Oyle diyenden korkcan kizkardes, bak nasıl evlendiMuge Anlıya bir adam o istemedikten sonra yaşayabilir mi? Osmanlı tokadını basar valla.
Ben bunada katılmıyorum ayrılıktan sonra bir süre kafa dinlenmeli.Özellikle bu hanımefendi inanılmaz kötü bir evlilik geçirmiş.Yani hemen boşanınca birisiyle görüşürse sağlıksız karar verebilir.Hah işte düzgün adam yok diyorsun ya. Böyle şeylerle düzgün adam seçiliyor. Sırada çok kişi olacak hanım abla ilk beni sıraya koy diyen hodukle değil.
Bu esnada muhabbet kurulur, bosaninca nazikçe, yemeğe gidilir o esnada niyet açıklanır.
O adamı görmüştür, beğenmiştim, asılmasına izin vermiştir.Oyle diyenden korkcan kizkardes, bak nasıl evlendi
Yok artık,nekadar ayıp birde öğretmen olacakİyi akşamlar kızlar;
Okulda da duyuldu boşanma aşamasında olduğum. Bekar bir erkek öğretmen bana mesaj atmış. Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım yazmış.
Bu ne (lan!) demek istedim ama diyemedim. Kimseyle işim yok yazdım sadece.
Bence de. Onun için demedim adamın yaptığının ayıbını söylemek için dedim.Ben bunada katılmıyorum ayrılıktan sonra bir süre kafa dinlenmeli.Özellikle bu hanımefendi inanılmaz kötü bir evlilik geçirmiş.Yani hemen boşanınca birisiyle görüşürse sağlıksız karar verebilir.
Bence sıradanım. Erkekler için nefes alsın yeter.Bu mesajdan sonra acikcasi sizi cok merak ettim demek ki cok guzel bir bayansiniz. Allah yardimciniz olsun. Bosanma asamasinda oldugunuz es ayri dert boyle densiz erkekler ayri dert cidden.
üyeleri iyi hatırlıyorsunuz haa.ben kim şuan ne dediyse ona cevap veriyorum ancak.Hah işte düzgün adam yok diyorsun ya. Böyle şeylerle düzgün adam seçiliyor. Sırada çok kişi olacak hanım abla ilk beni sıraya koy diyen hodukle değil.
Bu esnada muhabbet kurulur, bosaninca, nazikçe yemeğe gidilir o esnada niyet açıklanır.
Yok canim.bence o kadar da değil.Bence sıradanım. Erkekler için nefes alsın yeter.
Sizin konulari biliyorum ben. Hep erkek kalitesinden yakıniyorsunuz. Bildiğim 4-5 üye de vardır sadece siz değil.üyeleri iyi hatırlıyorsunuz haa.ben kim şuan ne dediyse ona cevap veriyorum ancak.
Bu nasıl bir avamlık yokluk derecesiİyi akşamlar kızlar;
Okulda da duyuldu boşanma aşamasında olduğum. Bekar bir erkek öğretmen bana mesaj atmış. Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım yazmış.
Benim duyurduğumu nereden çıkardınız?Onun yaptığı ahlaksızlık da siz ne diye duyurdunuz? Eşinizle ayrı şehirdeydiniz isteseniz saklardınız. Ben boşandım da soyadım değişince öğrendiler. Aynı şehirdeyiz iki çocuğum var 11 yıldır da aynı yerde çalışıyorum üstelik.
Bu ne salaklık ya.bu amcalar tekliflerinin kabul edilme ihtimali olduğunu mu düşünüyorlar?Öf kadın olmak ne zor ya. Çalışma hayatımın ilk 1 senesinde bekardım dedem yaşındaki adamlar bile yavşamıştı. Hamile karısı olan adam geceleri senden hoşlanıyorum diye mesaj atardı. Yaşımda küçüktü ne yapacağımı bilememişim şimdi olsa tüm ile rezil ederim. Sapık herif işte yalnız kadın görünce ne yapacaklarını bilemiyorlar.
Erkeklere hoşgeldiniz.İyi akşamlar kızlar;
Eee nereden duymuşlar? Mahkeme celbi mi geldi de millet okudi.Benim duyurduğumu nereden çıkardınız?