Oha densizliğe bak. Okkalı bir küfür etseydin keşke.İyi akşamlar kızlar;
Okulda da duyuldu boşanma aşamasında olduğum. Bekar bir erkek öğretmen bana mesaj atmış. Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım yazmış.
Bu ne (lan!) demek istedim ama diyemedim. Kimseyle işim yok yazdım sadece.
Şimdilik görmezden geliyorum. Üstelerse haddini bildireceğim.Kurtlar sofrası vallaAğzının payını ver lakayıt bir tip belli
Evet gelinlik hediye etse daha iyi olurdu.Direkt nikah memurun alip gelseymis
Aynı okuldayız yüz yüze bakacağım diye şimdilik görmezden geliyorum ama haddini bilmezse mecburen bildireceğim.Oha densizliğe bak. Okkalı bir küfür etseydin keşke.
erkeklerin bu densizliği halis mi ya... tam tokat manyağı yapmalık
Sizdemi öğretmendiniz cimri bir kocanız vardı diye hatırlıyorumİyi akşamlar kızlar;
Okulda da duyuldu boşanma aşamasında olduğum. Bekar bir erkek öğretmen bana mesaj atmış. Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım yazmış.
Bu ne (lan!) demek istedim ama diyemedim. Kimseyle işim yok yazdım sadece.
Sinirden başlığı yanlış yazmışım. Boşanmadan yavşayan tipler diyecektim.
Dilime bir sürü küfür hakaret geliyor ama şimdilik sakin durmak zorunda olduğumu düşünüyorum.Agzinin payini sertce verin. 3 cocuklu, henuz evliligi devam eden bir kadina bu kadar gevsekçe mesaj atan herifin akli belalti calisiyordur
Evet bu çok iyi fikir, aklımda bulunsun. Bir daha öyle bir mesaj gelirse direkt yapıştıracağım.‘Bir daha böyle mesaj atarsanız hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım’ diyin atamasın mesaj.
En mantiklisi bu bence. Memur insanlar özel hayatlarına dikkat etmeliler, bundan korkup pişman olabilir‘Bir daha böyle mesaj atarsanız hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım’ diyin atamasın mesaj.
Yüz yüze bakıyoruz diye fazla sert çıkamadım ama arada merdivenden inerken tekme atsam mı diye düşünüyorum.Terbiyesize bak bu ne cüret. Ağzının payını verin muhakkak.
Evet bu çok iyi fikir, aklımda bulunsun. Bir daha öyle bir mesaj gelirse direkt yapıştıracağım.
En mantiklisi bu bence. Memur insanlar özel hayatlarına dikkat etmeliler, bundan korkup pişman olabilir