Daha boşanmadan yavşayan tipler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bunada katılmıyorum ayrılıktan sonra bir süre kafa dinlenmeli.Özellikle bu hanımefendi inanılmaz kötü bir evlilik geçirmiş.Yani hemen boşanınca birisiyle görüşürse sağlıksız karar verebilir.

Yok artık,nekadar ayıp birde öğretmen olacak

Bu mesajdan sonra acikcasi sizi cok merak ettim demek ki cok guzel bir bayansiniz. Allah yardimciniz olsun. Bosanma asamasinda oldugunuz es ayri dert boyle densiz erkekler ayri dert cidden.
Bence sıradanım. Erkekler için nefes alsın yeter.

Ahaha biz doğudayken renkli lens alıp saçlarını boyatan ev arkadaşıma iletilen teklif şu şekildeydi: x hoca kendini değiştirdi, sevgilisini de değiştirmek ister mi acaba??? Arkadaşım aşırı sinirlenmiş, terbiyesize bak ne biçim laflar bunlar diye acayip celallenmişti. Nerdeyse 20 yıl olacak. Hanzoların modası geçmiyor maalesef

üyeleri iyi hatırlıyorsunuz haa.ben kim şuan ne dediyse ona cevap veriyorum ancak.

Size bu mesajı atabilcek kadar yumuşak yüzlü bulması ve kendinde o haddi bulması ne kadar itici.Yuz yüze bakicaz diyip gecistirmeyin bence böyle bir insanla yüz yüze bakmanıza gerek yok aynı yerde çalışmanız sizi mecbur kılmasın kibarliga bence daha sert bı cevap verin

Öf kadın olmak ne zor ya. Çalışma hayatımın ilk 1 senesinde bekardım dedem yaşındaki adamlar bile yavşamıştı. Hamile karısı olan adam geceleri senden hoşlanıyorum diye mesaj atardı. Yaşımda küçüktü ne yapacağımı bilememişim şimdi olsa tüm ile rezil ederim. Sapık herif işte yalnız kadın görünce ne yapacaklarını bilemiyorlar.

Bu nasıl bir avamlık yokluk derecesi çok güldüm valla ilk sırada beni değerlendir diye söylemesine Kimseye taviz vermeyin biraz kendinizi toparlamaya bakın bence

Benim duyurduğumu nereden çıkardınız?

Bu ne salaklık ya.bu amcalar tekliflerinin kabul edilme ihtimali olduğunu mu düşünüyorlar?

Tepkiniz çok hafif kalmış daha sert tepkiler vermezseniz bunların önü kesilmez maalesef.Müdüre bir dilekçe yazardım ben olsam WhatsApp ekran görüntüsü çıktısıyla birlikte müdür gerekli tedbiri almazsa (adamın okuldan yollanması)ilçeye yazardım ki bir daha böyle bir şeye kimse cesaret edemedim.Sessiz kalmayı kabulleniş olarak algılıyor bu öküzler.aynı okulda nasıl çalışacaksınız bu adam! La olmaz ki 1 gün değil 2 gün değil

Erkeklere hoşgeldiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…