Daha boşanmadan yavşayan tipler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim 3 çocuğum var, sen kimsin o...u çocuğu yaz engelle. Okuyan herkesten özür diliyorum amma bu rezili gördüğüm yerde tokadı indirirdim al sevgili diye.
Öyle biri ne yapar biliyor musunu cherry? Beni evine davet etti der. Birlikte olmak istedi der. Ya da şunla takılıyor bunla takılıyor der. Maalesef bizim ülkemizde kadınlar sadece namuslu Ya da namussuz olur. Erkekler hep namuslu!

Kim dedi eski eşiniz mi çocuklar mı? Bu çok özel bir konu. Biz de ben ve çocuklarımın babası biliyordu.
Çocuklara da ben duyurmadım babası duyurdu. Ben en başından beri hiç kimse duymadan sessizce halledelim derken kocam olacak şahıs bütün şehre yaydığı gibi çocuklara da haber verdi.

Bu ne salaklık ya.bu amcalar tekliflerinin kabul edilme ihtimali olduğunu mu düşünüyorlar?
Ooo öğrenciyken 3 çocuk babası komşu türlü bahanelerle eve sızmaya çalışıyordu. Su damlıyor gibi olmuş, balkonunda bilmem ne bulmuş. Hem de bunu dedem yaşında yönetici ile beraber yapıyorlardı. En son delirip bir daha kapıma gelirseniz polis gelir, benden şikayetiniz varsa gidin siz de polise başvurun demiştim. Kesildi.

B Began Gerekli tepkiyi vermezseniz bunu ilerletebilir haberiniz olsun.

Eee bu adam bu kadar ayrıntıyı nereden biliyor.bir iş arkadaşı ya evlidir ya da bekar.
Katılıyorum boşanma aşamasını neden bu kadar herkes biliyor,2 aydır boşandım daha iş yerimde bilinmiyor hatta konu açtım söyleyeyim mi diye samimi komşum geçen gün tebligat gelince şans eseri bende olup tebligatı görünce sordu da söyledim yani ben boşanma olmadan herkesin bu kadar detay bilmesi taraftarı değilim

Buna katılıyorum. Bunu daha önce de anlatmıştım. Unv yıllarında takik bir gerizekali vardı. Her hafta arkadaşlarını yolluyordu. Hayır lafından anlamıyor. En son sevgilim var, sözleniyorum benzeri bir yalan söyledim. O zaman durdu. Bu zihniyetin niyeti belli. Kadın dediğinin sahibi olur, sahibi yoksa benim olsun.

En azından resmi olarak bekar bir kadın olsaydım samimiyetine belki inanırdım. Ama bu çok çirkin bir tavır.

Boşanmiş bile olsaydiniz adamin mesajinda samimi bir şey yok "sırada beni degerlendir" mesaji çok çirkin bir ima. Şoyle bi mesaji yazarken kendisi sizin yuzunuze nasil bakacagini dusunmuyorken siz niye utaniyorsunuz kk

Bu ne salaklık ya.bu amcalar tekliflerinin kabul edilme ihtimali olduğunu mu düşünüyorlar?
Evet düşünüyorlar belki birşey çıkar diyorlar.Erkekler inanılmaz hadsiz varlıklar. Aradan 10 sene geçti iş ortamında çok sertimdir simam bile öyledir kendime bir koruma kalkanı oluşturdum. Azıcık yumuşasan yılışıyorlar hemen çünkü evli olman da değiştirmiyor bunu.

Konu sahibinin aynı okulda bulunan çocuğu söylemiş

Hepimiz cennet mahallesine böyle böyle geçiş yaptık zaten. Minibüslerde korku dolu yolculuklar, hayır lafını üstleyen adamlar, erkeklerin müthiş pantolonlari ile çatalı görünürken, bize kakalamaya çalışılan tunikler vs vs

Okur okumaz kan beynime sıçradı. Bu ne ş….siz had bilmez geri zekalı bir insan. Ona aslında onun anladığı dilden konuşacaksın. Aklıma ne cümleler geliyor da ne kk buna hazır ne de ben banlanmaya.
Şeytan diyor al numarasını pasif gayim yazıp gruplara sitelere gönder, görsün sıraya girenleri.

Aslında fena fikir değil.

Aynen aile ortamında yumuşak başlıyımdır ama dışarda özellikle iş yerinde başka biri oluyorum otomatiğe bağladım artık. Bizim milletin erkeğine azıcık kibar davranmak yetiyor nasıl kafalar yaşıyorlar anlamıyorum eğitimlisi de aynı eğitimsizi de.

Evet işte bu. Gerçekten nazik biriyim ve bunu suistimal ediyorlar çok doğru.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…