çok istiyorum ama altımız da araba yok birşey yok.. Yani önceliğimiz araba almaktı ama şu devirde çok zor biliyorsunuz eşime de kredi çıkmıyor bana da. Eşim 25 yaşında ben 23.. Çocuk için çok erken biliyorum ama anne olmayı Allah nasip ederse çok istiyorum. Ama korkularım var en büyük korkum geçim derdi.. Eşim asgari ücretten fazla alıyor.. Ama işte bebek girince işin içine değişiyor. Biraz birikim yapayım çalışayım diyorum ama yaşadığımız yer küçük kasaba gibi bir yer iş bulmak o kadar zor ki birde evli olunca ve takdir edersiniz ki bir kadın olunca her önümüze gelen işe giremiyoruz malesef ah bu arada.. Eşim benden de çok istiyor çocuğu.. Çalışıp araba alalım desek baya bir çalışıp birikim yapmamız gerekecek.. E çocuk yapalım desek gene birikim yapmamız gerekecek yani hayatımız hep kenara para koymakla geçecek, ömür geçiyor.. Bilmiyorum.. Kendimi çok tuhaf hissediyorum.. Ne yapmalı, ne etmeli, yanlış mı düşünüyorum hiç bilmiyorum.