En azından resmi olarak bekar bir kadın olsaydım samimiyetine belki inanırdım. Ama bu çok çirkin bir tavır.bu aralar böyle midesiz erkekler çok fazla sevgilisi olan eşi kocası olan insanlara yürüyen metres erkekler. benim de başıma geldi. bi arkadaşımın arkadaşı dümdüz bana hiçbir şey yokken sana ilgim var diye mesaj attı. evli arkadaşımın hikayelerine sürekli yanıt atan biri vardı. engelleyince de insanın midesini hala bulandırıyorlar özellikle yüzyüze bakmak zorundaysan
Onun umrumda değil ki böyle şeyler. Biz aynı evdeyken de umursamıyordu.Aman diyim began. Valla bu senin o öküz kocanın işi bile olabilir. Sonuçta çalıştığın okul belli ordan bi öğretmeni internetten bulmak zor olmayacaktır.
Çok akıllı biri değil kendisi ama sırf para koparmak ihanet iftirası atabilmek için böyle bi şerefsizliği yapabilecek karakterde biri.
Ama şu an boşanma aşamasındasın ve senden para koparabileceği tek yolun böyle bir şey olduğunu öğrenmiş olabilir. Belli olmaz o gerzeğe.Onun umrumda değil ki böyle şeyler. Biz aynı evdeyken de umursamıyordu.
İnanın ben oha'dan daha ağırını söyledim ama içimden.Okuyan herkesten çok özürdilerim ama, oha yani
Bu nasıl bir mesajdır? Hem de iş arkadaşına, hem de daha boşanmamış evli bir kadına, hem de bir anneye
Üstelik bir eğitimci
Yazıklar olsun böyle insanlara
Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım
En azından resmi olarak bekar bir kadın olsaydım samimiyetine belki inanırdım. Ama bu çok çirkin bir tavır.
Yüzüne bile bakma kendini adamdan saymasın hattanher fırsatta da adam olmadığını sezdir kardeşim. ben bile delirdim hadsize ki sizi tahmin bile edemiyorum. Ez bu pisliği.Yüz yüze bakıyoruz diye fazla sert çıkamadım ama arada merdivenden inerken tekme atsam mı diye düşünüyorum.
İyi akşamlar kızlar;
Okulda da duyuldu boşanma aşamasında olduğum. Bekar bir erkek öğretmen bana mesaj atmış. Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım yazmış.
Bu ne (lan!) demek istedim ama diyemedim. Kimseyle işim yok yazdım sadece.
Yok sayıyorum şimdilik o yüzden fazla yaklaşamıyor.Yüzüne bile bakma kendini adamdan saymasın hattanher fırsatta da adam olmadığını sezdir kardeşim. ben bile delirdim hadsize ki sizi tahmin bile edemiyorum. Ez bu pisliği.
Dilime bir sürü küfür hakaret geliyor ama şimdilik sakin durmak zorunda olduğumu düşünüyorum.
Direkt mahkemeye veririm ya da polise şikayet ederim diye tehdit etmeyi düşünüyorum.Tekrarlarsa "evli kadina ilişmeye utanmiyor musun, rezil ederim seni" deyip cirkeflik yapin. Geri bassın. Beyinsiz ya
Bence de öyle. Benden 10 yaş küçük birinin benimle işi olamaz.
Allah belasını versin o pisliklerin, böyle pislikler yüzünden boşanamıyosun boşanmaya korkuyosunİyi akşamlar kızlar;
Okulda da duyuldu boşanma aşamasında olduğum. Bekar bir erkek öğretmen bana mesaj atmış. Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım yazmış.
Bu ne (lan!) demek istedim ama diyemedim. Kimseyle işim yok yazdım sadece.
Çok şükür aklı başında bir insanım. Birinin bakışından davranışından ne halt olduğunu sezebiliyorum.Birde boşanmadan hemen ardını kovalamaz düzgün biri kadın erkek.
Bi kadın akrabam da boşanmadan biriyle görüştü boşanma davası açılmıştı adam boşanınca evlencem senle diyordu
50 kere dedim düzgün biri olsa boşanmanı bekler öyle gelirdi dikkat et, etmedi para ve seks için gelmiş bitince gitti
Amin.Allah belasını versin o pisliklerin, böyle pislikler yüzünden boşanamıyosun boşanmaya korkuyosun
Onu dedim bak. Üç çocuğum benim dünyam kimseye yer yok dedim. Normalde afedersiniz ana avrat dümdüz gitmek vardı da neyse.Benim 3 çocuğum var, sen kimsin o...u çocuğu yaz engelle. Okuyan herkesten özür diliyorum amma bu rezili gördüğüm yerde tokadı indirirdim al sevgili diye.
Amin