- 15 Şubat 2015
- 13.303
- 46.867
Direkt mahkemeye veririm ya da polise şikayet ederim diye tehdit etmeyi düşünüyorum.
Şu meseleler bir hallolsun eğer arsızlığa devam ederse anladığı dilden konuşacağım.Ikisinide soyleyin. Hem rezil ederim hem sikayet ederim deyin. Hatta ikisinide yapin. Bu haysiyetsizlerin beyni alçakça çalışıyor. Sanki siz kosa kosa kollarina atlayacaksiniz. Cocuklu kadin sesini cikaramaz diye dusunuyor o yuzden pencelerinizi gosterin uzak dursun
Hayır okul wp grubundan benim numaramı bulmuş.Ya bir benim mi aklıma pislik geldi. Adamdan geldiğine emin misiniz insallah eşinizin parmağı yoktur. Herhangi yeni bir hatla herhangi bir erkek öğretmen gibi msj attirmis olabilir mi
İçimden dedim ama dışımdan diyemedim.O... çocuğu deseydin direkt
Şimdilik görmezden geliyorum. Üstelerse haddini bildireceğim.
Sınıf öğretmeniBranşı ne bunun?
Benim dünyam 3 çocuğum. Her şeyi onlar için yapıyorum. Kimse yeni kurduğum bu dünyayı bozamaz.klasik erkek öğretmen yüzsüzlüğü
o seni üç çocuğunla kabul??? edecek
sen de varını yoğunu ona paspas edeceksin
özellikle de çocuklarının babasına peşkeş çekmediğin maaşını
o da büyük ihtimal borsada iddiada yiyecek
sonra da dünyayı bağışlamış gibi davranacak sana
yersen
Küçük kızım arkadaşlarına anlatmış maalesef. Çocuktan al haberi durumu gerçek oldu yani.Pislikmiş. Bildiğin sapık.
Nasıl bir yoklukta yaşıyor da üç çocuklu boşanma aşamasında olan bir kadına yavşıyor.
Boşanma aşamasında olduğunuzu neden herkes biliyor. O da ayrı konu.
Şuan sakin olmanız sizin için iyi olur. Erkek milleti çok değişik. Allah korusun o dengesizin yazdığı mesajlar, eski eşinizin kulağına gitse davaya konu yapar.Dilime bir sürü küfür hakaret geliyor ama şimdilik sakin durmak zorunda olduğumu düşünüyorum.
Kesinlikle. Şu davalar bir bitsin.Şuan sakin olmanız sizin için iyi olur. Erkek milleti çok değişik. Allah korusun o dengesizin yazdığı mesajlar, eski eşinizin kulağına gitse davaya konu yapar.
Ben boşanma aşamasındayken çok çok çok dikkat ediyordum.
Siz evilisiniz ve size msjmı attı.Ayrıca arkadaşınizda umarım bu durumu eşine söylemiştir başı ağrır sonrabu aralar böyle midesiz erkekler çok fazla sevgilisi olan eşi kocası olan insanlara yürüyen metres erkekler. benim de başıma geldi. bi arkadaşımın arkadaşı dümdüz bana hiçbir şey yokken sana ilgim var diye mesaj attı. evli arkadaşımın hikayelerine sürekli yanıt atan biri vardı. engelleyince de insanın midesini hala bulandırıyorlar özellikle yüzyüze bakmak zorundaysan
Sorma. Şöyle bir oturup oh be huzurluyum dediğim bir gün olacak mı acaba?Hayatında ne çok olay oluyor, olaylar çabuk ilerliyor Began. Bunun da arkasi gelir gibi duruyorokuruz seni daha bol bol.
Niye diyemedin ki ben onu anlamadim.kimseye birşey söyleyemez ki.İyi akşamlar kızlar;
Okulda da duyuldu boşanma aşamasında olduğum. Bekar bir erkek öğretmen bana mesaj atmış. Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım yazmış.
Bu ne (lan!) demek istedim ama diyemedim. Kimseyle işim yok yazdım sadece.